fabyo_ger Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 o zi buna la toata lumea am o problema cu un jeep cherokee 2.1 td an 1987 . am bagat masina la service pt ca nu mergea 4x4. mesterul de acolo mia zis ca masina o poate face dar numai sa o puna pe direct 4x4 pt ca imi trebuie un cuplaj pe sistem vacuum :oo: exista asa ceva ? si daca exista de unde as putea sa cumpar ? intrebarea urmatoare este daca el a pus pe direct 4x4 cu scoatere din reductor imi merg planetarele pe fata si imi face zgomot si daca este scos din 4x4 . sper ca ati inteles ce vreau sa va intreb pentru ca nici eu nu mai inteleg nimic sper ca imi puteti da vreun sfat. va multumesc anticipat:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: cherokee La generatia respectiva de Cherokee planetara dreapta fata este din 2 bucati si in momentul in care cuplezi 4x4 in reductor, un actuator vacumatic cupleaza cele 2 bucati ale planetarei. Variante de reparatie ar fi, in functie de problema. Poate fi problema de furtune de vacuum, poate e actuatorul terminat. Cel mai simplu rezolvi problema cu o planetara noua, de la un model mai nou de Cherokee (dupa 94 sau 95). Cu ocazia asta, daca vrei, poti cumpara 2 planetare noi (dupa 95, si cele din punte, si cele din fuzeta) si ai deja crucile cardanice modelul mai mare. Potrivesc fara probleme de pe Cherokee si Wrangler TJ. Wrangler YJ are tot planetara din 2 bucati, deci nu e bun ca donator. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate