RETI Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Salut! Cine stie pe unde gasesc niste conexiuni de genul celor din foto cu cap conic dar....pentru teava de la 3 , 4,5,6 mm deci sa pot lega doua tevi de acelasi diametre. Specific doar pentru diametrele astea am nevoie, asa de mici am nevoie .Presiunea nu este mare max 10 bari dar nu pot pune alte conexiuni si nici alte mufe ca cele de hidraulica cu oringuri de NBR . Teava se va incalzi in unele portiuni mai mult de 120 'C. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: conexiuni teava de cupru, alama , etc. dimensiuni de 3-5 mm hm ..hm nimic nimeni nu a mai vazut asa ceva?//// Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: conexiuni teava de cupru, alama , etc. dimensiuni de 3-5 mm La hidraulica exista conexiuni fara O-Ring, se numesc "cu bucsa conica taietoare". Problema e cu diametrele tale mici. M-am uitat rapid si am gasit ceva pt. 4, 6, 8 mm. Incearca sa cauti totusi la Tech Con, Hansa Flex, Parker Hannifin. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: conexiuni teava de cupru, alama , etc. dimensiuni de 3-5 mm Perfect adevarat.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate