dan vijeliosu Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Jeep G.C. 5,2 V8 1996 . Am vazut ieri ca pierd ulei la pompa de servo directie; daca ma poate sfatui cineva cum sa procedez, unde sa remediez defectiunea Multumesc ! Dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 In Bucuresti stiu un service decent pentru masini americane. Acolo poti incerca la un service mai serios pentru o diagnoza clara - e vorba de semering, un furtun sau alta problema - dupa ce ne-am lamurit de unde i se trage putem gasi si o solutie. Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan vijeliosu Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 Multumesc ! Am gasit hiba, era furtunul de presiune plangea in locul unde a fost sertizat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 (editat) Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 Si cum ai rezolvat? Pe aici prin capitala mi-au cerut 400 ron doar pe un filet....toata teava noua cu 2 fitinguri cereau 2000 ron :))) Mi-am comandat tot furtunul cu ambele capete din america Editat Martie 22, 2013 de smeagol Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan vijeliosu Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 Salut ! Am inlocuit furtunul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 Si cat a fost scorul final de curiozitate? Ai mai schimbat si altceva gen oringuri sau a fost suficient furtunul? Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan vijeliosu Postat Martie 25, 2013 Autor Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 Salut ! 120 lei furtunul si manopera; alceva nu stiu sa-ti spun pt. ca s-a ocupat mecanicul Toate bune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 (editat) Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 un pret foarte decent.....banuiesc ca nu traiesti in capitala :wink: aici bani se trag la xerox si pretul la service-urile "specializate" este pe masura boieriei de a trai sufocat de lovele :fr2 eu mi-am comandat toata piesa completa si originala din state (transport si taxe platite) sub pretul unui fiting de Bucuresti :ha: dar tot sunt invios pe preturile din provincie :))) Editat Aprilie 5, 2013 de Astral ....a trai....... Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 un pret foarte decent.....banuiesc ca nu traiesti in capitala :wink: aici bani se trag la xerox si pretul la service-urile "specializate" este pe masura boieriei de a traii sufocat de lovele :fr2 eu mi-am comandat toata piesa completa si originala din state (transport si taxe platite) sub pretul unui fiting de Bucuresti :ha: dar tot sunt invios pe preturile din provincie :))) Smeagol cand mai ai probleme cu furtunele..demonteaza-le si cauta un atelier de sertizat si le rezolvi..Gasesti daca cauti un pic chiar si aici in capitala....cel putin eu asa am facut ca sunt satul de nenorocitii de mecanici care cred ca tragi bani la xerox noaptea cand dormi bafta CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Probleme la pompa de servo directie G.C. 5,2 V8 Pt furtune servo si clima eu nici nu ma mai gandesc sa vad cat costa unul nou... iar cele aftermarket sunt de o calitate indoielnica(unele din ele) Cel mai simplu luat furtun in mana spart rupt cum o fii el si cautat un atelier de sertizari furtune. In bucuresti este un atelier pe str bratarii Master motors parca.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate