trenu Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Se vinde urmatorul atelaj: Honda Transalp af1997, PD10 XL 600V km aprox. 40000 46HP Modificari (le mentionez doar pe cele importante): -sa de o singura persoana -codita dural cu compartiment pentru regulator de incarcare care este aftermarket (adus pe comanda din SUA). -telescop spate X Race cu 2 reglaje -aparatoare lant African Queens (otel nu plastic ca originalul) -pompa de benzina Mikuni vacuumatica -crash bar solid -scut Boano Racing din kevlar, cu buzunare pentru scule -rezervor Acerbis de 34litri -computer de bord IMO R 300 -proiectoare Hella Recent i-am schimbat simeringurile si uleiul din furca fata si placutele de frana. Motorul trage foarte bine, papa ulei cam 750ml la 5000km. In rest motorul se prezinta intr-o stare buna, l-am mai zgariat pe drumuri forestiere ici colo insa tehnic e ok. I-ar trebui o anvelopa pe fata. Motocicleta asta a avut un singur proprietar in Italia, de unde am luat-o eu acum cativa ani. Se vede pe ea ca a umblat cu ea prin Africa, America de Sud, etc. Eu am luat-o la 23000km, si am umblat cu ea cel mai mult in tara, putin in afara tarii. O vand ca sa am pace in casa... Pretul pe site-uri este de 3800 Euro, membrii forumului primesc 5% discount de la pretul de referinta. Vreau sa mentionez de la bun inceput ca voi vinde motocicleta cui doresc si la ce pret doresc. In functie de cumparator pretul poate sa scada sau sa urce. Tel: 0752304456 Pozele sunt facute in Noiembrie 2012 respectiv decembrie 2012 Ultima oara am mers cu ea acum o saptamana :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Re: Honda Transalp modificat Anunt valabil. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Re: Honda Transalp modificat In continuare valabil EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Re: Honda Transalp modificat Pretul scade la 3200 Euro pana pe 15 Aprilie - dupa aceasta data daca nu se vinde se va reveni la pretul initial. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 Re: Honda Transalp modificat Motocicleta asta este perfecta pentru cineva cu inaltimea intre 170-180cm, eu am undeva la 176-178 si proprietarul dinainte tot atat de inalt era. Spun asta pentru ca saua e facuta special pentru cineva de inaltimea asta. Oglinzile sunt cu reglaj in 3 puncte, iar rezervorul Acerbis are doua busoane si sonda electrica de nivel minim. Nu se trece pe rezerva niciodata, doar se aprinde un bec rosu in bord. Dupa ce becul ramane aprins se mai poate merge cu benzina ramasa minim 50km. In acceptiunea mea, motorul asta cu bascula de pe africa twin, o furca marzzochi de 48mm si o carena inalta de rally e motorul ideal pentru calatorii lungi. Singurul dezavantaj e ca e pentru o singura persoana si nu se poate modifica pentru 2up pentru ca s-a taiat din codita. Pretul de mai sus ramane valabil inca 2 saptamani, dupa care va intra la revizia de primavara si atunci pretul se va schimba. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Re: Honda Transalp modificat Am comandat pentru moto: -ulei+filtru -filtru aer -bujii -furtune cu manson metalic pentru frane -antigel -lichid de frana Saptamana asta le primesc si voi face montajul la ele cel tarziu saptamana viitoare. Pretul revine la cel initial, adica: 3800 Euro. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 Re: Honda Transalp modificat schimbat toate fluidele in afara de frane pentru care inca mai astept furtunele cu manson metalic. Urmeaza sa-i pun o bascula de Africa Twin cu etrier/roata de AT si atunci voi fi nevoit sa schimb si lantul cu unul specific de AT - dar asta mai incolo. In rest totul functioneaza perfect. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Re: Honda Transalp modificat A aparut o achizitie interesanta la interval asa ca pretul scade la 2700 de euro ! - valabil pana dupa sarbatorile pascale. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 Re: Honda Transalp modificat Revine la 3000 de Euro sau schimb cu un enduro de valoare apropiata. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 (edited) Re: Honda Transalp modificat 2500 de EURO (am gasit un enduro si vreau sa-l iau !) haideti oameni buni, doar centralul de pe spate si bordul sunt 1100 de euro ! poze aici: http://s741.photobucket.com/user/himakii/library/Transalp%201997?sort=3&page=1 Edited July 18, 2013 by trenu EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 Re: Honda Transalp modificat se modifica pretul la 2300 euro EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 Re: Honda Transalp modificat 2000 .asta inseamna un cadru cu acte si roti complete la 1000 plus accesorii evaluate la jumate (sau mai putin) din pretul lor de achizitie in total de 1000 de euro Haidati ca mi-am gasit capraaaa! 0752304456 - Sebastian EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 Re: Honda Transalp modificat 1850 ultimul pret ! EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 Re: Honda Transalp modificat Se poate inchide. Multumesc :cl! EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Re: Honda Transalp modificat Revine la vanzare... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted October 18, 2013 Author Share Posted October 18, 2013 Re: Honda Transalp modificat Pretul cerut este de 1850 pe site-uri, dar este negociabil. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Re: Honda Transalp modificat Valabil si negociabil. Intre timp s-a retapitat saua. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Re: Honda Transalp modificat Anunt valabil in continuare ! EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 Re: Honda Transalp modificat Hopa sus EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Re: Honda Transalp modificat 1850 de euro ! EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenu Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 Re: Honda Transalp modificat Multumesc pentru gazduire ! S-a vandut ! EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts