staicucostel Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Am ramas fara lumina de pozitie fata/spate pe dreapta si luminile de la bord. De la cine am luat masina a facut niste modificari la butoanele de ceata (din stanga volanului). Am luat de pe alta masina butoanele originale si mufele aferente si le-am legat la instalatia masinii. Am facut din gresala un scurt pe firele verzi cu alb (2BUC), Am auzit un zgomot de siguranta care se arde. Am verificat toate sigurantele si din interior si de la motor si toate sunt bune, cu toate acestea nu am tensiune pe cele doua fire verde cu alb. Am luat tensiune de pe partea stanga si am reusit sa aprind pozitiile pe dreapta dar nu se aprind luminile la bord si cand pun contactul se stinge lumina de la displaiul de la busola.Daca stie cineva ce pot face va rog sa-mi spuneti. Am verificat toate releele si sigurantele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Re: Probleme electrice In primul rand spune ce masina ai.Eu tot pe siguranta arsa raman. Tester profesional pentru orice marca auto!Bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Re: Probleme electrice In primul rand spune ce masina ai.Eu tot pe siguranta arsa raman. E trecuta masina sub avatar..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
staicucostel Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Re: Probleme electrice Am rezolvat romaneste am alimentat firul verde/alb din alta parte, pe nrgru/galben am dat o masa ca sa mearga si luminile la bord si functioneaza.Oricum ma intereseaza daca stie cineva sa-mi spuna care este siguranta de la luminile de pozitie de pe dreapta fata/spate. De pe stanga stiu care este. Luminile de la bord nu functionau pentru ca reostatul este ars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts