Marianmario Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Re: probleme cu turatia , nu trece de 3200 de ture Merci. Stii cumva un rezervor pe undeva? De LWB, 92 litri? Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BeTweety Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: probleme cu turatia , nu trece de 3200 de ture As putea sa iti fac eu rost. Revin cand am detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: probleme cu turatia , nu trece de 3200 de ture As putea sa iti fac eu rost. Revin cand am detalii. Ai PM. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: probleme cu turatia , nu trece de 3200 de ture era la tg mures un galloper in dezmembrare,sa vad daca pot face rost de un nr de telefon Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: probleme cu turatia , nu trece de 3200 de ture Ai rezolvat problema cu rezervorul? Am vazut un galloper la dezmembrari in Carei. Rezervorul era inca acolo luna trecuta. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: probleme cu turatia , nu trece de 3200 de ture Daca nu ma insel cred ca se potriveste dupa Pajero MK1. Din asta am avzut la dezmembrari Langa Oradea. POt trece sa vad daca mai e rezervorul si cat vor pe el O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: probleme cu turatia , nu trece de 3200 de ture Multumesc!. Am gasit unul mai aproape,la Bucuresti. L-am luat, dar mai ramane sa-mi fac timp sa-l montez. O zi buna. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate