Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nissan pick-up 2.5td ,2001 cuplaj automatic bulit- roata dreapta fata

galambfalvi

Postări Recomandate

Re: ajutati ma , nissan pick-up 2.5td 76kw 2001 cuplaj automatic bulit- roata dreapta fata

Daca carcasa inca mai are dantura interioara utilizabila , se poate bloca pe cuplat , si devine cuplaj fix permanent . Bineinteles ca si celalat trebuie trecut pe cuplare permanenta .

Mansonul de cuplare poate fi mentinut cuplat cu carcasa cu ajutorul unei simple bucse , care poate fi din teflon , poliamida etc . Bucsa respectiva doar tine mansonul impins , nu are nici un alt rol .

In varianta grea- se poate incerca recuperarea , prin inspectarea atenta a

mai multor piese procurate in prealabil , si imperecherea lor - poate mai merge ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Re: nissan pick-up 2.5td ,2001 cuplaj automatic bulit- roata dreapta fata

Eu am unul din 1993 si am avut aceleasi probleme...colegii de pe forum m-au ajutat cu sfaturi bune pe care vi le impartasesc....renuntati la automate, ca e nenorocire si la calitate si la pret... luati-va manuale ,eu le-am gasit la 139 euro, noi cu garantie 3 ani si am rezolvat problema excelent....trage de rupe...clar,va pica un pic..."boieria",ca trebuie sa coborati la cuplat dar nu mai aveti probleme ,sigur!!!!Bafta!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare