Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Deranjeaza instalatiile Xenon after market?

cotizo

Postări Recomandate

Re: Deranjeaza instalatiile Xenon after market?

@cortizo

Dupa ce va nu sunt marcaje &stuff mai sunt beliti ochii si de farurile ridicate in care mai exista si xenon!

Sa stii ca asa vin farurile reglate din fabrica si asa este normal sa ramana!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cat priveste chestia cu sursa, xenoanele sunt de 35W, nu de 100, deci sub 55-ul original, pe chestia asta n-au ce comenta.

35W Xenon este mult mai luminos decît 55W halogen. Este altceva; are legatura cu radiatia luminoasa si perceptia ei de catre ochiul uman. Exista si Xenon de 100W. Watt este puterea consumata, si exact asta avantajeaza xenonul vis-á-vis de halogen; la un consum mai mic, lumina mai multa, adica randament mai bun. Si mai bine stau la categoria asta L.E.D.-urile.

Probabil ca fara lupa e altfel, nu am pus asa ceva pe far fara lupa. In plus, tot ce am avut adus direct din UE - inclusiv o motocicleta - aveau faza scurta inutilizabila in conditii de RO ( reglata sa bata prea scurt, sau dracu 'stie, cel putin cu Suzuki Volusia a trebuit sa ridic serios farul ca sa vad ceva prin sate noaptea) asa ca raman la parerea mea ca standardele lumii civilizate sunt aproape inaplicabile in tara noastra, cel putin pana marcajele vor fi marcaje, iluminarea drumurilor acolo unde e necesar va fi rezolvata si carutele si alte cascarabete nesemnalizate vor disparea.

La motociclete, de obicei farul se regleaza dupa greutatea soferului (respectiv cu soferul pe ea). Alt sofer, alt reglaj... . :wink:

• Like 1

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Multumesc, aici am vrut sa ajung. Deci, raspunsul la intrebarea de mai sus este urmatorul: Instalatiile de xenon after market nu deranjeaza doar in cazul in care sunt montate intr-un far cu lupa si se reuseste sa fie reglate pe un stand dedicat.

Asa reusim sa avem o discutie cat mai concreta si lipsite de posturi nascute din dorinta de a contra...( si aici nu ma refer la posturile tale)

P.S promit sa revin cu o poza cu xenon after reglate corect.

Asa cum am promis:Imagine0079.thumb.jpg.6202603c6aed911f42d37a4031a8a82d.jpg

Link spre comentariu

Pai lumina se duce si in sus ... poarta pare destul de luminata.

Hai sa mor io de nu sunteti mai rau ca soacrele, va plac contrele ca la emo lama,... daca te-ai fi uitat un pic mai atent ai fi observat, ca pe capota masini se vad picaturi de apa, la fel si pe asfalt, daca pe ziua de azi nu ai iesit afara te anunt ca ploua, fapt care face ca lumina care ,,cade,, pe asfalt sa se mai duca si in sus plus ca din rahatul ala de tabla care este pus pe aceea poarta este normal sa reflecte iarasi lumina...

Daca ar fi fost uscat afara fotografia ar fi arata cu siguranta altfel, dar sunt convins ca va dedeati seama de treaba asta si fara sa va spun eu.

Link spre comentariu

Noaaaaa...nu e bine. De ce scrie garaj pe poarta??? Si tu de ce nu porti sapca??? Este inacceptabil.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Update:

Recent s-a mai introdus o chichitza la itp. Fotografia masinii pe linia itp trebuie facuta cu farurile aprinse! In felul asta este foarte usor sa se vada ca e xenon si nu bec normal, ca masina nu are spalator de faruri iar inspectorul itp nu va putea sa inchida ochii pentru o atentie, ca o comite si este penalizat. O sa inceapa sa deconecteze instalatia si sa repuna becurile originale pentru poza.

Si un filmuletz cu xenon!

Editat de yknot
  • Like 1
4x4
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

@yknot,asa este ,am patit eu ieri la un ITP ,a trebuit sa dau jos xenoanele (montate de mine),pe motiv ca nu are spalator si reglaj automat(FARUL).

Mess with the best ... die like the rest !
Link spre comentariu

da Doamne sa scapam de ele.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare