dordeduca Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 (editat) Am o mica afacere in agricultura si mi-ar folosi un 4x4, stiti voi drumuri proate, te mai prinde si o ploaie pe camp,etc. Wranglerul este masina pe care mi-as dori-o insa, nu-mi ofera suficient spatiu ca nu-i autoutilitara. Credeti c-as gresi calarind campul cu Wranglerul, merita oare efortul? Ma refer aici la costuri (intretinere, carburant, etc). Ar fi masina potrivita si pentru camp si pentru folosirea pe sosele? Va rog sfaturi obiective. Va multumesc! Editat Februarie 12, 2013 de Astral "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Merita sa - mi iau un Wrangler? Din ce am vazut la cunoscuti si persoane ce se ocupa cu agricultura cu care am avut diverse tangente, majoritatea covarsitoare a acestora folosesc pick-up-uri 4x4 gen L200, HiLux, B2500 si chiar Defenderuri 130(la Insuratei). Ceilalti folosesc masini de teren mari gen Pajero, Land Cruiser sau Patrol si chiar Discovery4 cu 5 usi. Pana acum nu am intalnit pe nimeni in zona asta, Galati-Braila-Vaslui care sa folosesca Wrangler, Suzuki, Niva sau masini in 2 portiere si fara spatiu de incarcare in business-uri legate direct de agricultura. Doar vanatori am vazut cu asa ceva, deci nu fermieri. Acum, tu iti iei ce vrei tu, nu poate lua nimeni decizia in locul tau. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Merita sa - mi iau un Wrangler? clar iti trebuie altceva...in wrangler ai doua locuri...si ceva spatiu in spate...daca scoti bancheta...daca nu o scoti...nu ai spatiu decat ptr trei sacose consumul nu e chiar prietenos...in rest e o masina super...dar nu ptr agricultura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Cam ce se poate face cu un Wrangler UNLIMITED (4 usi - 5 locuri) cu buget redus daca tot vrei spatiu inauntru: http://i776.photobucket.com/albums/yy41/ronjenx/IMG_0959.jpg Sursa: http://www.jeepforum.com/forum/f96/under-floor-storage-1216045/ sau daca te tine punga dupa ce-ti iei un Wrangler Unlimited (nou/second) apelezi la kitul JK8 de la Mopar: Care din masinile 4x4 mai e asa de versatila cand vine vorba de a o schimba dupa chipul si asemanarea proprietarului? :wink: Editat Februarie 14, 2013 de ipampu 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Cam ce se poate face cu un Wrangler UNLIMITED (4 usi - 5 locuri) cu buget redus daca tot vrei spatiu inauntru: http://i776.photobucket.com/albums/yy41/ronjenx/IMG_0959.jpg Sursa: http://www.jeepforum.com/forum/f96/under-floor-storage-1216045/ sau daca te tine punga dupa ce-ti iei un Wrangler Unlimited (nou/second) apelezi la kitul JK8 de la Mopar: Care din masinile 4x4 mai e asa de versatila cand vine vorba de a o schimba dupa chipul si asemanarea proprietarului? :wink: Si nu dureaza decat 2 minute si 15 secunde sa o transformi! :ha::ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? conteaza foarte mult ce frei sa cari cu ea.... si de aici poti sa incepi sa te orientezi ca sa fie ieftina poti sa mergi pe un Cherokee in care ai si spatiu, dar este SUV daca mergi pe un Wrangler, trebuie sa iei in calcul ca totusi nu ai o posibilitate foarte mare de incarcare, in schimb este sprinten si te joci cu el prin araturi... Un coleg de aici, care are o ferma de legume de cateva sute HA ( este vb de ferma BigLand din Constanta) foloseste un Wrangler de 4 litrii pt ferma, deplasarile lui, controale...etc.... dar rareori cara cu el, mai degraba il foloseste cand se impotmolesc motopompele si tre scoase....cand mai are probleme cu vreo masina care cara, interventii pe la tractoare, si cand mai alearga peste camp dupa hoti.... il foloseste cu success din 2009 si cand mai are putin timp liber mai face si off-road de fun ( ca off-road de nevoie face toata ziua ) :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Nu-i vorba de carat efectiv, pentru asta sunt remorci care pot fi atasate jeep-ului. De umblat pe camp, transportat motorina la tractor ori piese pentru utilaje . Ideea era ca in momentul in care am lansat acest topic gasisem un jeep tare frumos si la un pret foarte bun, care din pacate s-a vandut pana sa-mi intre mie subventiile. In aceasta situatie m-am reorientat catre un Hyundai Galloper (preturi destul de mici) pe care sper sa-l achizitionez curand. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si va spun cu mana pe inima ca visul meu este tot Wrangler-ul, dar va trebui sa mai astept.:jp1 "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Pentru aceste aplicatii era intradevar foarte util un Wrangler :) Eu cam stau cu ochii pe tot ce apare pe la noi de vanzare si prin germania, cand o sa te re-hotarasti pe un Wrangler i-a legatura cu mine si in max 1-2 luni o sa gasim ce vrei tu si la un pret decent. O zi buna :) Cu stima, Laur (0722-306.000 / 0751-306.000) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Multumesc mult Laur! Cand va sosi momentul te voi contacta. Cu stima ! Florin "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Cumva ai vrut sa il cumperi pe cel de la Focsani,Panciu? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Da , ala rosu de la Panciu.... tu l-ai luat? Cum este? Parca nu decupla fata, sau era 4x4 permanent? "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Da,a ajuns la mine,cupleaza si decupleaza foarte bine,chiar sambata l-am bagat intr-o proba si tinand cont cu ce slapi de plaje este incaltata masina sa descurcat mai mult decat onorabil. Masina asta trebuia dezmortita ca a stat prea mult oprita. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Felicitari pentru achizitie! Frumoasa foc dar, n-a fost sa fie a mea...:cr1 "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Iti urez bafta si sa iti gasesti masina dorita,cu siguranta vei gasi alta daca ai rabdare. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Multumesc pentru incurajari! Asa este intr-o zi am sa gasesc ceea ce caut. Deocamdata am abandonat ideea pentru ca ceea ce este pe piata in momentul de fata este peste bugetul alocat. O sa-mi iau ceva mai ieftin si apoi (cand imi voi permite o sa caut un Wrangler care sa-mi placa si care sa-mi satisfaca nevoile). Numai bine! "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Da , ala rosu de la Panciu.... tu l-ai luat? Cum este? Parca nu decupla fata, sau era 4x4 permanent? HA, HA, HA ... ce mica e lumea :ha: A venit val- vartej Dragos la mine in birou sa imi spuna ca l-a gasit, a luat masina si inca un sofer si au fugit la panciu sa o ia repede .... ti-am zis ca stau cu ochii pe ele :banana Aseara am mai luat un Ford F-350 de la Orastie pt punti (Fata: Dana 60, high pinion pe stanga, Spate: Ford 10.25, un fel de Dana 60 dar mai desteapta si nu atat de imensa cat Dana 70) , cardane si cutie ... o zi buna :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 (editat) Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Stii care-i faza cea mai tare ? Masina a stat mai bine de doua saptamani pe net si n-am vazut-o nici eu nici voi. La doua zile dupa ce am vazut-o eu, sa vandut. Si culmea in preziua vanzarii am aflat din alte surse ca veniti s-o luati (eu alergam sa fac rost de bani, ca n-aveam ches) si am primit asigurari din partea propreietarului ca nu o va vinde altcuiva. ( " - Poate veni s-o vada, dar masina este a ta asa cum ne-am inteles...." ) :uameni O zi buna si tie! Editat Februarie 21, 2013 de dordeduca "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 (editat) Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Nu este nici o suparare,asa a fost sa fie,eu am gasit anuntul intamplator pt ca era doar pe un singur site si ala de mica anvergura in vanzarile auto,plus de asta eu am vandut masina mea cu o zi in urma,deci nici eu nu aveam banii,dar asa a fost sa fie. Am o intrebare la tine,bine inteles daca doresti sa raspunzi,tu i-ai dat tipului un avans sau a fost doar o intelegere verbala? Te intreb pt ca tipul era foarte sigur ca va vinde masina si chiar imi tot repeta ca el are deja avans primit pe masina de 300 euro iar restul urma sa il primeasca in 2-3zile,din aceasta cauza nu a negociat nimic,dar eu mi-am dorit mult un Wrangler mai ales ca la bugetul meu era greu sa am unul,am mai batut si drumul pina la Panciu asa ca pierdeam mai mult daca renuntam la masina doar pt cateva sute de euro. Editat Februarie 21, 2013 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Da, ai dreptate Dragos, asa a fost sa fie. Asa se intampla cand n-ai lichiditati. Ii dadusem un avans(de aceea m-am si suparat foarte tare) asa cum ti-a spus. S-o stapanesti si s-o noroiesti sanatos. Poate pe undeva prin Europa ma asteapta si pe mine vre-o una tot asa de frumoasa. O seara buna si numai bine! "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Multumesc pentru sfat Laur! "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Iti multumesc si sper ca si tu sa ti-o gasesti pe a ta cat mai repede,cu siguranta este pe undeva. Daca aflu ceva iti dau de stire. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Multumesc tuturor pentru sfaturi si, pot sa va anunt ca m-am reorientat si sunt mandrul posesor al unui Mitsubishi L200 ... "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 (editat) Re: Sfaturi achizitie Wrangler? Sa o stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea,si eu acum ceva timp aveam nevoie de o asa masina,cand am bagat Cherokee la vanzare pt asa ceva vroiam chiar si la schimb,dar la acea vreme nu gaseam nimic bun pe piata,majoritatea erau de anglia sau foarte scumpe pentru mine. Intre timp nu imi mai este asa necesara dar totusi o sa vreau sa imi iau una cu bena si 4 locuri. Cat a costat distractia? Editat Martie 28, 2013 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dordeduca Postat Aprilie 1, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Sfaturi achizitie Wrangler? 5200 inmatriculata cu taxa platita sicu volanul la locul lui. Masina este in regula urmeaza sa-i shimb fluidele. "Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate