Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prezoane si piulite

koais

Postări Recomandate

Salutare!

Am trecut de la jante Al la jante de tabla, dar am pastrat prezoanele si piulitele.

Ar trebui sa le schimb? Saiba atarna sloboda si face Harlem Shake tot timpul.

70% din cei pe care i-am intrebat au zis ca nu are nimic. Eu bat inspre cei 30.

Sunt eu cu probleme sau chiar asa e?

Care ar fi riscurile?

De unde pot lua prezoane sau piulite pentru Pajero si unde gasesc unele si cu antifurt?

Multumesc,

Mihai

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Prezoane si piulite

Pai forma piulitei difera sigur, si daca nu spun prostii cred ca si materialul din care sunt facute e diferit. Din experienta mea, cand am avut o tentativa de a-mi lua si jante de tabla mi s-a spus clar ca am nevoie si de piulite, ca nu le pot folosi pe cele de la jantele de aliaj. Riscul probabil e sa nu stranga bine si sa se slabeasca in mers. Cand la turism mi-am luat jante de aliaj au venit cu tot cu piulite, si avand rezerva de tabla umblu si acum cu piulitele pentru jante de tabla in portbagaj ca sa am in caz de pana...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

N-ar fi riscuri majore ...daca piulitele nu sunt conice ...si nu prea sunt ca au ceva guler ca berea-n halba...cel mult, ramai pieton o perioada buna de timp (nu ca iti ia astia carnetelu ...nu 'mne fereste) si te trezesti si cu un proces cu baba care mergea linistita pe trotuar si i-ai deranjat dintii din gura si a violat-o roata! S-ar numi victima colaterala a unui viol ? Aia e ...

Acu am si eu o intrebare la tine ... logica ...

Japunejii astia crezi ca de prosti au facut doua tipuri de piulite ptr jante de tabla si ptr jante de aliaj...unele cu guler care centreaza janta si altele fara guler care centreaza janta pe conul de la baza?

Si totusi nu le schimba ...lasa-le asa ...stii cum e in topicul ala ..."supravietuiesti" bine ...nu ...asta e! Vezi cum te-am conectat la stres? :ha: Somn usor ...fara cosmare cu roti sarite! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Piulitele sunt conice si strang pana la capat.

Si eu la turism am rezerva de tabla insa nu a venit cu piulite si totul e original.

Oricum imi luam piulite pt jante de tabla, insa eram curios ce se poate intampla. Nu pt mine, mai mult pt ceilalti ce mi-au zis ca e ok si asa.

De desfacut nu prea au cum, sunt construite sa se stranga in cazul vibratiilor chiar daca saiba strange pe janta, chiar daca e sloboda.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Eu am 2 perechi de jante de aluminiu,la o pereche se potrivesc piulitele de la jantele de tabla,la cealalta pereche de jante de alumiu difera piulitele in sensul ca centrarea nu se face pe con ci pe corpul piulitelor.La tine daca piulita cu con se aseaza bine pe janta nu ar trebui sa-ti faci prebleme.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare