Irod Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 De ceva timp visez si eu la inca un Nissan :). Care as vrea sa fie neaparat un y61 in 5 sau 3 usi indiferent. Dar parca mai mult mi-ar placea cel in 5. Ma gandesc la cel de 2,8 ca ar fi pretul mai ok pentru mine. Ca an 1998-2000 indiferent ce. Singurul lucru ce ma sperie este impozitul. Platesc deja 2000 lei pe an pentru motorul de 2,7 de pe Terrano. Inca 2000 sa le mai dau nu imi permit. Si chiar de as putea ma gandesc ca nu are rost , banii aia is ca aruncati la gunoi. Ce nu ma pot eu hotari este sa incerc Bulgaria sau autoutilitara. Rog colegii mai experimentati sa vina cu sfaturi si chiar date concrete despre costurile celor 2 situatii la motorizarea si anul in discutie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 (editat) Re: Inca un Nissan? Cea mai buna varianta este sa o iei autoutilitara , zic eu.Impozit 430 RON/an, taxa de prima inmatriculare 2670 RON. Conform noului timbru mai scade 100 RON. Varianta cu Bulgaria presupune un drum pe an acolo si un om de legatura.Plus ca daca ai numere de Romania nici un politzai nu se uita dupa acaretul tau.Te-am convins? Editat Februarie 5, 2013 de PYZ 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Inca un Nissan? In mare parte da, asa gandeam si eu. Dar ce ma streseaza ii faza aia ca nu ai scaune in spate. Daca montezi scaune pe autoutilitara si te prinde politia cu pasager ii mare bai? Cei care aveti masini tot teren autoutilitare ati montat scaune in spate si mergeti si cu pasageri pe locurile din spate? Intreb pentru ca nu stiu cum se procedeaza si cum este incetatenita treaba. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Inca un Nissan? De ceva timp visez si eu la inca un Nissan :). Care as vrea sa fie neaparat un y61 in 5 sau 3 usi indiferent. Dar parca mai mult mi-ar placea cel in 5. Ma gandesc la cel de 2,8 ca ar fi pretul mai ok pentru mine. Ca an 1998-2000 indiferent ce. Singurul lucru ce ma sperie este impozitul. Platesc deja 2000 lei pe an pentru motorul de 2,7 de pe Terrano. Inca 2000 sa le mai dau nu imi permit. Si chiar de as putea ma gandesc ca nu are rost , banii aia is ca aruncati la gunoi. Ce nu ma pot eu hotari este sa incerc Bulgaria sau autoutilitara. Rog colegii mai experimentati sa vina cu sfaturi si chiar date concrete despre costurile celor 2 situatii la motorizarea si anul in discutie. Salut, Eu iti recomand pe Bulgaria platesti inmatriculatu in jur de 400 E si apoi anual reinoiesti asigurarea, impozitul si Itp-ul la maxim 200 E si stai linistit daca ai actele in regula si valabile politia o sa te opreasca sa-ti traga fix "frana de mana"! Atat timp cat statul Roman nu constinetizeaza faptul ca impozitele sunt aberante si pana nu o sa le vina mintea la cap cu o forumula convenabila de impozitare este de recomandat sa aplelezi la o alta formula pentru a plati mai putin la dragii nostri vecini. Stima, 1 Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Inca un Nissan? Perfect de acord si cu tine. Varianta cu bulgaria imi place si din prisma faptului ca poti sa io faci statului. Adica pe principiul daca vrei prea mult atunci poftim nimic :grin: . Dar se ridica un singur aspect ce nu imi place. Mersul o data pe an pana in Bulgaria pentru asigurare si Itp. Asta nu prea imi convine. Din cate stiu inca nu se poate face in Romania ITP pentru masini cu numere de Bulgaria. Sau se poate? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Inca un Nissan? Da ,se poate itp-ul in romania si costa 260 ron si avantajul este ca este pe 2 ani.Cu asigurarea este si mai usor,trimit un email cu actele masini,platesc si imi vine asigurarea. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibles Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Inca un Nissan? Salut, un prieten a zis ca a facut inspectia tehnica la o masina inmatriculata in Bulgaria la RAR, intreaba la ei ca sa fi sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Inca un Nissan? este foarte sigura treaba cu ITP facut la RAR-ul romanesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Inca un Nissan? Este sigura varianta ITP_ului la RAR dar sa nu ai masina modificata ! "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Inca un Nissan? Dar daca faci ITP-ul la RAR, este valabil si in celelalte state UE? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Inca un Nissan? cica nu..am intrebat un inginer de acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Inca un Nissan? cica nu..am intrebat un inginer de acolo Pai cam nasol.Asta insemna ca e o gaselnita a RAR-ului sa mai faca niste bani si/sau o evidenta a masinilor de Bulgaria care circula in Romania, atit timp cit ITP-ul nostru nu e recunoscut in restul UE.Si iti dai seama ca daca nu e valabil decit in Romania, nu este valabil nici in Bulgaria.Si in cazul in care trebuie sa ajungi inapoi in Bulgaria cu masina, din varii motive( alte numere, acte, etc), o vei face cu un ITP nerecunoscut de ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Inca un Nissan? Cea mai buna varianta este sa o iei autoutilitara , zic eu.Impozit 430 RON/an, taxa de prima inmatriculare 2670 RON. Conform noului timbru mai scade 100 RON. Varianta cu Bulgaria presupune un drum pe an acolo si un om de legatura.Plus ca daca ai numere de Romania nici un politzai nu se uita dupa acaretul tau.Te-am convins? taxa de prima inmatriculare de 2670 este 2670 indiferent daca nissanul e euro 1 euro 2 sau euro 3 . conteaza la taxa daca motorul este de 2,8 sau de 3l? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Inca un Nissan? taxa de prima inmatriculare de 2670 este 2670 indiferent daca nissanul e euro 1 euro 2 sau euro 3 . conteaza la taxa daca motorul este de 2,8 sau de 3l? Taxa de 2670 RON(care acum, de cind cu timbrul verde este cu 100 RON mai putin) este valabila pentru Nissanul(sau orice alta masina) care este cu motorul de 2826 cmc, Euro 2, si cu o vechime intre 13 si 14 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Inca un Nissan? 1. daca nu ma insel pana in 2000 nissanurile sunt euro 2 corectati-ma daca gresesc 2. daca masina este autoutilitara cu motor de 3l din 2001 si euro 3 de exemplu, la ce valoare s-ar ridica taxa de prima inmatriculare? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Inca un Nissan? In privinta itp-ului pot sigur ca se poate rezolva, eu am mitshu meu inmatriculat in bg si am facut itp-ul in Oradea, si e valabil doar in Romania, daca ai pe cineva la rar poti rezolva, eu am 33-uri, volan pe dreapta, bari, troliu, alte modificari si am trecut asa:grin: Bafta in alegerea ta Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Inca un Nissan? 1. daca nu ma insel pana in 2000 nissanurile sunt euro 2 corectati-ma daca gresesc 2. daca masina este autoutilitara cu motor de 3l din 2001 si euro 3 de exemplu, la ce valoare s-ar ridica taxa de prima inmatriculare? Vezi aici! http://www.4tuning.ro/calculator-taxa-auto-2012/ L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Inca un Nissan? hm/hm ma-m uitat si eu la taxa de timbru nu cmva 2670e in ceia ce priveste auto cu nr bulgaresti si cu itp facut la noi nu este recunoscut de pol bulgara asa ca aveti grija daca treceti la vecini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Inca un Nissan? hm/hm ma-m uitat si eu la taxa de timbru nu cmva 2670e in ceia ce priveste auto cu nr bulgaresti si cu itp facut la noi nu este recunoscut de pol bulgara asa ca aveti grija daca treceti la vecini Scuze, dar nu prea am inteles intrebarea/concluzia ta.Poti sa repeti mai detaliat, te rog? Taxa de 2670 RON a fost platita de mine in luna decembrie, in vederea inmatricularii in Romania, pentru un Nissan Patrol 2.8, Euro 2, din 1999, adus de mine din Olanda si incadrat in acte ca autoutilitara.Masina are acum numere de Romania si nu a avut niciodata numere de Bulgaria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate