Ady LRF Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Buna seara...am nevoie de un mare ajutor. am dat jos bateria de la un freelander din 2003 2.0td4, iar cand am puso inapoi imi cere codul de siguranta la casetofon. in carte nu imi da nici un cod,ma trimite la reprezentanta. Ce este de facut? Va multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 (editat) Re: cod de siguranta Buna seara...am nevoie de un mare ajutor. am dat jos bateria de la un freelander din 2003 2.0td4, iar cand am puso inapoi imi cere codul de siguranta la casetofon. in carte nu imi da nici un cod,ma trimite la reprezentanta. Ce este de facut? Va multumesc anticipat! vezi poate e notat pe undeva de fostul proprietar chiar pe manualul d eutilizare a casteofonului sau in alta parte pe hartiile pe care ti le-a dat daca nu gasesti, poti suna pe fostul proprietar Editat Februarie 18, 2013 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ady LRF Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: cod de siguranta masina am cumparat-o din italia si nu am cum sa iau legatura cu fostul propr....ma gandeam la vreun tester poate se rezolva cumva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: cod de siguranta încearcă aici dacă nu găsești codul notat pe carte... 1 http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: cod de siguranta Se pare ca se afla dupa modelul aparatului si serian number. Tre' sa 'scormonesti' mai bine pe net Uite aici, poate te ajuta http://www.unlockforum.com/archive/index.php/t-14765.html "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ady LRF Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? o sa incerc...va multumesc foarte mult de ajutor...o seara buna la toti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? al meu l-am gasit cu ajutorul tester-ului(3770)!incearca-l,poate e la fel!ulterior,m-am uitat in cartea masinii si surpriza :ha1era notat in carticica casetofonului.un pliant micut!uita-te si tu cu atentie prin torpedou.:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? Eu n-am gasit codul pt casetofon in cartulia lui, daca imi cere codul cand o sa-l pun la loc ajunge direct material de ghena.:ha: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ady LRF Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? Va multumesc de pareri dar acum mai nou am facuto urata de tot...am bagat 10 coduri gresite si l-am blocat de tot, nu mai primeste nici un cod, cand il aprind imi scrie pe ecran LOCKED. Si cu asta trebuie sa ma duc in reprezentanta si cum acolo cred k ma costa undeva la 100-150 lei mai bine imi iau altul nou...parerea mea.:cl:ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? pe-al meu l-a decodat un oarecare,n-a fost nevoie de reprezentanta1am scapat cu 50lei!!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? Va multumesc de pareri dar acum mai nou am facuto urata de tot...am bagat 10 coduri gresite si l-am blocat de tot, nu mai primeste nici un cod, cand il aprind imi scrie pe ecran LOCKED. Si cu asta trebuie sa ma duc in reprezentanta si cum acolo cred k ma costa undeva la 100-150 lei mai bine imi iau altul nou...parerea mea.:cl:ang2 a fost greu să faci click pe cuvântul ala galben din postul meu anterior?... 1 http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabmih Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? Eu am luat codul de pe "instant-radio-codes.com" si a mers Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ady LRF Postat Septembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? multumesc de raspuns...problema este rezolvata. am cumparat alt casetofon nou si mai performant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 9, 2014 Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? a fost greu să faci click pe cuvântul ala galben din postul meu anterior?... Multumiri !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toropik Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Re: cod de siguranta freelander, 2003 2.0td4 ? salut ca sa nu mai dezmzmbrez nimic prin bord am dat un mail la reprezentanta LR pitesti m-au sunat , am fost la ei si mi-au dat codul 0309 gratuit :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate