BURUTU Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Am o Niva din 86 si am observat ca suruburile ce fixeaza diferentialul fata sunt slabe si acesta se misca. sunt cam intepenite,pot sa strang serios sau risc sa rup ceva?Din aceasta cauza se comporta masina ca o dacie cu suportii la cutie rupti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Prindere diferential fata Am o Niva din 86 si am observat ca suruburile ce fixeaza diferentialul fata sunt slabe si acesta se misca. sunt cam intepenite,pot sa strang serios sau risc sa rup ceva?Din aceasta cauza se comporta masina ca o dacie cu suportii la cutie rupti? raspunsul e da :) deaia se comporta asa. acum eu cred ca ai mai multe posibilitati: strangi tare si risti sa rupi surubul sau chiar bosajul filetul de pe bloc acolo unde se prinde dai cu degripant la greu si incerci sa o desfaci dupa care cureti si pui suruburi noi eu asta as face personal vorbind daca nu merge ai posibilitatea de flex si refacut tot...filete prinderi...etc sau o lasi asa si va crapa curand carcasa diferentialului si ai alte cheltuieli dupa :) da cu wd40 sau cu lichid de frana :) si incearca sa il misti surubul sa poti sa il desfaci sau strangi cum vrei dupa cand merg toate frumos :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BURUTU Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Prindere diferential fata Multumesc.sunt nou in domeniu si nu as vrea sa fac vreo prostie.voi reveni cu intrebari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Prindere diferential fata Multumesc.sunt nou in domeniu si nu as vrea sa fac vreo prostie.voi reveni cu intrebari. daca poti pune o poza si ne lamurim mai bine despre ce e vorba vezi sa nu carecumva sa fie suruburile stranbe...nu ar fi exclus :) si nu e problema cu intrebarile pune ce intrebare vrei oricat de penibila ti se pare ca nu e problema sigur cineva care stie te ajuta si iti raspunde daca nu inseamna ca nu stie nimeni nimic si atunci incepem sa ne dam cu parerea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BURUTU Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Re: Prindere diferential fata este la chirurg pentru niste operatii estetice la praguri si aripi.o sa fac niste poze cand ajung pe la ea.PS. am luat-o de la un coleg de forum{RONIN 1968},sper ca am facut o alegere buna.mi-a inspirat incredere omul.inca nu-mi dau seama daca am luat teapa.sper sa nu. Editat Februarie 14, 2013 de BURUTU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Prindere diferential fata este la chirurg pentru niste operatii estetice la praguri si aripi.o sa fac niste poze cand ajung pe la ea.PS. am luat-o de la un coleg de forum{RONIN 1968},sper ca am facut o alegere buna.mi-a inspirat incredere omul.inca nu-mi dau seama daca am luat teapa.sper sa nu. din pacate nici despre masina si nici despre om nu stiu nimic asa ca nu iti pot confirma sau infirma afirmatia dar ca orice cumparator dai banul daca iti place si iti convine marfa :) asa ca daca ai luat-o sigur stii de ce ai facut-o adica ai analizat si judecat si ti-a convenit :) eu te pot ajuta cu un sfat o parere o idee eventual chiar cu vreo piesa daca e cazul si desigur cu sustinere morala:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BURUTU Postat Februarie 14, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Prindere diferential fata Multumesc.de cand am vazut-o am simtit ca o sa fie a mea. dragoste la prima vedere...sa vedem cat de credincioasa o sa fie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Prindere diferential fata Multumesc.de cand am vazut-o am simtit ca o sa fie a mea. dragoste la prima vedere...sa vedem cat de credincioasa o sa fie... Cu rusoaica o sa impartasesti ..si bune ..si rele....o sa ai dezamagiri,dar si bucurii,...cand o sa pui in "cumpana" bunele si relele si rezultatul e pozitiv atunci toate sunt ok . Sa o stapanesti sanatos si asteptam poze cu acaretul,chiar si piratate din timpul lucrarilor:wink: Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ronin1968 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: Prindere diferential fata Mai, masina asa cum am luat-o asa am dat-o si eu mai departe doar cu ce am apucat sa mai fac la ea. acu ca o fi diffu slabit in suruburi nu neg dar nici nu aveam de unde sa stiu. Stii bine ca nu aveam cum sa ma mai ocup sau sa ma bag pe sub ea in schimb ce am apucat sa fac cu ea am constatat ca are o baza buna si nu trebuie facut prea mult la ea ca sa-si fac treaba in teren. Ma bucur ca tu te ocupi de ea si o pui pe picioare ca tare mi-am dorit si eu sa o pun pe o linie buna. Masinuta duce, motorul nu-mi pare obosit si consuma rezonabil, in rest, putina tabla nu e un cap de tara, sa le vezi pe astea mai noi ce tabla mancata au, site. Sa pui poze cand termii tabla ca imi e dor de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate