csabi Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Felicitari !!! Sinteti tari:wink: Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddy26 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Salut...vreau si eu pozele.Sunt unul din cameramani :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Salut...vreau si eu pozele.Sunt unul din cameramani :) Cu respect ! Iti trimitem poze ...eu si tractozaur !:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Am trimis pe transfer.ro :wink: Acum mai ramane sa ne spui si nou exact ora si ziua cand se va difuza emisiunea... :grin: In program zice ca duminica, ProMotor este de la 09 si-un sfert, pe ProCinema..., nu se mai difuzeaza pe ProTV? Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddy26 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Am primit.Mersi.emisiunea va fi duminica(3martie) de la 10.00 pe sport.ro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! ...vedete,noroi,CP...ceva nu e" la locul lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Pai ramane sa vedeti ce a iesit si daca a fost careva "la locul lui" :ha1, duminica pe Sport.Ro, la ora 10:00 dimineata, dupa cum a spus si colegul Automobilia pe blogul sau! :wink::h5 http://automobilia-romania.blogspot.ro/2013/03/romanii-au-talent-la-off-road.html Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Ahhhhh..., UP! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Ahhhhh..., UP! :ha: Sper ca reuseti cumva sa inregistrezi emisiunea, da ? :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 (editat) Re: Romanii au talent si la off-road ! Din cate am vazut astazi au fost la stirile protv ! Pe 3 martie, suntem la ora 10 pe sport.ro !!:h5 Editat Martie 3, 2013 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Tocmai v-am vazut la TV! Super fain! Felicitari! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! FELICITARI BAIETI! Reusita emisiunea Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! am vazut doar finalul,baietii de la romanii au talent pareau foarte impresionati,deci cred ca au fost incantati la maxim...eu ma bucur enorm ptr o promovare atat de bine gandita!!!BRAVO!!Apropo si noi am realizat un episod din emisiunea fifty fifty difuzat de looktv in 02.03.2013.vom incerca sa postam filmarea.inca o data va felicit!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Sper ca reuseti cumva sa inregistrezi emisiunea, da ? :h5 Am rugat pe cineva sa o inregistreze... GPScu mi-a spus ca o primeste cu siguranta miercuri... :wink: Multumim de felicitari si ne bucuram ca v-a placut! :grin: Pentru cei care nu au reusit sa o vada, m-am uitat in program si am vazut ca reluarea este sambata la aceeasi ora. :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Romanii au talent si la off-road ! Sper ca reuseti cumva sa inregistrezi emisiunea, da ? :h5 Sa nu se supere Astral pe mine :grin:, ca tin la el ca mi-e drag al `reaku :ha: va pun un link de transfer.ro de unde puteti varsa (timp de 10 zile) filmuletul la calitate extra! :wink::h5 http://dl.transfer.ro/03-03-2013__Sport.ro_ProMotor-transfer_ro-04mar-f425e9.avi Editat Martie 4, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Concurentii au fost descalificati intrucat nu au avut casti 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Sa nu se supere Astral pe mine :grin:, ca tin la el ca mi-e drag al `reaku :ha: va pun un link de transfer.ro de unde puteti varsa (timp de 10 zile) filmuletul la calitate extra! :wink::h5 http://dl.transfer.ro/03-03-2013__Sport.ro_ProMotor-transfer_ro-04mar-f425e9.avi Foarte tare !!! Multumesc mult, Cristi !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Concurentii au fost descalificati intrucat nu au avut casti Nu era trial :grin: era o prieteneasca... :wink: Daca ai sti tu cat off-road d-asta primejdios :ha: am facut (si fac inca) fara casca..., ce-i drept este un risc pe care eu personal mi-l asum! DA, piede are dreptate, faceti-o intotdeauna protejat! :fk2 Ma bucur ca ti-a placut Danutzule, inca se mai poate descarca si de ceilalti colegi de casca!:wr :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Fain traseu, masini adevarate si foarte bine filmat, cu siguranta minim doua camere +gopro in masina, montaj video profesional, iata cum se poate surprinde cu adevarat momente frumoase si in noroiul nostru:h5:br:br:br 1 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Frumos :br si multumim pentru link. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Romanii au talent si la off-road ! Asa este, au fost doua camere si doua GoPro-uri in masina :grin: si bineinteles multa experienta (din ce mi-a spus Roxana, vreo 13 ani deja :wink:) in a filma si monta in acest domeniu auto-moto! Nu stiu cat l-am imbolnavit pe Smiley, dar pe Bartos l-am infestat deja grav! :ha: Pentru cei care vedeti mai tarziu post-ul, link-ul cu filmuletul este la #41 :h5 Editat Martie 4, 2013 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Re: Romanii au talent si la off-road ! GPScu la promotor ! Editat Martie 12, 2013 de Yonutz tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Foarte frumos , felicitari la organizatori pt promovare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Multumim colegilor din Bucuresti ! Multumim doamnei Ciuhulescu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: Romanii au talent si la off-road ! ... misto emisiunea.... DAr ...nu stiam ca si GPS-cu e oltean cu prazu in diplomat :P :ha: ... cu toate ca are fata :grin: Bha Laure , ce caterinca ai in tine... am ajuns, un Oltean chiar daca sunt Muntean, chiar daca am fata de Moldovean , sau cum vrei tu :fg1... La, X3MValcea sunt oameni ff seriosi , care stiu ce vor de la acest sport ! Ma bucur ca sunt printre ei si ca s-a auzit pe "sticla" de Clubul X3MValcea si totodata de OFF-ROAD! Editat Martie 13, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate