LAZ Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 La ultima iesire m-a lasat alternatorul ,mai bine zis releul de incarcare de pe el-tensiunea de incarcare oscila in functie de turatia motorului.A mai fost defect o data dar la vremea respectiva am putut citi pe el tip si serie de fabricatie dar acum nu se mai vede nimic.Din ce mi-aduc aminte tipul asta a fost montat pe Aro TDX fabricat la noi ,de 80-90A.M-ar interesa o serie sau mai bine un releu de incarcare daca stie cineva pe undeva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: Alternator defect Ca sa scapi de bataie de cap mergi la dezmembrari si ia un alternator cu totul. Vezi sa aiba puterea necesara si sa-i poti monta fulia de la al tau, daca nu e pe aproape ca dimensiune. Le gasesti ieftin, mai ales daca iei de la o masina din anii '90. In cel mai rau caz schimbi 2 rulmenti si carbunii, care costa putin. Eu am pus unul de Renault Trafic. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Alternator defect L-am depistat ,e de Sacele si stau de 2 zile sa gaseasca regulatorul prin magazie.Ma gandeam eu ca pe acolo ajung insa imi da de lucru pana aliniez fuliile daca difera mult la cote.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate