Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire x3m 17 02 2013

adi de la cheia

Postări Recomandate

Re: iesire x3m 17 02 2013

Frumoasa iesire !

M-am dat cu drujba, prin copacii cazuti !:tk

Bravo baietilor, care au facut aceasta iesire (soft ), cum spune Adita ! :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vrei deloc sa vi pe acilea :)))

Pai o sa vin daca ma anuntati înainte de desfășurarea evenimentului nu după,ca nu pot da timpul înapoi :))

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Vad ca va antrenati intens pentru campionat. Asta nu poate fii numita iesire, ci mai degraba antrenament de Open spre Extrem.:wink: bafta si la cat mai multe antrenamente

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

Vad ca va antrenati intens pentru campionat. Asta nu poate fii numita iesire, ci mai degraba antrenament de Open spre Extrem.:wink: bafta si la cat mai multe antrenamente

Multumim de urare Johnny, nu ne antrenam ci ne jucam pe inclinari, pe coboriri fără aferentă ( stii tu...acolo unde-i vine greu voinicului )...campionatul e altceva...este nivel " superior " adică bolovani, sleauri, C.P.-uri sus pe copaci si eventual mult mult praf...treburi complicate...cai de rasa...etc...a fost o etapa cu chestii din astea de care facem noi...la Iași insa a fost apreciata ca fiind cea mai slaba...( deh !...e greu la troliu frate...mai frumos e sa te intreci cu 100 la ora pe o cimpie cu doua dimburi...)...da ce fac eu acuma ??? Critic ???...scuze...gusturile nu se discuta...!!!

INVITATIE PERMANENTA :

Prieteni amatori de plimbarele din astea de care se vad in filmările noastre, contactati-ne telefonic pentru a va satisface cheful de offroad...va așteptăm oricind cu drag !!! La numai 2 ore distanță de București pe dealurile Olteniei, ieșim aproape in fiecare duminica la distracție si voie buna !!!...nu percepem taxe de participare si nu va lăsăm in pădure in caz de mici incidente...

Obligatoriu simecsi, trolii si curaj !!!...restul vine de la sine...

Cu drag,

Echipa X3M Valcea

Link spre comentariu

BETON! :al

de ce nu sudeaza opelul spatele? si asa e masina de dat pe coclauri :banana

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Sa va fie de bine :wink:

Da-ti si voi un telefon cand mai bagati o tura,mi-e dor si mie de un noroi adevarat :grin:

vorbeam cu svejk saptamina asta despre o tura soft... ce zici? :grin:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Frumoasa iesire, sa va fie de bine! Cred ca anul candva voi veni si eu cu voi sa experimentez atelajul si sa-mi pun la bataie curajul. Pana atunci inca imi mai trebuie ceva experienta.

Bravo!

Emilian

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare