Tudor Vreme Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Aveti idee unde pot gasi semnalizatoarele fata pentru Terrano II R20? Ceva in stare buna, nu e musai sa fie noi. Am nevoie de cel din stinga ( sofer ) dar si cel din dreapta e cam crapat. Ca sa fiu mai precis, un biciclist s-a infipt in masina parcata, si mi-a spart semnalizatorul. Merci, Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano E modelul de dupa 2000? Cel cu semnalizarea langa far? ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano da dupa 2000. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano Poatete ajuta asta: http://www.okazii.ro/faruri-si-lumini/semnalizatoare/vand-semnal-terrano-ii-st-dr-a122272988 ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano Da, ajuta, multumesc de info. Le-am comandat pe amindoua. Prima mea cumparare de pe Okazii.ro Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano Au sosit, sint noi OK. le si montez dupamasa. merci, Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano la ce pret au fost pe okazii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano cred ca 250 lei amindoua, daca imi aduc bine aminte, Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano Si biciclistul? Aveti idee unde pot gasi semnalizatoarele fata pentru Terrano II R20? Ceva in stare buna, nu e musai sa fie noi. Am nevoie de cel din stinga ( sofer ) dar si cel din dreapta e cam crapat. Ca sa fiu mai precis, un biciclist s-a infipt in masina parcata, si mi-a spart semnalizatorul. Merci, Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Re: Semnalizator fata Terrano Incearca la Stefanesti la dezmembrari. Daca ai nevoie iti dau nr de tel pe PM. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate