Caphonne Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Salutare colegi cu Daihatsu (indiferent de marca sa fie 4x4) duminica 10.02.2013 dupa cum poate stiti are loc marea adunare de la Adunatii Copaceni adica asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76599-Traditionalul-Calugareni-reloaded-la-ADUNATII-COPACENI-!!!-10-02-2013&p=861477#post861477 Va astept care vrei care puteti sa mai schimbam si noi o vorba o parere sa mai socializam sa ne vedem masinutele etc.Nu este neaparat nevoie de inscriere aici sau pe linkul de mai sus ca poate nu aveti timp de forum.Puteti veni direct acolo sau la locul de intalnire. Va astept. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni Salut, Spune-mi si mie te rog unde exact este intalnirea si la ce ora. As vrea sa vin si eu, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni Salut locatia este la Adunatii Copaceni imediat dupa podul ce trece Argesul DN 5 sau E 85 soseaua ce merge spre Giurgiu.Mai jos in link au pus colegii o harta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76599-Traditionalul-Calugareni-reloaded-la-ADUNATII-COPACENI-!!!-10-02-2013/page13 Urmareste discutiile din acest link probabil ne vom intalnii direct acolo sau undeva pe traseu la vren peco.Ora vad ca nu este inmca stabilita ar sigur se va stabili. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni Ok, multumesc. Ai idee statiile pe ce frecventa vor fi? Probabil pe canalul 16! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni Mai mult ca sigur 16.Tinem legatura. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni si eu cred ca o sa vin sa va vad si sa va cunosc :) Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 (editat) Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni Perfect sa vedem cum ne gasim intre atatea masini poate ne grupam un pic. Restul care mai sunteti pe aici nu veniti???? Editat Februarie 6, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni s-a stabilit cumva o ora si un loc de intalnire ? Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni Ora. 9 petron jilava pe dreapta cum iesi din oras pe sos giurgiului. Hai nu mai vine nimeni?Este aprope ne adunam multi, cine stie cand ne mai adunam asa. Editat Februarie 9, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaudiu_ro Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Iesire la Traditionalul Calugareni mutat la Adunatii Copaceni din pacate n-am reusit sa ma trezesc decat la 11 :( si pe la ora 14 am trecut pe acolo dar mai era foarte putina lume si ploua asa ca am facut cale intoarsa catre buc in sensul giratoriu Daihatsu Terios 1.3 2002 you can go faster... I can go anywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate