Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua achizitie Wrangler TJ se pregateste de padure

cipy0

Postări Recomandate

Salutare ! Proaspat intrat in familia Jeep, dupa un Patrol 4.2 de mi-a adus numai satifactii, am cautat ceva mai bun pt offroad, in "ratacirea mea" am calcat stramb intr-un Defender dar acum sper sa fi facut alegerea cea mai buna.

Am achizitionat acest TJ fabricatie 2003 IMAG0695.thumb.jpg.880729bf0472dcd154afd16e6c025b0b.jpg care are suspension lift de 4'' si troliu ca pregatire. am cumparat jante 7jx16 et-30 si anvelope 33x10.5R15 silverstone.

Am nevoie de cateva sfaturi pentru aceasta masina. Doresc sa achizitionez blocanti 100% fata si spate, si ceva protectii pentru caroserie, aripi, praguri, unde pot sa le cumpar, construiesc cat mai avantajos calitate pret.

Ce altceva "must have" imi recomandati pentru masina mea ?

Multumesc !

Jeep Wrangler TJ 4.0
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Noua achizitie Wrangler TJ se pregateste de padure

Salutare! Sambata au sosit si anvelopele silverstone 31x10.5R16 si cum era normal am facut o iesire care nu s-a terminat cum trebuie, dar asta constat maine :(

Anvelopele AT versus MT

IMAG0699.thumb.jpg.b175d2dda70c7fbac8112ff3c9de3b72.jpg

Cum arata pe masina

IMAG0700.thumb.jpg.ae405497c3677eddaefc6d40f74af30e.jpg

Dupa prima urcare

IMG-20130223-WA0009.jpg.528769210c49b31b8ac9fb169f1da0fa.jpg

Dupa prima oprire :(

IMG-20130223-WA0010.thumb.jpg.a5d3aec56b8891a2ddd58d7fc69c2161.jpg

PS. Motorul este de 4.0 cutie manuala

Jeep Wrangler TJ 4.0
Link spre comentariu

banuiesc ca un mic Scuba-Diving prin mocirla :)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Se pare ca noroiul nu ii face rau, dar apa.... Dupa scaderea presiunii la ulei, din cand in cand am crezut ca e vina pompei de ulei, care am schimbat-o(degeaba) astazi am desfacut cuzinetii de la bilele si am gasit la primul piston cuzinetii cei mai uzati. In motor (in baia de ulei si pe peretii motorului) am gasit depunere foarte mare de reziduri, zici ca e zmoala, aveti idee cum il pot curata ? (Am facut 5 schimburi de ulei pentru a curata motorul si nu am reusit, am folosit si solutii speciale de curatare a motorului, la schimb uleiul iese foarte murdar dar acum vad ca depunerea este in strat foarte gros).

Unde gasesc un set de cuzineti pentru acest motor ?

Jeep Wrangler TJ 4.0
Link spre comentariu

Am ajuns la Marius Lupu cu aceasta masina, unde se pare ca avea cuzinetii ok(fara uzuri, zgarieturi) la palier dar tot pierdea presiunea de ulei. Am schimbat toti cuzinetii biele, palier, axa cu came si se pare ca nu mai sunt probleme.

Din motor am scos foarte multa ''marmelada'' se pare ca fostul propietar a folosit un ulei de proasta calitate timp indelungat.

Ieri dupa ce am facut toate schimburile de fluide la diferentiale, cutie transfer, motor, cutie viteze, antigel, am iesit cu ea la padure, unde dupa prima urcare mi-a cedat o planetara(s-a rupt din suportul crucii cardanice), acum trebuie sa caut ceva planetare heavy duty, daca stiti ceva bun second, sau nou in stoc(ceea ce e mai greu) nu ezitati sa ma ajutati cu un sfat.

Multumesc !

Jeep Wrangler TJ 4.0
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare