greby93 Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Detin un Samurai de ceva timp... Am modificat pe parcurs una alta, am pus troliu, ambreiaj competitie, bari HD, etc... Dar dupa o gramada de bani investiti am ajuns la concluzia ca la banii cheltuiti pe samurake, imi luat unul gata pregatit mult mai potent... + ca nu mai am nervi pt motorul 1.3 carburatie :ang2 + foi de arc lasate, rupte + diferential facut varza + cel putin 20 cruci cardanice am schimbat de cand il am... samd... De cateva zile stau pe ganduri la un samurai din ungaria (punti G-klasse, cutie tot de G, motor de BMW 540i, etc... mare lucru nu am inteles din google translate) http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/sj_samurai/suzuki_sj_samurai_g_samurai-6538426 Precizez ca la alta caroserie decat cea de samurai nu vreau sa trec... dar la alt motor, punti... L-am ochit de vreo o saptamana cand era 1.800.000 ft... iar astazi am vazut ca a reinnoit cu 1.500.000 ft. Merita sa-l rezerv sa ma duc pana in Ungaria sa vad cum arata live? Este buna configuratia motor, cutie, punti etc. de pe masina? In momentul de fata... stau si ma uit cu minutele la cele cateva poze cu masina... :ha: Un mare dezavantaj al samuraiului asta ar fi ca mi-ar trebui probabil si un trailer... sau ar fi vreo modalitate de a circula rar pe drumuri? Poate ca voi puteti fi mai obiectivi si imi puteti spune daca merita sau nu. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Samurai modificat direct sau modificat de mine? Dragoste la prima vedere? masina este construit pe sasiu de g punti de g motor v8 de bmw fara acte cutie automata in 5 trepte diferential blocabil fata spate troliu simex 35" masina mai necesita terminarea instalatiei electrice,sau montarea ei de cand sa facut modificarile masina nu a RULAT DE LOC pret 5157 euro suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Samurai modificat direct sau modificat de mine? Dragoste la prima vedere? "masina mai necesita terminarea instalatiei electrice,sau montarea ei de cand sa facut modificarile masina nu a RULAT DE LOC" In concluzie este o masina la care mai este mult de lucru si de bibilit... :| Mersi mult de raspuns si traducere... Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Samurai modificat direct sau modificat de mine? Dragoste la prima vedere? "masina mai necesita terminarea instalatiei electrice,sau montarea ei de cand sa facut modificarile masina nu a RULAT DE LOC" In concluzie este o masina la care mai este mult de lucru si de bibilit... :| Mersi mult de raspuns si traducere... Eu sincer nu as cumpara asa ceva. Poate o masina cum a cumparat GPSCU de la CatalinV. Masina din poze are puntile la fel de inguste ca cele de Samurai.O sa-ti dai seama ca-i periculoasa superputerea fara flexari eficiente. Da ai dreptate cand zici ca ai investit o gramada de bani si ai ajuns intr-un punct in care cu toti banii aceia ti-ai fi cumparat una gata preparata. Insa si experienta in teren se obtine treptat prin propiile tale incercari. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate