Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 (editat) Inca o toyota lj 70 2,4 td pe forum 4x4 Poze In ultima poza are 33 mt noi Editat Februarie 21, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta oh Am inceput montarea suspensiei de 80 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta oh Am montat snorker,proiectoare,blocant spate ARB si a iesit asa . Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta oh Nu mi a plăcut cum arata si am inceput modificările Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta oh Am vopsit o Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta oh Am echipat o Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta oh Rezultatul. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta Toyota 70 sa o noroiesti sanatos ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta Toyota 70 Multumesc. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta Toyota 70 Cum se comporta masina cu suspensie de 80 ? Din experienta altora, parca stiu ca e cam mult pentru un 70..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Alta Toyota 70 Din pacate prost,balanseaza ca o barca. M-am hotarat sa-o scimb cu OME +5 noi Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: Alta Toyota 70 Am montat suspensia OME +50. Masina este alta. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 (editat) Re: Alta Toyota 70 Am montat alte proiectoare HID ,Hella in bara si doua lampi cu led pe bara. Editat Februarie 22, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: Alta Toyota 70 Foarte frumoasa masina. Imi plac roll-cage-ul exterior in special, bara spate, si faptul ca ai pastrat din design-ul masinii cand ai facut pragurile. Iti urez sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. LJ70 e o masina buna, chiar cu motorul original care nu prea are putere cat am vrea unii:wink: e o masina care nu te lasa in drum. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 (editat) Multumesc. Toate sUnt facute de mine din aproape in aproape. Partea mecanica [distributie ,suspensi,frane,directie,transmisie]le-a facut Alex de la GTC caruia ii MULTUMESC. Am modificat pompa de injectie si injectoarele La pompa i-am pus un cap hidraulic de 10.:Hr:Hr:Hr Editat Februarie 28, 2015 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Alta Toyota 70 La pompa am scuimbat capul de 10 cu unul de 11. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Alta Toyota 70 Ce credeti ca mai trebuie sa fac la masina? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Alta Toyota 70 Eu zic sa-i dai sandale! In teren o sa mai vezi tu daca mai ai nevoie de ceva. Si iti spun, daca incepi prea tare sa o modifici, nu te mai poti opri.:wink: Cel mai bine este ca masina sa fie ok mecanic, iar restul o sa vezi in teren. Suspensia OME te va ajuta mult pe laterale, dar o sa-ti fie un pic rigida!:grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Alta Toyota 70 faina bre! lucru' nou, e lucru' nou ce mai, bafta si sa o stapanesti sanatos! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Alta Toyota 70 cine aduce piese pt pompe denso? exista cap hidraulic mai mare?nu se putea ddebita pompa fara sa se schimbe capul ?multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 (editat) Re: Alta Toyota 70 Ce credeti ca mai trebuie sa fac la masina? Salut! Daca tot ai intrebat... dupa parerea mea proiectoarele acelea cu LED-uri sunt prea jos plasate, se vor umple de noroi mai tot timpul .. eu le as pozitiona deasupra nr-ului de inmatriculare eventual in locul celorlaltor proiectoare. Oricum daca astea cu LED-uir sunt cele de 60W pe care le am si eu, nu mai ai nevoie de alte proiectoare pe masina Eventual daca ramane masina pe 33 si te mai tine buzunarul se pot schimba rapoartele de 4,88 originale pe 5,25 . In acest fel isi va recapata suflul original . Toate cele bune ! Tibor Editat Februarie 27, 2013 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Alta Toyota 70 Salut! Daca tot ai intrebat... dupa parerea mea proiectoarele acelea cu LED-uri sunt prea jos plasate, se vor umple de noroi mai tot timpul .. eu le as pozitiona deasupra nr-ului de inmatriculare eventual in locul celorlaltor proiectoare. Oricum daca astea cu LED-uir sunt cele de 60W pe care le am si eu, nu mai ai nevoie de alte proiectoare pe masina Eventual daca ramane masina pe 33 si te mai tine buzunarul se pot schimba rapoartele de 4,88 originale pe 5,25 . In acest fel isi va recapata suflul original . Toate cele bune ! Tibor Merci Tibor. Si eu m-am gandit sa mut ledurile pe rollcage deasupra parbrizului Rapoartrele o sa ma hotarasc daca sa le schimb odata cu roti de 35" .:tk Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Alta Toyota 70 Si daca schimba rapoartele de la 4.88 la 5.25 pe drum cum o sa se comporte la viteze de 80-90km/h, nu o sa lucreze motorul in turatie ceva mai mare ? EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Alta Toyota 70 Si daca schimba rapoartele de la 4.88 la 5.25 pe drum cum o sa se comporte la viteze de 80-90km/h, nu o sa lucreze motorul in turatie ceva mai mare ? Compenseaza diametrul mai mare al rotilor Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Alta Toyota 70 Si daca schimba rapoartele de la 4.88 la 5.25 pe drum cum o sa se comporte la viteze de 80-90km/h, nu o sa lucreze motorul in turatie ceva mai mare ? Probabil ca da.....si e posibil si consumul sa creasca..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate