Valerică Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 buna ziua mi-sa intepenit usa spate(haion),nu o mai pot deschide nici din comanda si nici manual(aaaaaaa! dupa "n" incercari am reusit sa rup si manerul),tin sa va spun ca la activarea telecomenzii nu se mai aude acel declic de incuiat/descuiat,m-am uitat la sigurante si sint bune:inca un lucru:geamul spate se inchde/deschide de la buton, ce poate fi? ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: usa spate Incuietoarea din portiera sau switch-ul din manerul portierei. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYCU Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: usa spate cum se repara switch-ul sau ce pot sa ii fac 0722801006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: usa spate cum se repara switch-ul sau ce pot sa ii fac cobori geamul, deschizi ușa, scoți fața de ușă, desfaci mănerul spate și ajungi la problemă... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYCU Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: usa spate cum deschid usa ca este blocata?nu se deschide 0722801006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Re: usa spate cum deschid usa ca este blocata?nu se deschide dar siguranțele le-ai verificat? parcă 15 și 31, amândouă de 20A... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valerică Postat Mai 10, 2013 Autor Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: usa spate problema rezolvata....am schimbat minerul ,se poate inchide,multumesc ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 referitor la thread-ul "usa spate" Buna ziua, Schimbarea manerului de la usa spate nu se poate face decat prin interior. De aceea consider ca domnul Valerica ar fi trebuit sa dea mai multe manunte despre operatia respectiva. Banuiala mea este ca daca tot a rupt manerul original, l-a facut praf de tot si a facut contact manual intre firele care comanda incuietoarea, firele care ajung la switch. Switch-ul respectiv nu se poate schimba nici el decat daca deteriorezi manerul in cazul in care usa din spate ramane incuiata. In concluzie, inchiderea thread-ului respectiv fara ca domnul Valerica sa dea mai multe amannunte poate induce in eroare pentru ca oricine il citeste crede ca manerul se poate schimba cumva prin exterior. In alta ordine de idei, exista cazuri in care usa din spate nu vrea sa se deschida chiar daca tot circuitul si componentele sunt in ordine. Asa ca inainte de a incerca solutii radicale, coborati si urcati geamul din spate de cateva ori sau refaceti calibrarea lui. O sa aveti surpriza sa constatati ca usa se deschide. Bafta ! L-am redeschis pentru explicatii. Mariusg Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 (editat) Re: referitor la thread-ul "usa spate" Banuiala mea este ca daca tot a rupt manerul original, l-a facut praf de tot si a facut contact manual intre firele care comanda incuietoarea, firele care ajung la switch. Switch-ul respectiv nu se poate schimba nici el decat daca deteriorezi manerul in cazul in care usa din spate ramane incuiata. Daca este doar switch-ul de vina se poate deschide portiera facand contactul direct pe fire, fara sa spargi manerul portierei. Pe probate, doar a trebuit sa deblochez portiera spate de la KV6. Si o poza de pe Landyzone. Editat Mai 10, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valerică Postat August 18, 2013 Autor Partajează Postat August 18, 2013 (editat) Re: usa spate imi pare rau ca nu am explicat:da,am reusit sa rup clapeta care actioneaza senzorul de deschidere -switch-ul(caare era dus),am facut cot ntact manual intre fire si am deschis usa,manerul se schimba doar prin interior si atentie la suruburile de prindere care sint in plastic,nu fortati ca cedeaza imediat si eu m-am chinuit cu unu(sa-l ingrop in plastic),oricum,cu cheia nu mai merge descuiata,nu am avut rabdare sa vad de ce. Editat August 18, 2013 de Valerică ...imi place munca,o ador, pot sta ore in sir sa privesc la ea. L.R. freelander-Td4/2006 Suzuki Vitara 1.6 /'95:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: usa spate oricum' date='cu cheia nu mai merge descuiata,nu am avut rabdare sa vad de ce.[/quote'] Usa spate nu se descuie cu cheia, este doar comanda de ridicat geamul (luneta). Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYCU Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: usa spate mersi de informati poate reusesc sa o fac 0722801006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: usa spate In Landroverworld de luna asta este un tutorial de schimbare a switch-ului pentru usa din spate la un Freelander 2. "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
firekeeper Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: usa spate Am si o o problema - s-a intepenit telescopul de la usa spate - nu se gaseste decat pe original si costa al naibii de mult (vreo 3mil) - stie cineva ce s-ar potrivi acolo de la o alta masina sau ceva? Multumesc anticipat firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: usa spate Am si o o problema - s-a intepenit telescopul de la usa spate - nu se gaseste decat pe original si costa al naibii de mult (vreo 3mil) - stie cineva ce s-ar potrivi acolo de la o alta masina sau ceva? Multumesc anticipat Depinde de unde il cumperi: in mod normal nu ar trebui sa coste mai mult de 150 lei cu tot cu transport. Baga matale o cautare Google dupa codul ASR1958 si vezi unde-l gasesti mai convenabil:wink: 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
firekeeper Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Re: usa spate Depinde de unde il cumperi: in mod normal nu ar trebui sa coste mai mult de 150 lei cu tot cu transport. Baga matale o cautare Google dupa codul ASR1958 si vezi unde-l gasesti mai convenabil:wink: Aia-i problema nu-l gasesc decat pe original, am tot sunat in stanga in dreapta numa 3mil si ceva peste tot, Allmakes nu mai face... De asta am intrebat poate cineva s-a lovit de problema asta firekeeper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate