Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Taxa poluare 2013 la Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD din 2005

ennerggy83

Postări Recomandate

Salut!

Vin si eu cu o intrebare de actualitate: care este stadiul actual al taxei de poluare?

Din cate am inteles din articole de pe net si de la stiri, inca nu s-a votat legea cu privire la taxa de poluare 2013, corect?

Si ar fi in dezbatere publica.

La ora actuala, 12.02.2013, inteleg ca inca se aplica vechea taxa auto, care a fost amanata timp de un an si a intrat in vigoare de la 1 ianuarie!?!?

Ma intereseaza de asemenea daca stie cineva ce emisie CO2 are motorul 3.0 CRD de pe Grand Cherokee dupa 2005 ?

Din cate stiu motorul este EURO 4.

Multumesc!

2005 Jeep Grand Cherokee 3.0CRD / WK
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Taxa poluare 2013 la Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD din 2005

Posibil 218 g/km. cati kw are motorul tau?

Taxa este cea din 2012.

Motorul are 160 Kw ( din cate stiam inseamna 218 CP).

Prin taxa din 2012 te referi la cea amanata in 2012 ce a intrat in vigoare de la 1 ianuarie?

2005 Jeep Grand Cherokee 3.0CRD / WK
Link spre comentariu

http://www.gandul.info/news/exclusiv-cand-vor-plati-soferii-romani-timbrul-de-mediu-cine-va-plati-mai-mult-si-cine-va-fi-scutit-de-la-plata-10558814

Zice doamna ca doar pe la sfarsitul lui martie va intra in vigoare noua lege. Pana atunci se plateste ca si anul trecut doar ca platesc si masinile inscrise in Romania care nu au platit niciodata taxa sau au platit-o si s-a cerut inapoi.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Va salut, intru in aceasta discutie pentru a va ruga daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu taxa auto tot pentru un Jeep Grand Cherokee, dar modelul WJ 2.7d din 2003.

Masina a fost cumparata in leasing pe 2003, apoi inmatriculata in 2006 cand sa terminat leasingul, iar ultima data in 2009, deci eu as fi al 3-lea posesor in 2013... ce nu stiu eu cum fac daca vreau sa ii schimb numerele actuale de DJ, sa o inmatriculez pe IF ... mai platesc taxa auto sau cum ? ca pe net am tot cautat dar nu am gasit nimic concludent si ma gandeam ca poate a trecut cineva prin asa ceva si exista posibilitatea sa o inmatriculez pe numele meu.

Va salut si va multumesc anticipat ! numai bine.

Link spre comentariu

vai de capul meu (am avut un vis urat cand am calculat undeva 5 si ceva 6 mii)... ma gandesc sa ma duc la politie la pipera sau la administratia financiara la bragadiru... ar trebui sa aflu nu ? chiar nimeni nu a mai avut masina inmatriculata asa ? :grin:

Link spre comentariu

Va salut, intru in aceasta discutie pentru a va ruga daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu taxa auto tot pentru un Jeep Grand Cherokee, dar modelul WJ 2.7d din 2003.

Masina a fost cumparata in leasing pe 2003, apoi inmatriculata in 2006 cand sa terminat leasingul, iar ultima data in 2009, deci eu as fi al 3-lea posesor in 2013... ce nu stiu eu cum fac daca vreau sa ii schimb numerele actuale de DJ, sa o inmatriculez pe IF ... mai platesc taxa auto sau cum ? ca pe net am tot cautat dar nu am gasit nimic concludent si ma gandeam ca poate a trecut cineva prin asa ceva si exista posibilitatea sa o inmatriculez pe numele meu.

Daca nu faci schimbare de proprietar, doar de domiciliu, adica nu intervine un act de vanzare-cumparare, nu platesti nimic. Ai venit cu un contract de vanzare-cumparare, esti bun de plata.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

pff stau cuminte atunci raman DeeJay la numar sa vad cum va fi cu taxa asta... va multumesc !

LA un Grand din 96,5.2l,laredo,ce euro este?eu am vazut ca euro2,dar proprietarul zice ca e non euro,probabil ca nu a stiut sa citeasca pe carte....poate a ajutati si pe mine.

Link spre comentariu

Euro 2

Taxa actuala 2556 eur

asa stiam si eu,este trecuta ca autoutilitara in acte;)proprietarul zice ca e non euro,cred ca nu sa interesat de codurile respective

la sfarsitul nr de omologare(in romania)are terminatia...37E2/1996,din cate stiu eu asta inseamna euro2,omologat in romania

Editat de ARTHUNTER
Link spre comentariu

sorine la taxa veche adica cea care se plateste pana in 15 martie la modelul WJ sau WG 2,7 crd taxa este de aprox. 5000 euro iar la cea care intra in vigoare dupa 15 martie este si mai mult...incearca sa-l inmatriculezi ca autoutilitara cu 4 locuri si platesti doar 450 euro si iti scade si impozitul de la 2800 la 400 lei...e foarte avantajos eu asa am facut si sunt foarte multumit...singurul dezavantaj e ca a crescut rovinieta de la 120 la 420 lei pe an...dar oricum merita.

Link spre comentariu

Va raspund pt ca in ultimele zile m am interesat,daca masina este inmatriculata in RO dupa 2007,nu se plateste nimic,decat se pune o anexa cum ca a fost inmatriculata dupa 2007

Link spre comentariu

Apropo's ,nu va mai luati dupa acele ''calculatoare on line de taxa'',sunt neconcludenta,va duceti la ANAF,cu copie dupa cartea masini,cateva cereri si dupa doar doua zile,vi se comunica exact cat aveti de plata.......vai de mama noastra,tara lu voda chioru.......aa si sa va mai spun ceva,cursu euro este de 4.51....cu asta se calculeaza.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare