adriangache Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 In sfirsit au ventit piesele din GB island4x4 (6zile) am montat urmatoarele piese la Ciolpani (COSTIN); KIT CONVERSIE AER-ARCURI (BRITPART),CRUCILE CARDANICE,AMORTIZOARE FATA+SPATE(TERRAFIRMA) PLACUTE FRINA FATA SI SPATE (TERRAFIRMA)NISTE BUCSI, CONDUCTELE DE MOTORINA SI TOATE ULEIURILE (MECANIC CIOLPANI DOM GEORGE ,NOTA 10) Masina acum merge excelent ,mi-au ramas toate piesele de la air suspension(fara pernele spate-sparte)restul toate in stare de functionare Cine are nevoie de ceva ma poate contacta pe mail range rover p38 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: FOARTE BUN Air To Coil Spring Conversion Kit P38 f bine ai facut la fel mi am trecut o si eu pe elicoidale insa eu am luat de la bearmach +2cm si sincer nu regret in gropi nici nu le simt . ce cauciucuri iti pui sau ai??/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriangache Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: FOARTE BUN Air To Coil Spring Conversion Kit P38 si eu as fi pus cava de genu +1 sau +2 dar eu mai trag cu masina o remorca de 2000kg si ar sta prea sus fata de protapul remorcii. caucicuri am 265\65-17 Pirelli scorpion noi (asa am luat masina) range rover p38 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate