Iancu Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Felicitari ! Ai facut o treaba excelenta cu - cantarul - poate ne spui in cateva cuvinte ; cum ai facut rost de el cum si cu ce l ai smirgheluit , vopsit si cel mai important , cum se prinde pe scaun , esista o sina / suport ...ceva se vede ca nu prea ti place sa bibilesti !!:ha: PASIUNE MARE ....ptr frumos si lucru bine facut ! Te rog sa ne spui si cum trage masina daca i ai montat filtrul ...acela ....( de unde l ai cumparat ) ( or exista si pe marimea normala cu cele ale masinii sau au doar forme futuriste ?!?) cu admiratie , Iancu ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Scaunele cu cantar/amortizor sunt piese rarisime....:wink: Scaunul este la pachet cu amortizorul, adica doar scaunul lui se potriveste, iar pentru un alt scaun trebuiesc facute modificari. Cel pus de Gigel este chiar pentru Toyota 70 si fixarea lor in podea se face de la sine, in podea existand gaurile speciale pentru un astfel de scaun.....Mai multe detalii despre fixarea lor in podea poti vedea pe topicul fostei mele masini : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=747905&viewfull=1#post747905 Pentru Hilux nu am auzit sa existe astfel de scaune, iar modelul asta pentru 70 sigur e prea inalt pentru Hiluxul tau..... La masina ta trebuie adaptat de la alta masina, poate de la Mitsubishi, habar n-am.... Filtru K&N poti gasi la furnizorii de piese de tuning auto pe care ii poti gasi foarte usor pe Google...."filtru K&N" Ca si model, probabil ca nu exista dedicat pentru Toyota 70, ci doar a fost ales in functie de dimensiunile unuia original, lucru pe care il poti face si tu pentru masina ta la un furnizor de filtre K&N. Avantajul unui astfel de filtru este ca nu trebuie inlocuit, ci doar curatat periodic cu o solutie speciala tot K&N. Acest tip de filtru fiind folosit de masinile de curse se pare ca are o permeabilitate mai buna pentru aer, deci ajuta la cresterea puterii motorului, dar ma indoiesc ca ajuta in mod semnificativ/esential..... Editat Aprilie 7, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 8, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Am schimbat evacuarea cu una de inox de 60 mm facuta la CSG Auto : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82894-Evacuari-Inox-pentru-orice-aplicatie&p=953320&viewfull=1#post953320 Editat Iulie 14, 2014 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 8, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Am montat noul radiator si totodata am inlocuit si curelele si am montat ceasuri suplimentare ptr temperatura apa si ulei si presiune ulei Editat Aprilie 8, 2014 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 14, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Am reusit sa termin scaunul cu amortizor si l-am si probat la umanitara de Paste Parca plutesti la volan Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 De la noroi s au rupt aparatorile de la motor. Si din ce a ramas din bucata de cauciuc cu panza luat din targ am facut aparatori de noroi la roti ca sa nu mai arunce pe trepte. Editat Aprilie 26, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 26, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Scaunele cu cantar/amortizor sunt piese rarisime....:wink: Scaunul este la pachet cu amortizorul, adica doar scaunul lui se potriveste, iar pentru un alt scaun trebuiesc facute modificari. Cel pus de Gigel este chiar pentru Toyota 70 si fixarea lor in podea se face de la sine, in podea existand gaurile speciale pentru un astfel de scaun.....Mai multe detalii despre fixarea lor in podea poti vedea pe topicul fostei mele masini : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=747905&viewfull=1#post747905 Pentru Hilux nu am auzit sa existe astfel de scaune, iar modelul asta pentru 70 sigur e prea inalt pentru Hiluxul tau..... La masina ta trebuie adaptat de la alta masina, poate de la Mitsubishi, habar n-am.... Filtru K&N poti gasi la furnizorii de piese de tuning auto pe care ii poti gasi foarte usor pe Google...."filtru K&N" Ca si model, probabil ca nu exista dedicat pentru Toyota 70, ci doar a fost ales in functie de dimensiunile unuia original, lucru pe care il poti face si tu pentru masina ta la un furnizor de filtre K&N. Avantajul unui astfel de filtru este ca nu trebuie inlocuit, ci doar curatat periodic cu o solutie speciala tot K&N. Acest tip de filtru fiind folosit de masinile de curse se pare ca are o permeabilitate mai buna pentru aer, deci ajuta la cresterea puterii motorului, dar ma indoiesc ca ajuta in mod semnificativ/esential..... Multumesc Dane ptr explicatii. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 27, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 S-a dus turbina, da cu ulei pe evacuare si mai sunt patru zile pana la prima etapa sper s-o rezolv pana atunci P.S.Cine repara turbine de Toyota in Bucuresti ?:hl:hl:hl Editat Aprilie 27, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 unde ai gasit cauciuc cu panza in el?am si eu nevoie sa confectionez aparatori de noroi,da nu am gasit niciunde Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 unde ai gasit cauciuc cu panza in el?am si eu nevoie sa confectionez aparatori de noroi,da nu am gasit niciunde Am gasit cauciucul cu panza in targ la Vitan dar am mai vazut in magazinele care au curele semeringuri suruburi si altele Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 ma poti rezolva si pe min e cu o bucata respectiva de cauciuc,sa ma apuc si eu de confectionat aparatori,pt ca le vreau mai lungi,iar cele care le am acum sunt de design cred Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Am reusit sa repar si sa montez turbin O sa-i fac proba la etapa de la Neamt Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Am montat comenzi suplimentare ptr troliu in bord. Editat Aprilie 30, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Se pare ca turbina noua face minuni, te-a dus pe podium! :) :1 Gigi si Marina!!! Editat Mai 5, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Se pare ca turbina noua face minuni, te-a dus pe podiu! :) :1 Gigi si Marina!!! ............. ei si tu turbina, Mariana...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 A intrat intr-o revizie generala scimbat rulmenti,bucsi,frane,etc. Va primi si blocant fata ARB Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 28, 2014 Autor Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 AA primit https://www.facebook.com/photo.php?fbid=653424608045310&set=pcb.653425184711919&type=1 blocant fata Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Si inevitabilul s-a produs! Am ramas in munte deasupra comunei Lopatari Buxau : au cedat suruburile de la punte care tin pivotul superior dreapta! Am improvizat ceva la fata locului (ideea lui Piede) si am coborat pana in Lopatari la muntele de sare si unde am urcat-o pe platforma. Aici in noroi pe urcare am reusit performanta, am pus blocantii si span pana a trosnit. Editat Iunie 30, 2014 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Si inevitabilul s-a produs am ramas in munte deasupra comunei Lopatari Buxau a cedat suruburile de la punte care tin pivotul superior dreapta am improvizat ceva la fata locului ideea lui Piede si am coborat pana in Lopatari la muntele de sare unde am urcato pe platforma. Aici in noroi pe urcare am reusit performanta,am pus blocantii si span pana a trosnit. Pai daca am fost ..., Stan Patitu anul trecut , am solutii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Ce se vede in poza sunt pietre sau bucati de pamant? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Ce se vede in poza sunt pietre sau bucati de pamant? Sunt si pietre si noroi combinatia ideeala sa rupi tot,si o urcare destul de sanatoasa cu ceva timp inainte a ramas acolo un buldozer pe senile si l-au scos cu tafurile Editat Iunie 30, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 mda, urat. Eu sunt mai panseluta, cred ca puneam troliu inante sa incerc sa dau din roti, la ce vad acolo. Nu e nici o rusine sa pui troliu, chiar daca tentatia e mare si restul colegilor te "ajuta" prin ovatii :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Jimny a trecut? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Asemenea noroi am intalnit si noi undeva pe valea Nehoiului acum vreo luna. Mai mult decat atat am dat de niste sleauri facute de taf cam de 1-1.2m adancime. Fara vreo sansa de aderenta. Masina se transforma in ventuza si la un moment dat am fost nevoiti sa ne troliem la vale ... :ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Jimny a trecut? Da dar troliat si la vale si la deal Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate