Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimbare banda statie yaesu

grasu-bff

Postări Recomandate

salutari, am aceasta statie care as vrea sa o montez pe masina

as vrea sa o trimit la cineva care se pricepe la schimbarea benzii, frecventei , cand o aprind pot comuta doar 3 canale doar atat in rest nimic liniste ...

orice sfat e bine venit va multumesc anticipat

20130209_192946.thumb.jpg.8260b24acf15db11dc8b0ba22e8fd474.jpg20130209_193015.thumb.jpg.9fed369f1b126b7219d8e8164234c928.jpg

Slow as possible, Fast as necessary
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: schimbare banda statie yaesu

Vx 1000 este o statie comerciala, in FM pt frecventa 136-174 MHz (VHF FM transceiver).

Daca prin "schimbarea benzii si folosirea pe masina" te referi la a putea folosi aceasta statie ca si statie de CB (27MHz), sa vorbesti cu "colegii" pt info trafic, cea mai buna solutie e sa vinzi statia asta si sa iti cumperi una dedicata pt CB.

Daca in schimb vrei sa vorbesti in banda de 136-174 Mhz, FM - atunci statia se poate programa pe frecventa dorita cu ajutorul unui soft si a unei interfete de programare.

Link spre comentariu

multumesc pt raspuns, ma interesa pt 27 mhz pentru trafic, ma gandeam ca se poate face ...

mi-a picat in mana si ma incanta chestia cu made in japan si in plus e foarte bine facuta cu piese bune si deasta as fi vrut sa o fac pt cb :)

Editat de grasu-bff
Slow as possible, Fast as necessary
Link spre comentariu

multumesc pt raspuns, ma interesa pt 27 mhz pentru trafic, ma gandeam ca se poate face ...

mi-a picat in mana si ma incanta chestia cu made in japan si in plus e foarte bine facuta cu piese bune si deasta as fi vrut sa o fac pt cb :)

pe asta nu poti sa o faci din 2 metri in CB :) dar exista Yaesu alte modele care stiu si CB...e drept nu sunt mobile dar pot fi folosite si asa FT 857..897 e mai mare totusi :)dar pretul e pe masura :)

Link spre comentariu

numai ca am inteles care e ideea ...daca nu este in 27 mhz prevazuta de fabrica nu se poate schimba, am primit-o si ma gandeam ca o pot folosi ...

Exista posibilitatea montarII pe intrarea statiei, a unui bloc care sa contina cel putin un oscilator si un mixer si in acest fel banda de 27 MHz se translateaza in banda de VHF.

In functie de sensubilitatea la receptie a statiei aproape sigur o sa fie nevoie si de cel putin un etaj de amplificare RF inaintea blocului schimbator de frecventa cu filtrele de banda aferente.

Cu componentele existente se poate realiza destul de usor acest montaj dar nu prea mai stiu cine ar avea rabdarea si timpul.

Cauta pe forumurile de radioamatori si alte pareri si poate chiar gasesti pe cineva sa faca asa ceva.

Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare