Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 (editat) :grin: Editat Februarie 23, 2013 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla Sa inteleg ca asta e chiar...mult dorita? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla O minunatie de masina.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla E mai mult verde decat lunga. :wink: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla Asa, si? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla Sa o folosesti sanatos. Arata ca acum 30 de ani. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2013 (editat) Re: Soparla Asa, si? :grin: Ce insensibil esti! Daca era Toyota te prindeai de poanta?:ha: Atar, sanebunex care e culoarea pana la urma? ca pare ca e doua:grin: Editat Februarie 23, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla Verde cu acoperisul alb. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla feldgrau cu alb. este culoarea uniformelor armatei germane din ww2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla Plafonul alb este standard la Defender, se plateste in plus pentru plafon in culoarea masinii. Sunt disponibile doua nuante de verde: "Verde Keswick" - nemetalizat si "Verde Galway" - metalic (acesta din urma mai inchis ca nuanta) In pozele puse de @Atar se pare ca ar fi amandoua (sau cel putin asa vad eu) 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Soparla Plafonul alb este standard la Defender, se plateste in plus pentru plafon in culoarea masinii. Sunt disponibile doua nuante de verde: "Verde Keswick" - nemetalizat si "Verde Galway" - metalic (acesta din urma mai inchis ca nuanta) In pozele puse de @Atar se pare ca ar fi amandoua (sau cel putin asa vad eu) CORECT! E DOUA!:ha: Atar, tu pe care am platit-o, ca sa ma exprim asa... in doua culori:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 (editat) Re: Soparla In doua culori. Verde Keswick cu plafon alb. In poze este una si aceeasi Soparla. :) Editat Februarie 23, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Re: Soparla Am adus-o! :grin: Nu stiu cu ce limuzine va dati voi sau ce belele aveti la coloana, dar masina asta e bijuterie. La 2000 de ture am 100km/h, frane senzationale, rapoarte de ti rupe capul. O sa fac niste filmari pana cand ne vedem prin teren, asta pt ca eu am inca gume de strada :ha: Editat Februarie 27, 2013 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Soparla Sa te bucuri sanatos de ea! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 (editat) Re: Soparla feldgrau cu alb. este culoarea uniformelor armatei germane din ww2. cata aroganta sa aibe englezii, sa foloseasca nuanta de culoare a uniformelor wehrmacht-ului,pe land rover?:ha: frumoasa masina,oricum,felicitari pt achizitie:wink: Editat Februarie 27, 2013 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Soparla Sa o stapanesti sanatos!!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: Soparla Ca orice barbat....mi-am masurat-o!:ha: Si la gume si garda la sol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Soparla feldgrau cu alb. este culoarea uniformelor armatei germane din ww2. ... afirmatia lasa loc de discutii si nu este in totalitate adevarata. sunt doua uniforme separate, feldgrau (cod 44) si alb (tunica numai pt ofiteri, de parada si in timpul verii). nuanta pe care o vad eu in poze este mai aproape de culoarea uniformei englezesti de camp decat cea a heer. mii de scuze pt offtopic. respect, bogdan. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 (editat) Re: Soparla Felicitari pentru achizitie. La Paltinis @mariusM a venit cu o soparla de-asta de la impostator si mie chiar mi-a placut si mi-a demontat ceva mituri despre Defendere instabile, iar cu gumele de strada s-a descurcat onorabil. S-auzim de bine Editat Februarie 28, 2013 de Astral 1 :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Soparla Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!!! Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 (editat) Re: Soparla Sa o stapanesti sanatos Petre... dar in locul tau as lua legatura repejor cu un designer si impreuna la o vopsitorie , si as personaliza-o... de exemplu Roz bombon cu picatele sa afle tot poporu cand e Bullbar pe strada :) ... merge si in lay-out de colaj de ziare :ha: Editat Martie 1, 2013 de Astral AȘ , nu a-și ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=868473#post868473 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 (editat) Re: Soparla Sa o stapanesti sanatos Petre... dar in locul tau as lua legatura repejor cu un designer si impreuna la o vopsitorie , si as personaliza-o... de exemplu Roz bombon cu picatele sa afle tot poporu cand e Bullbar pe strada :) ... merge si in lay-out de colaj de ziare :ha: Laurica, nu-i dai tu mai bine un parasolar cu JeepMania, ar fi suficient P.S. N-ai vrut sa-l ajuti cu montarea troliului Editat Martie 1, 2013 de pitonul 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 2, 2013 Autor Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Soparla Laurica, nu-i dai tu mai bine un parasolar cu JeepMania, ar fi suficient P.S. N-ai vrut sa-l ajuti cu montarea troliului Culmea este ca nimeni nu se baga sa monteze un troliu pe o masina noua. Nici macar cei autorizati :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 2, 2013 Autor Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Soparla Am scos-o la groapa. Facut tot traseul ala de open cu toate urcarile, numai intr-a n I-a, n-a intrat niciodata TC-ul, belea pe stabilitate si garda la sol, chiar cu rotile de sosea. N-am putut sa filmez ca eram singur, dar poate data viitoare 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Soparla Culmea este ca nimeni nu se baga sa monteze un troliu pe o masina noua. Nici macar cei autorizati :ha: Eu am montat la doua masini noi, una fiind Defender si nu au fost probleme cu garantia, marci diferite , service-uri diferite. Poti merge la ATT pe Parintele Galeriu, unde poti face si reviziile. P.S.Sa nu fie cumva vreun troliu folosit la sonde ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate