Vizitator g3o Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Ce parere aveti de renault rx4 motorizarea de 2.0benzina, sunt fiabile ? demne de un 4x4 permanent ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacadrean Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: renault RX4, 2.0, benzina Motorul si masina este fiabila. In privita 4x4 nu stiu ce sa iti spun ca nu am experienta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: renault RX4, 2.0, benzina salve fereste-te de l ! e printre putinele motoare RENAULT care are probleme , in special pe chiulasa , si nu gasesti ca 4x4 e un SUV onest , dar cand se strica cardanul ( si se strica ) e cam scump si nu prea ai variante parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator g3o Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: renault RX4, 2.0, benzina va multumesc la amandoi pentru raspunsurile date. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: renault RX4, 2.0, benzina am uitat sa mentionez cat costa bratele ( pivotii ) si in special ornamentele alea de plastic exterioare ! o mica avere :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator g3o Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: renault RX4, 2.0, benzina am uitat sa mentionez cat costa bratele ( pivotii ) si in special ornamentele alea de plastic exterioare ! o mica avere :( deci sa inteleg ca nu este deloc fiabila la intretinere ? Ai fost sau esti detinator de rx4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacadrean Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: renault RX4, 2.0, benzina Pe forumul de marca oamenii spun altceva cu privire a motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate