emanoeladrian Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Eu dau Whisky sau Whiskey si nu unul ci mai multe pentru informatie..... Oricum rog sa ma aveti si pe mine in atentie cand prindeti un 'fir' ! Multam fain ! HZJ-ul meu se apropie de forma finala, in curand urmeaza vopsirea, o sa-l prezint aici bineinteles ..... Editat Septembrie 19, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Eu dau Whisky sau Whiskey si nu unul ci mai multe pentru informatie..... Oricum rog sa ma aveti si pe mine in atentie cand prindeti un 'fir' ! Multam fain ! HZJ-ul meu se apropie de forma finala, in curand urmeaza vopsirea, o sa-l prezint aici bineinteles ..... Sorry, nu te califici....eu beau doar tuica de MM ! :wink: PS - Iti dau de stire cum aflu ceva ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Septembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Sa nu uiti sa dai o bere, pardon doua, ca ambele seturi de scaune pe care le-ai impartit cu Nessum, eu vi le-am "dat de veste" ! :h5 SI nu numai una un bax dar impreuna ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Sorry, nu te califici....eu beau doar tuica de MM ! :wink: Asta o pot confirma! Si nu orice tuica! Problema e daca esti dac sau roman:ha::ha::ha::ha: Scuze de off... da nu m-am putut abtine!:banana:banana:banana It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 19, 2015 Partajează Postat Septembrie 19, 2015 Re: Alta Toyota LJ 70 Asta o pot confirma! Si nu orice tuica! Problema e daca esti dac sau roman:ha::ha::ha::ha: Scuze de off... da nu m-am putut abtine!:banana:banana:banana Da,da ! Asa e !! Doar d-aia facuta de dacii liberi !! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Urcare la Focul Viu Editat Februarie 25, 2016 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Am inceput pregatirea de indreptat si vopsit: Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Anul acesta incercam suspensia Dobinsons Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Cat te-a ajuns kitul de suspensie? Si ai cumva vreunul second +5 din cele pe care le-ai mai avut? de vanzare bineinteles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EoL Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Urcare la Focul viu Lasand la o parte urcarea in sine, care mi-a placut foarte mult, discutia din masina e de nota 10 :) Am ras bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Lasand la o parte urcarea in sine, care mi-a placut foarte mult, discutia din masina e de nota 10 :) Am ras bine :) Asa este cand cobeste femeia am mai mers 20 m si ne-am pus pe o parte! "Toata lumea merge pe jos noi de ce nu !!!" Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Cat te-a ajuns kitul de suspensie? Si ai cumva vreunul second +5 din cele pe care le-ai mai avut? de vanzare bineinteles Nu stiu exact cat costa kitul,cum aflu spun ! Masina este inca la vopsitorie si nu am montat noua suspensie, pe masina am OME +5 dar momentan le tin de rezerva! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Asa este cand cobeste femeia am mai mers 20 m si ne-am pus pe o parte! "Toata lumea merge pe jos noi de ce nu !!!" deci cred ca femeile toate au aceeasi boala :ha: si a mea, cand eram mai suspendat cu botul in sus pe nu'sh ce urcare ea ma intreba "da de ce am venit pe aici? n-ai vazut ce rau e drumul?" ... io concentrat sa vad cum dracu urc, ea insista" de ce nu-mi raspunzi !?!? ".... " 'mnezo femeie taci din gura ca te dau jos !!!! :twisted: " ... ea: " adica e mai importanata masina decat sa-mi raspunzi mie !?! " .... pffff... ce sa mai spui.... :uameni sorry de offtopic da nu m-am putut abtine... :grin: Editat Februarie 26, 2016 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 deci cred ca femeile toate au aceeasi boala :ha: si a mea, cand eram mai suspendat cu botul in sus pe nu'sh ce urcare ea ma intreba "da de ce am venit pe aici? n-ai vazut ce rau e drumul?" ... io concentrat sa vad cum dracu urc, ea insista" de ce nu-mi raspunzi !?!? ".... " 'mnezo femeie taci din gura ca te dau jos !!!! :twisted: " ... ea: " adica e mai importanata masina decat sa-mi raspunzi mie !?! " .... pffff... ce sa mai spui.... :uameni sorry de offtopic da nu m-am putut abtine... :grin: Replici de completare: Nu mai vezi nimic diseara! :top Nu te mai satura naiba sa stai pe sub tigaia aia de masina. :j :f1 cand vine vorba de tigaile 4x4, si situatii care nu se simt domanele comfortabil, intotdeauna se lasa cu scantei. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Mi s-a ridicat parul citind ultima pagina... amintiril ma coplesesc :ha: Eu am rezolvat problema radical... pe a mea o las acasa :grin: Dar dna Sabau este super si este invatata cu greul.. singura masina cu MT-uri care a terminat super-etapa de la Slanic Moldova!! :h5 Dl. Sabau, acum bag si eu fitilul.... nu ar fi o idee buna sa pui noua suspensie LANGA ome??! Ma gandesc de ceva timp sa fac asta la GOGu, mai ales ca ome-le meu are deja 6 ani.. Salutari doamnei!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Astazi a iesit de la vopsit si o sa ma apuc de echipat de montat suspensia noua de schimbat turbina de pus franele de colt si... Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Mi s-a ridicat parul citind ultima pagina... amintiril ma coplesesc :ha: Eu am rezolvat problema radical... pe a mea o las acasa :grin: Dar dna Sabau este super si este invatata cu greul.. singura masina cu MT-uri care a terminat super-etapa de la Slanic Moldova!! :h5 Dl. Sabau, acum bag si eu fitilul.... nu ar fi o idee buna sa pui noua suspensie LANGA ome??! Ma gandesc de ceva timp sa fac asta la GOGu, mai ales ca ome-le meu are deja 6 ani.. Salutari doamnei!! Dna este super copilot nu degeaba este vicecapioana. Amorizoarele OME au trei ani de competitii si nu stiu cum ar lucra langa unele noi,astept sa vad cum se comporta Dobinsons si pe urma vad ce este de facut. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Dobinsons....? De ce le-ai ales pe astea ? De ce n-ai luat Ironman...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Dobinsons....? De ce le-ai ales pe astea ? De ce n-ai luat Ironman...? Merita incercat,asa la prima impresie arata bine. Dupa ce le pun imi dau cu parerea . Editat Februarie 27, 2016 de Astral IMI / ITI / ISI ...niciodata cu cratima ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 8, 2016 Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Amintiri: Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Vopsita si am inceput montajul Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 13, 2016 Autor Partajează Postat Martie 13, 2016 (editat) Re: Alta Toyota LJ 70 Diferenta dintre OME +5 si Dobinsons +5 Pe partea stanga Dobinsons Editat Martie 13, 2016 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 13, 2016 Autor Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Mergem maine la ITP. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 13, 2016 Autor Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 Am schimbat si soriciul de la aripi ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Re: Alta Toyota LJ 70 :g @gigi!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate