trenu Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Alta Toyota 70 Sigur se poate afla exact si se poate face o comparatie pe site-ul asta: http://www.grimmjeeper.com/gears.html Dar eu nu stiu inca toate datele pentru Toyota mea, si depinde si ce cutie de transfer are fiecare, m-am jucat cu site-ul asta cand aveam Cherokee. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Alta Toyota 70 Astazi am trecut pe la RAR ca sa intru in legalitate cu aspectul masini (roti 33,bare,proiectoare,rollcage,etc.) Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Alta Toyota 70 Gigele, tu ai un AMR.... adica stii cate zile mai are toyotica pana intra in concurs? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Alta Toyota 70 Gigele, tu ai un AMR.... adica stii cate zile mai are toyotica pana intra in concurs? Doua zile,vineri are primul examen. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: Alta Toyota 70 La actiunea de pregatire umanitara de Paste de la Sarata Monteoru Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 28, 2013 Autor Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Alta Toyota 70 A venit iarna la sfârşit de martie la Bucureşti. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 26, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Alta Toyota 70 Pun si cateva poze din interior Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Alta Toyota 70 O intrebare daca se poate: Ai cantarit cumva masina inainte si dupa modificari? Adica stii cumva cat s-a ingreunat dupa modificari? Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 28, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Alta Toyota 70 Am cantarit-o dupa si are 2000 de kg. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 5, 2013 Autor Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: Alta Toyota 70 Am mutat proiectoarele cu led bulbar. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Re: Alta Toyota 70 Am modificat bara fata am pus scuturi din dural de 6mm si am montat lupe cu xenon in faruri Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2014 Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Alta Toyota 70 Intercooler 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 (editat) Re: Alta Toyota 70 Ochetii aia mi se par a fi intr-o pozitie total nefericita pentru ca la cel mai mic contact cu solul se vor infige efectiv in pamant.... Ar trebui dati jos si montati unii pe bara..... ..................... De unde ai luat un astfel de intercooler ? La ce bani ? Eventual, pentru ca sigur vor fi si altii interesati, spune-ne, te rog, dimensiunile intercoolerului. Editat Martie 23, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Alta Toyota 70 http://www.autobahn88.com/english/ vezi aici :h5 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Alta Toyota 70 Trage de rupe motorul cu intercooler-ul ala! :wink: Nu vezi zilnic in Bucuresti doua Toyote LJ 70 facand liniute la semafor!!! :banana:banana:banana Al lui @sabau gigel a castigat detasat! :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Am reusit sa fac si prinderea de motor Si i am schimbat putin fatza Editat Martie 25, 2014 de Sabau Gigel 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Alta Toyota 70 Ochetii aia mi se par a fi intr-o pozitie total nefericita pentru ca la cel mai mic contact cu solul se vor infige efectiv in pamant.... Ar trebui dati jos si montati unii pe bara..... ..................... De unde ai luat un astfel de intercooler ? La ce bani ? Eventual, pentru ca sigur vor fi si altii interesati, spune-ne, te rog, dimensiunile intercoolerului. Ochetii i-am mutat 15 cm spre interior si sunt sub linia rotilor Intercoolerul l-am luat de la cineva dupa un anunt si a costat 380 lei,are dimensiunile de 30x28 cm intrarea si iesirea sunt pe 63mm Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Alta Toyota 70 Ce credeti ca mai trebuie sa fac la masina? pentru intercooler trebuie o priza de aer pe capota, altfel nu prea ajuta racirea aerului http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Priza de aer trebuie sa soseasca de la Timisoara Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Cu ajutorul prietenului meu Nessum am intrat in posesia unui scaun cu amortizor fratele geaman al celui montat pe englezoaica lui pe partea dreapta, la mine pe stanga Am inceput restaurarea scaunului: Editat Martie 25, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Am terminat de restaurat suportul de scaun urmeaza tapiteria. P.S. Nu am crezut ca un suport poate avea peste o suta de componente [piese suruburi sigurante etc.] Editat Martie 26, 2014 de Sabau Gigel 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Priza de aer trebuie sa soseasca de la Timisoara Am asteptat degeaba priza de aer nu a ajuns nici acum la mine. M-am apucat sa o fac singur din fibra de sticla. Editat Aprilie 2, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Am reusit sa gasesc cartusul ptr filtrul de aer cu intrarea dinspre aripa. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 6, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 A venit si radiatorul de aluminiu marit si nou Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 hai cu o poza de ansamblu.is curios cum se simte dupa ce ai montat intercoolerul :banana Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate