raresbazu Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Stie cineva daca G w463 fara clima au filtru de habitaclu? Eu nu gasesc unde ar pute fi. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Filtru habitaclu Mercedes G w463 Pana in 2005 nu are filtru nici cel cu ac,dupa 2005 am intalnit duar cateva modele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kugelr Postat Noiembrie 1, 2013 Partajează Postat Noiembrie 1, 2013 Re: Filtru habitaclu Mercedes G w463 cred ca merge montat ceva filtru sub capota, dc vei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Filtru habitaclu Mercedes G w463 cred ca merge montat ceva filtru sub capota, dc vei daca ai facut asa ceva pune ceva poze sau da mai multe detalii multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate