galambfalvi Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 (editat) va salut, am un prieten cu problema din "titlu" si vreau sa l ajut cumva spuneti mi se mai poate face ceva cu cuplajul ? ca de nou e o caruta de bani sau stie cineva un pont.multumesc si pun si cateva poze cu cuplajul: Editat Februarie 10, 2013 de galambfalvi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: ajutati ma , nissan pick-up 2.5td 76kw 2001 cuplaj automatic bulit- roata dreapta fata Daca carcasa inca mai are dantura interioara utilizabila , se poate bloca pe cuplat , si devine cuplaj fix permanent . Bineinteles ca si celalat trebuie trecut pe cuplare permanenta . Mansonul de cuplare poate fi mentinut cuplat cu carcasa cu ajutorul unei simple bucse , care poate fi din teflon , poliamida etc . Bucsa respectiva doar tine mansonul impins , nu are nici un alt rol . In varianta grea- se poate incerca recuperarea , prin inspectarea atenta a mai multor piese procurate in prealabil , si imperecherea lor - poate mai merge ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: nissan pick-up 2.5td ,2001 cuplaj automatic bulit- roata dreapta fata se poate inchide discutia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
achiteicezar Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: nissan pick-up 2.5td ,2001 cuplaj automatic bulit- roata dreapta fata Eu am unul din 1993 si am avut aceleasi probleme...colegii de pe forum m-au ajutat cu sfaturi bune pe care vi le impartasesc....renuntati la automate, ca e nenorocire si la calitate si la pret... luati-va manuale ,eu le-am gasit la 139 euro, noi cu garantie 3 ani si am rezolvat problema excelent....trage de rupe...clar,va pica un pic..."boieria",ca trebuie sa coborati la cuplat dar nu mai aveti probleme ,sigur!!!!Bafta!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate