Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samuraiul meu...SJ413 sau SJ500?

samurai_X

Postări Recomandate

Salutare! De curand am intrat si eu in randul posesorilor de samurai,doar ca nu stiu de care:sh2,SJ413 sau SJ500? Pe placuta de pe caroserie scrie SJ500 dar in certificat motorul e de 1315 cm si din ce am mai citit pe forum SJ500 are motor de 1.6. Masina e din 88. Am incercat sa pun cateva poze dar nu reusesc:ang2 . Cine are mai multe informatii si vrea sa ma lumineze,multumesc anticipat!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samuraiul meu...SJ413 sau SJ500?

Salutare, sa o folosesti sanatos, modelul tau este SJ413, are 60 sau 64 de cai putere, sunt doua modele la motorizarea respectiva, si nu are nici o legatura cu ce ai gasit tu scris pe caroserie, ala este numarul de identificare, innainte de acel "SJ500" trebuie sa mai fie cateva litere, de acolo am inteles ca se deduce unde a fost fabricata masina, daca incepe cu "J" ...din cate stiu este in Japonia, daca incepe cu "E" parca, sau "S", nu mai retin, este fabricata in Spania.

Ai dracu" rusi au fost romanii...
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Am si eu o nelamurire , si topicul asta mi s-a parut cel mai adecvat pt. intrebarea mea .

Modelul se Samy cu facelift , cel cu semnalizare rotunda langa far are suspensie pe elicoidale ?

Din cate am inteles se face in Spania , exista mari diferente intre el si celelate japoneze ?

Link spre comentariu

Am si eu o nelamurire , si topicul asta mi s-a parut cel mai adecvat pt. intrebarea mea .

Modelul se Samy cu facelift , cel cu semnalizare rotunda langa far are suspensie pe elicoidale ?

Din cate am inteles se face in Spania , exista mari diferente intre el si celelate japoneze ?

Facelift (semnalizari in masca si bord nou) este si pe foi si pe elicoidale.

Link spre comentariu

Facelift (semnalizari in masca si bord nou) este si pe foi si pe elicoidale.

dar pe elicoidale doar japonez intre 1996-1998, pe arcuri foi doar spaniol intre 1996-2003.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

referitor la chestia asta am si eu o problema de genu ...care e diferenta intr-e sj40 si 410? pe filtru de aer scrie sj40, bordul este cel de tabla, inca am o dilema ...e 40 sau 410? si care sunt diferentele intr-e ele?

Link spre comentariu

referitor la chestia asta am si eu o problema de genu ...care e diferenta intr-e sj40 si 410? pe filtru de aer scrie sj40, bordul este cel de tabla, inca am o dilema ...e 40 sau 410? si care sunt diferentele intr-e ele?

Buna . In primul rand iti sfatuiesc cand mai postezi sa pui si POZE ! Diferenta dintre sj40 si sj410 este aceeasi masina ! 800 ccm 34 kw , deci este una si aceeasi masina.

Ps: cum adica bordul din tabla ? :wtf1: pune o poza sa il vedem bordul ala .....

Suzuki Samurai SJ413 JX

Suzuki Jimny Automatic

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare