Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nu am un titlu ca m-o suparat

fan2474

Postări Recomandate

am pus un anunt la donatii ( fiat 500) iar ionutz a sters anuntul cu afirmatia 'faci misto de noi sau ce?' .... acum as dori sa raspund. din pacate dumneavoastra fiind moderator ar trebui sa mentineti o anumita etica chiar daca nu toti o merita. cum stiti sa corectati greselile de ortografie di sa le subliniati ar trebui sa stiti si asta. eu am pus o donatie ...nu pt mine ci poate pt persoane respectiva care are intradevar nevoie de ea , ar fi trebiut sa existe o toleranta chiar daca nu am pus poze. intetia o fost mai ales ca am pus linkuri se vedea intentia ...daca vroiati.... eu atata am reusit sa fac in seara aia. si as avea o intrebare....

de citeva luni ati rearanjat site-ul asta sa zic asa , ara asa grei sa faceti un program atasat sa reduca marimea pozelor??? sau credeti ca toti se au asa bine cu computerele?? mai este si lume de la teara asa ca mine chiar daca nu mi-e rusine sa va spun ca mi-o trebuit 2 ore sa fac pozele astea si am gata profil de informatica...(din pacate). sper sa fi ultumit domnul moderator ionutz multumesc

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nu am un titlu ca m-o suparat

cineva di bucuresti nu am de unde sa mai stiu nikul ...o zis: 'Pe de alta parte asta nu mi se pare chiar donatie ... pretul acestea fiind 149 euro. Normal radierea e in sarcina vanzatorului.'

ce trebuia sa fac...sa i-o duc si in ro???

DIN PACATE NU TOTI UTILIZATORI ACESTUI FORUM AU BANI DE JEEP-ANE

Link spre comentariu

Fa-ne sa intelegem toti, te rog, daca tot ai deschis topicul asta.

Tu donezi un FIAT 500 aflat la Roma, si singura ta pretentie este plata radierii din Italia?

Am inteles bine?

Si ti s-a sters anuntul?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

am pus un anunt la donatii ( fiat 500) iar ionutz a sters anuntul cu afirmatia 'faci misto de noi sau ce?' .... acum as dori sa raspund. din pacate dumneavoastra fiind moderator ar trebui sa mentineti o anumita etica chiar daca nu toti o merita. cum stiti sa corectati greselile de ortografie di sa le subliniati ar trebui sa stiti si asta. eu am pus o donatie ...nu pt mine ci poate pt persoane respectiva care are intradevar nevoie de ea , ar fi trebiut sa existe o toleranta chiar daca nu am pus poze. intetia o fost mai ales ca am pus linkuri se vedea intentia ...daca vroiati.... eu atata am reusit sa fac in seara aia. si as avea o intrebare....

de citeva luni ati rearanjat site-ul asta sa zic asa , ara asa grei sa faceti un program atasat sa reduca marimea pozelor??? sau credeti ca toti se au asa bine cu computerele?? mai este si lume de la teara asa ca mine chiar daca nu mi-e rusine sa va spun ca mi-o trebuit 2 ore sa fac pozele astea si am gata profil de informatica...(din pacate). sper sa fi ultumit domnul moderator ionutz multumesc

1. Orice anunt trebuie pus complet chiar daca e vorba de o donatie. In felul acesta se evita un carnat de discutii care dilueaza esenta anuntului iar cititorul se plictiseste sau oboseste cautand informatia dorita. Spatiul forumului nu e nelimitat asa ca trebuie folosit eficient.

2. Daca nu te descurci cu micsorarea de poze poti cauta pe forum unde sunt informatii complete despre aceasta operatiune sau poti cere ajutorul unui moderator sau administrator. Platforma tehnica a forumului nu permite atasarea de programe de redimensionare automata a pozelor.

3. Daca ai probleme legate de actiunile unui moderator, nu mai deschide discutii de razbunare de genul celei de aici ci semnaleaza problema unui administrator. In caz contrar risti niste avertismente.

Legat de masina donata. Chiar daca intentia ta e buna, ideea nu e folositoare pentru cineva din Romania.

Daca un doritor isi face calcule legate de radiere si transport, constata ca o masina mica, ieftina si neinmatriculata nu merita acei bani (150 de euro radiere+ 400-500 transportul in Romania + taxele aferente pentru inmatriculare plus eventuale reparatii) renunta din start. Dacaar fi fost o masina mai speciala, mai veche, mai rara sau ceva de genul asta, bineinteles ca merita efortul.

Nu starneai discutii daca puneai un anunt la vanzare cu 150 de euro. :) Donatia cu obligatii nu mai e donatie.

Link spre comentariu

In topicul tau ti-am scris asa INAINTE sa ti se stearga topicul...citez

"Hmm ...

Prea multa vorbarie.

Aici vezi cum poti micsora pozele:

http://forum.club4x4.ro/showthread.p...ri-youtube-etc

Uite aici vezi cum poti pune poze pe forum:

http://forum.club4x4.ro/showthread.p...nte-si-imagini

Pe de alta parte asta nu mi se pare chiar donatie ... pretul acestea fiind 149 euro. Normal radierea e in sarcina vanzatorului.

Prefer sa nu comentezi ce am scris eu aici si te-as ruga sa vezi cum faci sa pui pozele."

Tu insa ai in loc de poze ai pus linkuri.

Ma intrebam daca ai reusit macar sa deschizi acele topicuri care te invata cum sa pui poze pe topic si sa faci si altele.

Dovada care ne face "fericiti, pe utilizatorii care nu trebuie sa dam clickuri suplimentare sa privim aceste poze este mai jos. Ai reusit sa pui anuntul pana la urma cu poze.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77019-Fiat-500

N-am inteles logica acestui topic ... Cine te-o suparat? Eu ...sau tu ca nu ai citit regulamentul forumului si nici macar n-ai intrebat (desi gaseai topicuri-tutoriale de acest forum care te invatau cum sa faci asta).

Scopul nostru nu este sa va bagam pumnul in gura sa faci una sau alta. Scopul nostru este sa va aratam, explicam, impunem daca nici una din operatile dinainte nu reusesc regulile forumului, reguli de bun simt, reguli de care pana la urma beneficiaza ceilalti din comunitate.

Anunt care mi se pare normal sa stea la vanzari nu la donatii. Ptr ca in schimbul acelei masini doresti 150 euro. Adica nu o donezi.

De taxa de radiere de 150euro pe Italia n-am auzit pana acum desi mi-au trecut destule masini si acte prin mana. Poate ca te refereai la impozit ceea ce e cu totul altceva.

PS ...anuntul tau este incomplet inca ...nu ai date de contact. Dar avem timp (te asteptam pana marti sa pui totusi niste date de contact cum scrie la regulament), asteptam cu interes sa te conformezi regulilor (bune, rele astea sunt) in cazul in care nu mai doresti sa scrii inca un anunt.

PS 2... acest tip de topic este interzis de regulamentul de pe acest forum.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei&

PS3 PM-ul eu e aproape plin dar deschis...ajut pe oricine are nevoie de ceva pe forum sau in afara forumului in limitele posibilitatilor mele.

Stima si o seara placuta.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Fa-ne sa intelegem toti, te rog, daca tot ai deschis topicul asta.

Tu donezi un FIAT 500 aflat la Roma, si singura ta pretentie este plata radierii din Italia?

Am inteles bine?

Si ti s-a sters anuntul?

radierea si actul de vinzare -cumparare este 149e si mie mi se pare corect sa-l plateasca persoana interesata .

nu m-am suparat ca i s-o sters anuntul ca acum la rece oa vut dreptate ca nu are poze si date de contact... ce m-o enervat o fost fraza cu care s-o inchis anuntul pt ca am primit-o de la un moderator care ma gindesc ca are trebui sa aiba o anumita 'inaltime' ( si nu e prima data )

Link spre comentariu

In topicul tau ti-am scris asa INAINTE sa ti se stearga topicul...citez

"Hmm ...

Prea multa vorbarie.

Aici vezi cum poti micsora pozele:

http://forum.club4x4.ro/showthread.p...ri-youtube-etc

Uite aici vezi cum poti pune poze pe forum:

http://forum.club4x4.ro/showthread.p...nte-si-imagini

Pe de alta parte asta nu mi se pare chiar donatie ... pretul acestea fiind 149 euro. Normal radierea e in sarcina vanzatorului.

Prefer sa nu comentezi ce am scris eu aici si te-as ruga sa vezi cum faci sa pui pozele."

Tu insa ai in loc de poze ai pus linkuri.

Ma intrebam daca ai reusit macar sa deschizi acele topicuri care te invata cum sa pui poze pe topic si sa faci si altele.

Dovada care ne face "fericiti, pe utilizatorii care nu trebuie sa dam clickuri suplimentare sa privim aceste poze este mai jos. Ai reusit sa pui anuntul pana la urma cu poze.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77019-Fiat-500

N-am inteles logica acestui topic ... Cine te-o suparat? Eu ...sau tu ca nu ai citit regulamentul forumului si nici macar n-ai intrebat (desi gaseai topicuri-tutoriale de acest forum care te invatau cum sa faci asta).

Scopul nostru nu este sa va bagam pumnul in gura sa faci una sau alta. Scopul nostru este sa va aratam, explicam, impunem daca nici una din operatile dinainte nu reusesc regulile forumului, reguli de bun simt, reguli de care pana la urma beneficiaza ceilalti din comunitate.

Anunt care mi se pare normal sa stea la vanzari nu la donatii. Ptr ca in schimbul acelei masini doresti 150 euro. Adica nu o donezi.

De taxa de radiere de 150euro pe Italia n-am auzit pana acum desi mi-au trecut destule masini si acte prin mana. Poate ca te refereai la impozit ceea ce e cu totul altceva.

PS ...anuntul tau este incomplet inca ...nu ai date de contact. Dar avem timp (te asteptam pana marti sa pui totusi niste date de contact cum scrie la regulament), asteptam cu interes sa te conformezi regulilor (bune, rele astea sunt) in cazul in care nu mai doresti sa scrii inca un anunt.

PS 2... acest tip de topic este interzis de regulamentul de pe acest forum.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei&

PS3 PM-ul eu e aproape plin dar deschis...ajut pe oricine are nevoie de ceva pe forum sau in afara forumului in limitele posibilitatilor mele.

Stima si o seara placuta.

faceti-ma sa inteleg... o donatie implica si plata actelor necesare?? pt mine mi se pare absurd....si bani nu tre sa mi dea mie, i da la agentia care face actele.

din pacate taxele si alte acareturi s-0r scumpit ca nu o fi Monti mai prost ca Ponta .

un zis batrin zice: mai bine arunci decit sa dai degeaba si sa pari prost.:grin:

ma rog. avem destule probleme astea-s fleacuri. o zi buna la toti.

Link spre comentariu

Acum te-ai edificat? E totul ok? Vad ca ai completat anuntul in cauza cu tot ce trebuie! E un pas inainte! :h5

Pe viitor, desi poate esti in Italia de ceva timp si n-ai mai avut ocazia prea mult sa scrii in limba romana, iti sugerez sa folosesti litera mare la inceputul propozitiei si sa incerci sa scrii cuvintele complete nu ciuntite sau pe stil mirc. Am convingerea si pretentia ca ma adresez unui adult (am vazut ca ai 35 de ani) nu unui copil de clasa a doua.

Daca ai primit un comentariu mai dur la anuntul in cauza, gandeste-te ca poate topicul tau sau modul tau de adresare a deranjat cumva. Inainte sa arunci piatra gandeste-te ca schimbarea care o vrei la altii depinde in mare masura de actiunile tale.

Seara buna.

Link spre comentariu

Cata substanta si continut in acest topic. La cata informatie consistenta vad aici sigur este nevoie si de multa moderare.

Parerea mea este ca omul este patronul mascat al firmei de radieri din iTALIA si prin acest topic si-a asigurat un client "gras"

Multa stima si consideratie

Link spre comentariu

Cata substanta si continut in acest topic. La cata informatie consistenta vad aici sigur este nevoie si de multa moderare.

Parerea mea este ca omul este patronul mascat al firmei de radieri din iTALIA si prin acest topic si-a asigurat un client "gras"

Multa stima si consideratie

Daca vrei sa detaliezi ceea ce vrei sa spui ne-ai face un bine (cel putin mie). Ptr ca n-am inteles ce vrei sa spui.

Sunt niste reguli simple ...nu le stiai e ok, ti le citim, ci le explicam, nu le intelegi, ok, ti le mai explicam odata ...mai mult ce putem face?

Stima

Link spre comentariu

Zoltane,

daca mai citesti odata fraza o sa observi ca e greseala de scriere din graba, nu ... altceva ...

Special las needitat.

Nu observarea neregulilor da esenta moderarii ...ci respectarea acestora de catre toti userii ...pe principiul simplist "te respect, ma respecti"!

Tie ti-ar conveni sa-ti pierzi timpul citind un anunt de vanzari de 3-4 de pagini cu posturi de umplutura...si la final sa te trezesti ca de fapt produsul ...s-a vandut? Sau ti-ar conveni ca sa dai cateva sute de euro sau poate chiar mii pe doua randuri scrise pe forum fara macar sa vezi o poza cu produsul respectiv? Ti-ar conveni sa intri intr-un anunt si sa cauti numarul de telefon la un produs care te intereseaza si sa nu-l gasesti ...nici macar in alte posturi ale respectivului individ? Ma indoiesc ...

Pana la urma in anunturile astea nu se "bate saua" pe reguli! Sau pe a pune pumnul in gura cuiva ...Pana la urma e vorba de bun simt si respect fata de ceilalti membrii ai comunitatii! :wink:

Link spre comentariu

@zoltan

Iti respect decizia ptr a incheia aceasta discutie.

Ptr partea aia in care m-ai facut agramat ai putea sa-ti ceri scuze tot public asa cum m-ai si jignit absolut gratuit!

Asta in cazul in care ai observat (inteles) ca greseala de scriere s-a facut din graba si nu din alte motive. :grin:

@nenea fan de la roma

Mai exista vreo nemultumire sau necunostinta de cauza din partea ta in ceea ce privesc acele reguli?

Daca nu sa se inchida topicul ... :grin:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Iarta-ma public ca te-am facut agramat. Esti doar literofag. Acelasi lucru se intampla cu multi dintre noi si cate un moderator le face observatie, asa cum sa intamplat si in acest topic cu vreo 6-7 postari mai devreme. Cand am timp te sun sa ne impacam. Eu doar ma distrez, voi o luati in serios deci simtiti aceste lipsuri.

Link spre comentariu

asa cum s-a intamplat si in acest topic cu vreo 6-7 postari mai devreme. Cand am timp te sun sa ne impacam. Eu doar ma distrez, voi o luati in serios deci simtiti aceste lipsuri.

Ti sa intamplat si tie ...vezi?

Nu e necesar sa suni sa ne impacam ...nici nu ne-am certat! :h5

Una e sa fi agramat sau (semi)analfabet si alta e sa faci o greseala din graba ...asa ca nu te mai lua tu de moderatori aiurea! Stiu ei bine ce stiu ...:grin:

Link spre comentariu

Tizule, de unde ai luat ideea asta de a te lua de oameni pe care nu-i cunosti? O fi din gluma, nu te contrazic. Inchipuie-ti acelasi scenariu dar fata in fata. In loc sa intri pe un forum, sa alegi o tinta si sa o iei la misto in spatele unui ID, inchipuie-ti o sala plina cu noi, intri ca un necunoscut si incepi sa mistocaresti pe careva. Ti-o iesi la fel de bine?

Mie-mi pare ca ratezi sansa sa ne cunosti, sa vezi ce ne poate capul. Poate ai putea sa ne placi, dar alegi sa fii etichetat ca unul care a inceput prin a fi batos si bascalios. Nu ai prefera sa o iei de la inceput? Cred ca ai avut un motiv sa devii membru al comunitatii. Intrebarea e valabila si initiatorului topicului(daca o m-o mai citi), se pare ca e o tema importanta pentru unii membri mai proaspeti in ale postarii pe club 4x4 .

.....

Nota: am verificat de 3 ori sa nu gresesc la tastare si nici acum nu sunt sigur ca nu mi-a scapat ceva. Nu as vrea sa fiu si eu luat peste picior.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare