Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alta Toyota LJ 70

Sabau Gigel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 154
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Alta Toyota 70

Foarte frumoasa masina.

Imi plac roll-cage-ul exterior in special, bara spate, si faptul ca ai pastrat din design-ul masinii cand ai facut pragurile.

Iti urez sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. LJ70 e o masina buna, chiar cu motorul original care nu prea are putere cat am vrea unii:wink: e o masina care nu te lasa in drum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc. Toate sUnt facute de mine din aproape in aproape.

Partea mecanica [distributie ,suspensi,frane,directie,transmisie]le-a facut Alex de la GTC caruia ii MULTUMESC.

Am modificat pompa de injectie si injectoarele

La pompa i-am pus un cap hidraulic de 10.:Hr:Hr:Hr

Editat de Astral
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Eu zic sa-i dai sandale! In teren o sa mai vezi tu daca mai ai nevoie de ceva. Si iti spun, daca incepi prea tare sa o modifici, nu te mai poti opri.:wink:

Cel mai bine este ca masina sa fie ok mecanic, iar restul o sa vezi in teren. Suspensia OME te va ajuta mult pe laterale, dar o sa-ti fie un pic rigida!:grin:

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Ce credeti ca mai trebuie sa fac la masina?

Salut!

Daca tot ai intrebat... dupa parerea mea proiectoarele acelea cu LED-uri sunt prea jos plasate, se vor umple de noroi mai tot timpul .. eu le as pozitiona deasupra nr-ului de inmatriculare eventual in locul celorlaltor proiectoare. Oricum daca astea cu LED-uir sunt cele de 60W pe care le am si eu, nu mai ai nevoie de alte proiectoare pe masina

Eventual daca ramane masina pe 33 si te mai tine buzunarul se pot schimba rapoartele de 4,88 originale pe 5,25 . In acest fel isi va recapata suflul original .

Toate cele bune !

Tibor

Editat de KTibor
Link spre comentariu

Salut!

Daca tot ai intrebat... dupa parerea mea proiectoarele acelea cu LED-uri sunt prea jos plasate, se vor umple de noroi mai tot timpul .. eu le as pozitiona deasupra nr-ului de inmatriculare eventual in locul celorlaltor proiectoare. Oricum daca astea cu LED-uir sunt cele de 60W pe care le am si eu, nu mai ai nevoie de alte proiectoare pe masina

Eventual daca ramane masina pe 33 si te mai tine buzunarul se pot schimba rapoartele de 4,88 originale pe 5,25 . In acest fel isi va recapata suflul original .

Toate cele bune !

Tibor

Merci Tibor.

Si eu m-am gandit sa mut ledurile pe rollcage deasupra parbrizului

Rapoartrele o sa ma hotarasc daca sa le schimb odata cu roti de 35" .:tk

Link spre comentariu

Si daca schimba rapoartele de la 4.88 la 5.25 pe drum cum o sa se comporte la viteze de 80-90km/h, nu o sa lucreze motorul in turatie ceva mai mare ?

Compenseaza diametrul mai mare al rotilor

Link spre comentariu

Si daca schimba rapoartele de la 4.88 la 5.25 pe drum cum o sa se comporte la viteze de 80-90km/h, nu o sa lucreze motorul in turatie ceva mai mare ?

Probabil ca da.....si e posibil si consumul sa creasca.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare