DKW Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Are un 2.0 di din 2000. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdansv2005 Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Are un 2.0 di din 2000. Din 1999 decembrie chiar :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Ai putea verifica sigurantele mai intai:wink: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdansv2005 Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Ai putea verifica sigurantele mai intai:wink: Le-am verificat si cu toate astea sistemul ala de la motor adica absul nu primeste curent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianflory Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Buna prieteni...am probleme cu freelanderul meu din 2004 , td4...e ff puturoasa...iau fost curatat egr si turbina dar degeaba...oare ce o fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Diverse probleme Freelander e ff puturoasa...iau fost curatat egr si turbina dar degeaba...oare ce o fi? Dar galeria de admisie? Ai verificat si furtunul de vacuum de la selenoidul turbinei? Furtunele de la intercooler sunt ok? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: Diverse probleme Freelander salutare la toata lumea!de curand,am o problema la masina si anume: se aude ca o pocnitura,dupa plecarea de pe loc!mentione ca pe drum de macadam,nu trancane nimic, nu se aude acea pocnitura!sugestii?multumesc!:cl(land rover freelander,td4,fabr.2002.) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: Diverse probleme Freelander se aude ca o pocnitura,dupa plecarea de pe loc La orice plecare de pe loc sau doar la prima plecare din zi? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Buna Dan unde se aude pocnitura aia ?? daca in spate si are caracter dur ca o lovitura in podea atunci cel mai probabil tamponul central al diferentialului spate e dus! Mai ales daca face mai tare in functie de numarul pantofului la plecarea de pe loc! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 (editat) Re: Diverse probleme Freelander la orice plecare,se aude!de tampon,nu poate fi vorba ,e verificat!nu are cardanul pus(la care de asemenea s-au schimbat rulmentii),asta pana rezolv cu pocnitura respectiva,care ,dupa urechea mea s-ar auzi pe dreapta spate!suspectez o bucsa pe dreapta spate,la brat,cel care vine prins longitudinal de caroserie(a fost fauta din cauciuc de tanc,de nu nene care s-a grabit)!o sa o schimb sa vad daca se mai aude pocnitura in cauza!:cl Editat Noiembrie 2, 2014 de dand112 greseli gramaticale,facute din viteza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Re: Diverse probleme Freelander bucse brate,pe fata,alea mici le-a gasit mecanicul meu,le-a schimbat!maine ies in probe cu ea,sa vedem daca se mai aude pocnitura!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 (editat) Re: Diverse probleme Freelander se pare ca,de acolo era!!pana la proba contrarie!am mers azi cu ea,parea ok!!postez ce se va inampla pe viitor!ca deranj,pana in 100lei,landforder...fara manopera!cu stima pt toti posesorii!!!:cl Editat Noiembrie 9, 2014 de dand112 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Re: Diverse probleme Freelander se pare ca ...de acolo era!chiar nu avea de unde!eu ma gandeam la rulmenti,cochetam cu ideea ca,ar fi ei!dar,se pare ca...doar acele bucse!sau bucsi...pentru unii,am vazut ca unii folosesc termenul"bucsi"!eu raman pe "bucse"far nici o rautate!cu stima!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Buna Intrebare de baraj grupul spate (diferentialul) se potriveste de la motor 1,8 benzina la cel de 2.0 diesel (motorul de Land Rover) cardane si restul transmisii?? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Diferentialul spate este acelasi pe toate motorizarile. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saragea Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Salut! Am un Freelander din 2000, 2.0 di. Mie mi se pare foarte puturos, gen accelerez, se tureaza dar prinde greu viteza, etc. In treapta 5 la 90 km/h, si un pic de rampa, cu pedala la fund, abia mentine viteza. Iar cand accelerez sa schimb viteza, la peste 2000 se aude un fasait continuu. Consumul este enorm, 15% in oras si 9-10% in afara, la mers 80-100km/h. Alta problema, la relanti dupa ce se incalzeste un pic, oscileaza turatia, sta si aproape de 1000rpm, iar motorul are un sunet galopant, ca si cum se zbate... La rece merge perfect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Verifica traseul intercooler si turbina, motorul este foarte puturos daca turbina nu-si face treaba. Fasaitul poate fi de la vreun furtun pleznit. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saragea Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Dar consumul? Sincer m-am enervat maxim ieri, am facut 60 km in oras, iar un ful si au intrat fix 9,25 litri, iar azi culmea mi-a consumat jumatate de rezervor in 270 km extraurban. O sa-i scot mufa de la debimetru mai incolo sa vad daca se comporta la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Poatee fi si de la debitmetru, dar fara ajutorul turbinei creste si consumul cand tragi de motor. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Re: Diverse probleme Freelander Daca ar avea ceva nasoale, nu ar fi trebuit sa se aprinda vreun martor in bord? Daca ar fi avut pleznit vreun furtun pe traseul intercoolerului,nu mai vedea nimic in oglinda retrovizoare....:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 (editat) Re: Diverse probleme Freelander Nu-i musai, este alta motorizare cu alte specificatii. Problema cu suieratul poate fi si pe partea de evacuare la intrarea in turbina, si-atunci turbina nu incarca suficient. Alternativa de gasire a rezolvarii diverselor probleme este cautarea pe net a problemelor specifice Honda Accord/Civic. Editat Noiembrie 22, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate