Maresalul Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 http://www.carpaintrepair.co.uk/acatalog/Car-Spray-Paint.html Salutare! Kit-urile astea pentru vopsit diferite elemente de caroserie sunt bune de ceva? Site-ul pe care le-am gasit vad ca ofera vopseaua in functie de codul de culoare al masinii si pe langa spray-ul propriu-zis cu vopsea mai este un spray cu lac si unul Primer(banuiesc ca asta e un strat de vopsea de culoare gri care se aplica inainte de vopsea). Se asesc astfel de kit-uri si pe la noi? Merci! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacadrean Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Kit spray vopsea auto In general gasesti astfel de kit-uri la reprezentante auto. Cel putin eu acolo am vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Kit spray vopsea auto E un magazin pe la Lizeanu care iti face spray dupa cod de culoare pe loc. Eu am folosit pentru piese gen praguri. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Kit spray vopsea auto Vezi si magazinele lui Policolor, avand divizie de vopseluri auto fac si spray pe loc dupa comanda, functie de seria ta de sasiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Kit spray vopsea auto http://www.carpaintrepair.co.uk/acatalog/Car-Spray-Paint.html Salutare! Kit-urile astea pentru vopsit diferite elemente de caroserie sunt bune de ceva? Site-ul pe care le-am gasit vad ca ofera vopseaua in functie de codul de culoare al masinii si pe langa spray-ul propriu-zis cu vopsea mai este un spray cu lac si unul Primer(banuiesc ca asta e un strat de vopsea de culoare gri care se aplica inainte de vopsea). Se asesc astfel de kit-uri si pe la noi? Merci! Ia legatura cu mine pe PM si te rezolv eu:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Kit spray vopsea auto Vezi si magazinele lui Policolor, avand divizie de vopseluri auto fac si spray pe loc dupa comanda, functie de seria ta de sasiu. In principiu, se fac dupa codul de vopsea al masinii, nu dupa seria de sasiu.Dupa seria sasiu in cel mai rau caz fac reprezentantele,doar in cazul in care nu mai exista codul culorii pe masina:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Kit spray vopsea auto Pe mine ma interesa o astfel de masina de imbuteliere in spray-uri.....cea mai mica....de pe aici europeana....la america eeeeeee alta poveste... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Kit spray vopsea auto Pe mine ma interesa o astfel de masina de imbuteliere in spray-uri.....cea mai mica....de pe aici europeana....la america eeeeeee alta poveste... Ce sa faci cu ea?Ai magazin de profil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Re: Kit spray vopsea auto Orice magazin de genul laborator vopsele auto Ex lizeanu baneasa chitila imbuteliaza si la spray aerosol. Editat Aprilie 13, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate