Tavi D. Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Super tare, felicitari! Ma gandeam asa... la prim-planurile cu masinile si numerele lor de Bulgaria... Intr-o emisiune atat de reusita de pe un post TV atat de mare din Romania... buna reclama :br [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Pai ce sa faci cand dragii nostri politicieni ne ofera optiinile astea..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Bravo baieti si,, LA MAI MARE " HELLO ! domnilor moderatori .Nu este pacat ca acest subiect super fain si cu mare valoare pentru TOATA comunitatea off road ,sa fie poluat cu frustarile unora ??? ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Pentru mine actiunea respectiva a fost o lectie de comunicare. De curiozitate m-am uitat pe pagina de Facebook a celor 3 vedete participante si am ramas cu gura cascata: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151438273267332&set=a.277155807331.144107.161280202331&type=1&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=579098098769004&set=a.263590530319764.78123.210445802300904&type=1&theater Numai Smiley are 417 redistribuiri si ....21 000 de like-uri. Bartos si el vreo 6000 de like-uri. O promovare extraordinara pentru offroad. Bravo Sorin, Cristi si Lucian! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Asa este , publicitate moca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! La cererea userilor, am sters discutiile aiurea si aparute pe acest topic si invit utilizatorii sa posteze comentarii decenta si fara atacuri la persoana. Multumesc. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Foarte folositor un GPScu la casa omului..:grin:Intr-adevar,reclama nesperata pentru pasionatii de offroad. PS-Nu pot sa nu observ ce scaune are pe tractor.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Foarte folositor un GPScu la casa omului..:grin:Intr-adevar,reclama nesperata pentru pasionatii de offroad. PS-Nu pot sa nu observ ce scaune are pe tractor.. Multumesc tuturor care ne-au incurajat !! Pai sunt scaune de firma :ha: trecute prin manuta ta ...piele 100%naturala pe schelet de firma :grin:!! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Asa este , publicitate moca Da publicitate , ff moca ...pt cine merita ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! forte bine sorin.poate reusesti sa ii aduci la valcea sa vada adrenalina cu puiutul de patrol ca tropaie cai sub capota de dor Lari, se va intmpla curand ! Pavel Bartos, sa lasat mare amator de senzatia off_road ! Asa ca dupa 10 aprilie ne vedem in teren !! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! Bravo baieti si,, LA MAI MARE " HELLO ! domnilor moderatori .Nu este pacat ca acest subiect super fain si cu mare valoare pentru TOATA comunitatea off road ,sa fie poluat cu frustarile unora ??? ALIN:h5 A luat masuri domnul MAX , care ii multumesc ff mult ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 29, 2013 Autor Partajează Postat Martie 29, 2013 (editat) Re: Romanii au talent si la off-road ! La cererea userilor, am sters discutiile aiurea si aparute pe acest topic si invit utilizatorii sa posteze comentarii decenta si fara atacuri la persoana. Multumesc. Multumesc ! Gandeste-te inca odata ! Unul care arunca piatra in rau si dupa ea sar altii ( pintre care si eu ) , ce le facem ...:bn , nu vreau sa ma intelegeti gresit ...Horatiu a primit Ban , pt ca s-a bagat in discutia ipocrita, care de fiecare data iese de la un moderator!! Jignirile acelui moderator fata de cei implicati in acest show off-road... nu au existat sanctiuni pentru el :cl Atunci de ce pt Horatiu ? E pacat , pacat ...Horatiu are ceva de impartit demult , cum de altfel avem de impartit si noi cu el ...deci unul e sanatos la cap, iar majoritatea suntem nebunii ! Te rog Domnul Max sa faci o statistica Pro sau Contra !! Imi cer iertare, pt. ca te fac,sa te superi acum ...stiu ca ai probleme de sanatate , dar am incercat sa nu te supar atunci si sper sa fi gasit momentul acum, pt o decizie a :cl Nu merita Horatiu Ban ! Editat Martie 29, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Re: Romanii au talent si la off-road ! ....Horatiu a primit Ban , pt ca s-a bagat in discutia ipocrita, care de fiecare data iese de la un moderator!! @GPScu, am curatat si redeschis discutia pentru discutii despre subiectul din titlu nu despre apararea unui individ pus doar pe scandal. Cand am vazut un mesaj nou in acest topic m-am bucurat pt ca am crezut ca s-a mai intamplat ceva legat de eveniment, s-au mai pus niste poze, filme, etc.. Nu pentru asta a primit Horatiu BAN ci pentru faptul ca si-a permis ca sa ma jigneasca si sa ma faca stalinist pentru ca mi-am permis sa intervin si eu in discutie si sa imi spun parerea. Credeam ca am discutat deja asta la telefon si nu ma asteptam ca sa intri tu pe forum ca sa imi atragi atentia public. Jignirile acelui moderator fata de cei implicati in acest show off-road... nu au existat sanctiuni pentru el :cl Singura jignire a lui a fost adusa celor doua vedete cand a spus ca se maimutaresc dar in rest a avut numai cuvinte de bine pentru actiunea voastra. Da, poate ca nu trebuia sa spuna asta dar a spus-o totusi despre ei nu despre voi. Faptul ca exista indivizi precum Horatiu a carui singura activitate pe forum era ca sa il injure pe Yonut la fiecare virgula gresita de acesta, mi se pare aiurea si mi-am permis ca sa spun lucrul asta. S-a intamplat asta de atatea ori incat a inceput sa devina penibil. E pacat , pacat ...Horatiu are ceva de impartit demult , cum de altfel avem de impartit si noi cu el ...deci unul e sanatos la cap, iar majoritatea suntem nebunii ! V-am mai spus-o de atatea ori: Daca voi aveti boala pe Yonutz, NU E TREABA MEA SI NICI A FORUMULUI. Nu folositi forumul pentru razbunari personale. Nu pentru asta intra pe forum zilnic mii de oameni ca sa vada scandalurile dintre voi. Stii cum sunteti voi acum? Cand eram mic, treceam pe langa fratele meu, ne uitam unul la altul si ne luam la bataie. Cand intrebau ai mei de ce ne-am batut ziceam " las' ca stiu eu ca in gandul lui zicea ca sunt prost". Copilarii. Imi cer iertare, pt. ca te fac,sa te superi acum ...stiu ca ai probleme de sanatate , dar am incercat sa nu te supar atunci si sper sa fi gasit momentul acum, pt o decizie a :cl Nu merita Horatiu Ban ! Multumesc pentru grija dar practica si atitudinea lui Horatiu de pe forum, cat si cea de dupa BAN mi-au demonstrat ca isi merita ban-ul. Decizia mea ramane aceeasi. Nu ma intereseaza scandalurile, CANCAN-ul, atacurile la persoana si razbunarile personale pe forum. Sunt convins ca nici pe majoritatea utilizatorilor forumului. Daca acest topic nu mai are altceva de oferit, atunci imi permit sa inchid discutia aici. Pentru pareri, reclamatii sau sesizari legate de administrarea si moderarea forumului va rog sa le faceti in privat. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate