Sabau Gigel Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Respecte pentru ce ai facut din masina asta, am vazut-o mergand si pot sa zic Bun Sofer!! m-am tot gandit sa nu ma bag dar atat imi place modelul asta de nu ma pot abtine..cand vreau sa vad o Toyota clasica, frumoasa ma uit la a ta dar la inceput dupa aia mi se pare ca a devenit prea mult pentru ce vrea sa fie masina asta!! cat a costat la achizitie daca se poate spune!? Salut Marius ,am dat pe masina 4400 euro inmatriculata in Ro .ca autoutilitara[standard fara nici o modificare] Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 2, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Sambata trecuta am avut o incercare de urcat la Lacul Vulturilor nereusita din cauza zapezii si la intoarcere a cedat pompa de apa asa ca a intrat iar la revizie Am schimbat pompa de apa cu una japoneza [am ramas surprins ca avea pe ea pompa originala de fabrica],reusind sa rupem un surub in bloc,gaurire ,filetare si alt surub,am mai schimbat si semeringurile de la distributie si toate curelee. Daca tot a fost la GTC am facut si schmbul de ulei cu filtru +gresare cardane si verificare generala Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 2, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Ajunsa acasa Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Nu a trcut o saptamana si dupa aniversarea clubului GTC am ars garnitura de chiuloasa si m-am apucat de desfacut. Am ramas impresionat la uzura mica a motorului Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Am inteles bine? Pompa nu a fost niciodata schimbata? don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Am inteles bine? Pompa nu a fost niciodata schimbata? Da asa mi-a zis Alex la GTC ca este cea originala a masini,eu nu am de unde sa stiu am masina doar de patru ani,poate a avut motorul schimbat dar nu cred este un LT 2. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Uau! In acest caz poate merita refacuta si montata din nou. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 14, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Am planat chiuloasa si scaunele la supape si scimbat semeringurile de supape!. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 14, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Aprimit o alta bara fata. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 14, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Pregatirea ptr reasamblare Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Am terminat de montat am facut si proba,merge bine. Nu am gasit garnitura de la capacul de la distributie si am facut una din clingherit dar da un pic de ulei,am sa desfac dupa Runcu sa vad ce-i fac Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Am reusit la Hunedoara sa sparg grupul fata Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Asa ca a intrat intr-o revizie generala Editat Septembrie 4, 2015 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Prezoane la fuzete si vaselina cat cuprinde. Editat Septembrie 15, 2015 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Conversie frane spate pe discuri de fata si revizuit toata instalatia de franare, pistonase de etrieri din inox: Editat Septembrie 15, 2015 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Gata ptr montat si scaunul cu cantar al copilotului: Editat Septembrie 15, 2015 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Prezoane de roata ? Nu era mai bine cu suruburi de 12.9 ? Marea majoritate a prezoanelor sunt de 8.8 ( si din cauza asta se strica filetele foarte usor ) , putine altele abia ajung la 10.9 . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Gata ptr montat si scaunul cu cantar al copilotului: Se poate monta scaunul original pe sistemul de amortizor fara mari modificari ? O sursa pentru 'cantare'.....? Ma intereseaza si pe mine cel putin unu la scaunul sofer . Multumesc. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Se poate monta scaunul original pe sistemul de amortizor fara mari modificari ? O sursa pentru 'cantare'.....? Ma intereseaza si pe mine cel putin unu la scaunul sofer . Multumesc. Ti-am mai spus-o in alta parte : nu prea ! Ai rabdare si vei gasi si tu un set de astfel de scaune complete ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Astral, pe care tip de LC seria 70 au fost montate in serie aceste amortizoare? Pentru mine este putin nefiresc ca modelele Heavy Duty sa nu aiba asa ceva !? Oare de ce japonezul nu s-a gandit si la aspectul asta? Scuze de off topic ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Heavy-duty cam exclude ideea de confort, deci probabil ca asa a gandit-o japonezul..... Nu stiu sa-ti spun pe ce modele pentru ca nici alea VX n-au avut : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77726-Toyota-KZJ-70-asta-e-ce-trebuie-! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Prezoane de roata ? Nu era mai bine cu suruburi de 12.9 ? Marea majoritate a prezoanelor sunt de 8.8 ( si din cauza asta se strica filetele foarte usor ) , putine altele abia ajung la 10.9 . Prezoanela sunt de 14 cu pas de 1,25 duritate 10.9 fata de 12 cele originale. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Se poate monta scaunul original pe sistemul de amortizor fara mari modificari ? O sursa pentru 'cantare'.....? Ma intereseaza si pe mine cel putin unu la scaunul sofer . Multumesc. Se poate monta ,problema este cantarul se gaseste destul de rar eu am asteptat trei ani ptr cel de la sofer si inca un an ptr celalat. Daca apare pe undeva dau de veste ! :cl Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 .... Daca apare pe undeva dau de veste ! :cl Sa nu uiti sa dai o bere, pardon doua, ca ambele seturi de scaune pe care le-ai impartit cu Nessum, eu vi le-am "dat de veste" ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Sa nu uiti sa dai o bere, pardon doua, ca ambele seturi de scaune pe care le-ai impartit cu Nessum, eu vi le-am "dat de veste" ! :h5 :tk @Astral :tk Te asteptam la o bere ca-ti suntem datori! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate