nessum Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Un amic a patit aceiasi poveste. A inlocuit prezoanele de 12 cu unele de 14 de Golf si cu pasul de 1.25 (parca). Stie @Nasu Mare ce el i-a facut lucrarea. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Un amic a patit aceiasi poveste. A inlocuit prezoanele de 12 cu unele de 14 de Golf si cu pasul de 1.25 (parca). Stie @Nasu Mare ce el i-a facut lucrarea. Momentan am desfacut fuzeta de pe puntea de rezerva si am duso la Tony sa o schimbe si cu un chit de reparatie punti ,o sa desfac si cealalta fuzeta si o se le duc la facut Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Suruburile alea de la pivot cedeaza (se rup) ptr ca au fost stranse prea tare. E suficient sa fie stranse odata mai cu simt de raspundere si gata s-au contorsionat. Sau se desurubeaza daca nu sunt stranse suficient. Acelasi lucru se intampla si la Patrol. Eu le strang intotdeauna cu dinamometrica la cuplul dat de manual dupa ce in prelabil pe suruburi pun loctite. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Suruburile alea de la pivot cedeaza (se rup) ptr ca au fost stranse prea tare. E suficient sa fie stranse odata mai cu simt de raspundere si gata s-au contorsionat. Sau se desurubeaza daca nu sunt stranse suficient. Acelasi lucru se intampla si la Patrol. Eu le strang intotdeauna cu dinamometrica la cuplul dat de manual dupa ce in prelabil pe suruburi pun loctite. Multumesc am sa fac si eu asa Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 M-am hotarat sa fac conversie pe spate de la tamburi la discuri si totodata sa pun frana de mana hidraulica independenta pe fiecare roata Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 La ce pompe independente te-ai gandit ? Etrieri separati sau electrovalve/supape ? Cilindri de ambreiaj , pompe de ambreiaj , pompa de frana de moto/ATV ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Hmm, colegul meu Sanyi a schimbat franele din spate pe discuri ( de Mitsu Pajero parca ) de atunci la fiecare 7-800 km schimba placutele de frana care se uzeaza dintr-un motiv nedescoperit inca, foarte repede... Mai bine schimbi sabotii de 2 ori pe an si care oricum nu costa cine stie ce, si ai si frana de mana .. Parerea mea .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Pare o problema de alta natura , specifica unei instalatii cu belele - aerisire insuficienta , culisante gripate , pistoane partial blocate ... aletele asemenea ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Intentionez sa montez pe spate aceleasi discuri de frana care le-am pe fata ca sa am aceleasi consumabile iar frana de mana o sa o pun pe cardan cu un tambur de samurai prins intre reductor si cardan actionat prin cablu de la frana originala de mana. Iar cele hidraulice independente pe fiecare roata spate cu manete de actionare in stanga si dreapta volanului cat mai la indemana cu pompe Kawasaki Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 De ce in stanga si in dreapta volanului , si nu alaturate , pe centru pe langa schimbator ? Etrieri independenti sau circuit comun ? Ideea cu discurile de fata puse si pe spate e seducatoare , dar .. sunt mari sanse sa blocheze spatele ( chiar si cu limitatorul original al masinii ) , franarea de pe fata fiind mult mai eficienta decat cea de pe spate . Sigur , se poate rezolva cu un repartitor manual , dar e fix si situatiile de pe drum nu se potrivesc cu cele de pe aleea din fata garajului . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Ideea cu discurile de fata puse si pe spate e seducatoare , dar .. sunt mari sanse sa blocheze spatele ( chiar si cu limitatorul original al masinii ) , franarea de pe fata fiind mult mai eficienta decat cea de pe spate . Sigur , se poate rezolva cu un repartitor manual , dar e fix si situatiile de pe drum nu se potrivesc cu cele de pe aleea din fata garajului . Discurile ar putea fi aceleasi, nu cred ca deranjeaza... ar fi suficient insa ca etrierii de pe spate sa fie mai "subdezvoltati" ca cei de pe fata (4 pistonase pe spate, 6 pe fata, de exemplu... sau 2 cu 4), sunt mai multe masini care au sistemul de franare la modul asta. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Sau , mai simplu , redusa suprafata activa a placutelor cu 20-30% ( canale sau reducere perimetrala ) , si pastrarea aceluiasi etrier nemodificat , pentru o logistica mai usoara pe viitor . Editat Iulie 2, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Am inlocuit geamurile spate cu policarbonat ,cele originale sunt aproape duble si cu rama de inox sunt grele Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Gigi vreau eu geamul stanga cu tot cu rama... :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Gigi vreau eu geamul stanga cu tot cu rama... :tk Ovidiu le tin de rezerva Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Salut, Poti sa-mi zici te rog, de unde se poate cumpara placa de policarbonat, chederul de guma si la ce dimensiuni se gasesc ? Mersi http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Salut, Poti sa-mi zici te rog, de unde se poate cumpara placa de policarbonat, chederul de guma si la ce dimensiuni se gasesc ? Mersi Placi de policarbonat compact se gasesc la depozitele de materiale de constructii sau la firmele care vand ptr materiale publicitare,eu l-am luat de la Mons Medius au sediu in Baia Mare dar au reprezentante in mai multe orase,chedere se gasesc la distribuitori de produse din cauciuc ,eu l-am luat din targ de la Vitan Timisoara RO-300517, Calea Sagului 153 Telefon: +40 356 458 059 Fax: +40 356 458 059 E-mail: placi@monsmedius.ro Editat August 14, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Nu ti-e teama ca acum se poate sparge masina mai usor?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Nu ti-e teama ca acum se poate sparge masina mai usor?? O tine in curte! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Nu ti-e teama ca acum se poate sparge masina mai usor?? Asa este o tin in curte si deschisa de ce sa-o sparga?Ofolosesc doar la concursuri si iesiri in munte. Editat August 14, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat August 26, 2014 Autor Partajează Postat August 26, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 Aprimit gume noi ,pregatita ptr. Cluj. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Decembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Re: Alta Toyota LJ 70 La Bisoca la recreere dupa un an greu Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 La Bisoca la recreere dupa un an greu Vicecampioana la Standard pe 2014!!! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Am gasit apa la sofer la picioare ,am dasfacut grila fata si am gasit infundat de mizerie Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Respecte pentru ce ai facut din masina asta, am vazut-o mergand si pot sa zic Bun Sofer!! m-am tot gandit sa nu ma bag dar atat imi place modelul asta de nu ma pot abtine..cand vreau sa vad o Toyota clasica, frumoasa ma uit la a ta dar la inceput dupa aia mi se pare ca a devenit prea mult pentru ce vrea sa fie masina asta!! cat a costat la achizitie daca se poate spune!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate