Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Soparla

Petre Niteanu aka bullbar

Postări Recomandate

Re: Soparla

Eu am montat la doua masini noi, una fiind Defender si nu au fost probleme cu garantia, marci diferite , service-uri diferite. Poti merge la ATT pe Parintele Galeriu, unde poti face si reviziile.

P.S.Sa nu fie cumva vreun troliu folosit la sonde !

Cu ATT-ul m-am lamurit. L-am sunat pe om de doua ori si nu a raspuns, culmea este ca nici macar a doua zi nu a fost curios sa vada cine l-a sunat. Deci....alta varianta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 122
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nope! Mai bine ma duc la Galati pt revizii si tot acolo mi montez troliu, statia si snorkelul. Ca-n Bucuresti e greu cu mecanica autorizata :ha:

Dom'Niteanu, asta o puteati face de la inceput. Va duceati dupa masina cand era si troliul montat, iar ptr. statie va recomand consola. Daca nu o aveti, nu va grabiti ca face toti banii. Vorbiti sau uitati-va la GTC !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Petre, si eu si pitonu te-am indrumat catre service-ul ATT din Bucuresti. Service-urile autorizate din Romania sunt:

http://www.landrover.ro/popup/reparatori

Orice alt service care intervine pe instalatia electrica originala a masinii nu este autorizat.

Tocmai, ca sunt atat de putini, de aceea raspund greu (ca au treaba). Dar poti face o vizita live si te dumiresti pe loc.

Dar tu poti sa ne asculti sau sa faci cum vrei tu.

Editat de mariusg

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Nope! Mai bine ma duc la Galati pt revizii si tot acolo mi montez troliu, statia si snorkelul. Ca-n Bucuresti e greu cu mecanica autorizata :ha:

Te asteptam la galati pt montaj(troliu,statie si snorkel).Avem un garaj super accesorizat dotat cu de toate(gratar,ceaun):h5

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

te asteapta Nike-ul sau georgica pt troliu , statie si Nike sigur la Snorkel ... doar sa ii suni ... ca eu te astept sa dai de baut pt achizitie :P

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Foarte discret, dar solutia de montaj nu cred sa fie cea mai fericita. Mizerie, umezeala la greu, dar marele dezavantaj este ca nu vezi bobinarea plasmei si sa intervii la timp

Mizerie era si daca l puneam pe bara. Numai ca atunci mi-ar fi iesit in afara cu 8-10 cm si imi termina de tot unghiul de atac. In ceea ce priveste bobinarea, chiar daca nu se vede in poza, pot vedea cum se infasoara plasma, are o mica fanta intre masca si bara. N-a existat alta optiune

Link spre comentariu

@pitonul , crezi ca , din experienta ta vei gasi alta metoda de a monta troliu ????

@nea fane, asa a fost la mine. Nu-mi dau seama daca sunt alte metode.

[ATTACH=CONFIG]170836[/ATTACH]1367641471_aaa112.thumb.jpg.48589dbb7b5a901baf482c27feb0fae7.jpg1882890397_aaa120.thumb.jpg.2811c8090104b62a487aecfa49a5e686.jpg[ATTACH=CONFIG]170834[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]170835[/ATTACH]

1510059164_DSC_09791.JPG.3455236dd899709da0d290fdc8215678.JPG

1966834200_DSC006221.JPG.c6ea7a8ca825a103cd441841ad2f6795.JPG

772444630_DSC_05341.JPG.603558ce47a209c6b9859192d8dda8dd.JPG

Editat de Astral
Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Nenea Petru, exact asta am vrut sa evit: avansarea in fata a botului masinii. Dupa cum vezi, unghiul de atac e dat de bara de protectie pusa de fabrica inainte de puntea fata. Eu am pus troliul deasupra acelei bari in asa fel incat sa nu ies cu troliu in afara barii fata. Cu alte cuvinte, troliul meu este pus la nivelul barii fata, dar inaintea barii de protectie si mai sus.

Link spre comentariu

Astral si @pitonul, ce aratati voi in poze este cu totul altceva. Petre are masina cu o bara stoc. Daca avea o alta bara cred ca ar fi putut pune troliu in alta pozitie. (parerea mea):old

Link spre comentariu

@pitonul , crezi ca , din experienta ta vei gasi alta metoda de a monta troliu ????

@nea fane, consider ca ti-am raspuns punctual la intrebarea ta. Daca ne apucam de politica, atunci imi cer scuze, si am rugamintea de-ai transmite lui Nenea Niteanu ca unghiul de atac la varianta cu bara tubulara, este mult mai bun decat ce are domnia sa acum pe masina.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

@nea fane, consider ca ti-am raspuns punctual la intrebarea ta. Daca ne apucam de politica, atunci imi cer scuze, si am rugamintea de-ai transmite lui Nenea Niteanu ca unghiul de atac la varianta cu bara tubulara, este mult mai bun decat ce are domnia sa acum pe masina.

Petru, spre ca nu vorbesti despre mine ca si cum nu as fi, doar ca "licenta poetica". In fine, ai avut dreptate. Am scos-o ieri in teren si....e jale. Unghiul de atac e pilaf, am sa pun niste filmulete imediat. Trebuie repozitionat troliul.

Link spre comentariu

Felicitari Petre pentru jucarie, nu sunt un fan al marcii decat din prisma suspensiei foarte buna standard fata de alte utilaje concurente.

Trebuie insa sa recunosc ca masina asta are un farmec aparte iar amplasarea troliului nu este una din cea mai fericita dar este foarte eleganta.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

link-urile merg...

- in primul link ne arata Petre cum merge cotetul fara de sofer ... adica e un fel de "DRONA"...

- in al doi-lea cum ara putin, nu de alta dar se pare ca troliul este montat prea jos.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare