Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Soparla Ceva foarte interesant la aceasta masina nou-nouta: nu are airbaguri! Va vine sa credeti? NICI MACAR UNUL! Desi pretul este...de Land Rover!:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Soparla Ceva foarte interesant la aceasta masina nou-nouta: nu are airbaguri! Va vine sa credeti? NICI MACAR UNUL! Desi pretul este...de Land Rover!:uameni ... incepe sa ma amuze postul asta... mi-l si imaginez pe petre cum incepe sa descopere ca masina Stock - full option ... nu e si varianta OffRoad Full option dorita de petrisor :) ... apropo, ce iti trebuie AirBag-uri..... vrei sa nu vezi bine in timp ce te dai peste cap cu masina.... sau sa iti obtureze vizualizarea unui viermisor din scorta copacului, dupa ce ai facut-o guler in jurul lui... sa fim seriosi petre... nici eu nu a-si pune asa ceva pe masina daca m-ar numi Land Rover... doar nebunii aia de la Jeep si Wrangler baga Airbag-uri si la sofer si la pasager inca de prin anii '90 ( na ca eu am un plus 2 airbag-uri :banana ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: Soparla Ceva foarte interesant la aceasta masina nou-nouta: nu are airbaguri! Va vine sa credeti? NICI MACAR UNUL! Desi pretul este...de Land Rover!:uameni Eu ti-am zis.... vezi postul 61/62 din discutia de mai jos... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69457-Fiabilitate-Defender/page7 Batman, Batman! Editat Martie 13, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Soparla Ceva foarte interesant la aceasta masina nou-nouta: nu are airbaguri! Va vine sa credeti? NICI MACAR UNUL! Desi pretul este...de Land Rover!:uameni http://thegoldenbug.com/images/vw_pictures/701.jpg in masina asta poti sa mori ca un barbat Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: Soparla Ceva foarte interesant la aceasta masina nou-nouta: nu are airbaguri! Va vine sa credeti? NICI MACAR UNUL! Desi pretul este...de Land Rover!:uameni ... de aia este in categoria OFF Road, nu SUV. Editat Martie 13, 2013 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Soparla Ceva foarte interesant la aceasta masina nou-nouta: nu are airbaguri! Va vine sa credeti? NICI MACAR UNUL! Desi pretul este...de Land Rover!:uameni Era un bun argument in negociere lipsa airbagului!:ha: Dar la ce-ti trebuie airbag la 'utilajul agricol' Defender?:grin: Atentie la tampla stanga si mainile zdravan pe volan - pasagerii sa se descurce cum pot!:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Soparla Pedros, dragul meu partener de tango :top, intelege si tu ca nu ti-ai luat Jeep... :ha: http://i748.photobucket.com/albums/xx122/Tractozaur/diverse/TTWMKHXR_zps264062a8.jpg Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: Soparla Ceva foarte interesant la aceasta masina nou-nouta: nu are airbaguri! Va vine sa credeti? NICI MACAR UNUL! Desi pretul este...de Land Rover!:uameni Fi fericit ca nu ai airbaguri ...uite de ce: http://www.youtube.com/watch?v=uUZJkti1A3M Ala a luat unul in fund si a spart becul cu freza... gandeste-te sa iei unul in fata ... :ha: Si nu ma rad ca mi-as dori sa iei unul ...Doamne Fereste ...Mi te inchipui mic cum esti cu o besica daia in fata ...te catapulteaza direct pe usile din spate ... cu tot cu scaun si mocheta de sub el ...eventual si cu volanul ... :grin: Editat Martie 13, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Soparla Petre, ce ai face daca ai atinge utilajul de un brad undeva pe drumurile tale de munte si te-ai trezi cu textila in bornau? Cred ca e o binefacere lipsa pungoaielor. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Soparla Ia gata cu mistoul, invidiosilor!:ha: Deci dupa 3 ani de absenta, vine fratele vostru cu un utilaj agricol prevazut cu echipamente la nivelul anilor '65 si voi HOP sariti pe mine.:ang3 Bineeeeee...lasa Ioane ca te vad eu morfolind noroiul cu cashcarabeta aia a ta sa vezi ce "ma rad" de tine cand o trece Dan Carp ca fulgerul pe langa tine stropindu te intre faruri. Bineeee.....lasa ca vezi tu....voi fi razbunat. A...si mi-am adus aminte: ba, mai slabiti dracului ca sunteti ditamai huidumele, nu v-a zis doctorul? Sau nevasta?:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Soparla Alo, alo..., eu arat bine :grin:, Yon e gras si..., cu feedback negativ! :ha: http://i748.photobucket.com/albums/xx122/Tractozaur/trompetica/DSC_1561_zpsa9e6b037.jpg 1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Soparla :ha: Petrica, Petrica ... de danutz nu vorbesc ca e urat sa vorbesti de oameni care nu pot fi de fata ... :wink: Cu cascarabeta mea ... nu fac mare branza ... un fier obosit, carpita-n cur, ruginita ca sabia lu zamokles, cu caii picior peste picior pe bancheta din spate la un pahar de vorba, ce sa zic ... nu prea am cu ce. Si daca as avea cu ce ...n-am mai iesit in teren de ani de zile (de fapt daca stau sa ma gandesc mai bine n-am iesit niciodata decat la gratare :ha:)...nici nu mai stiu la ce foloseste maneta mica ...de langa aia mare ...Parol! Iar Tractozaurul ... Tractozaurul scoate arsenalu' sa te impresioneze ... precum un sarpe isi asteapta prada ... abia asteapta sa puna sufa pe tine Bullbareeee si dupa aia sa te puna pe feisbuci... dadada ... :old ...DAR, la burtica lui ...ca vaz ca a bagat in dansa de cand nu ne-am vazut ultima oara, ceva mistreti, iepuroi si capreoare ...sa te poate sufari ...i-ar mai trebui niste cai la Patrol, ca saraca deabia o cara pe dansa (burta) ...:grin: In rest numa de bine ... noi sa ne permitem sa fim doar sanatosi, cu amintirile frumoase ce ne leaga si poate (niciodata nu se stie :grin:) cu aventurile urmatoare ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Soparla Ceva foarte interesant la aceasta masina nou-nouta: nu are airbaguri! Va vine sa credeti? NICI MACAR UNUL! Desi pretul este...de Land Rover!:uameni Daca nu vin echipate din fabrica, inseamna ca sunt accesorii Hai ca sunt chestii care nu conteaza la o astfel de masina. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Soparla Daca nu vin echipate din fabrica, inseamna ca sunt accesorii [ATTACH=CONFIG]171735[/ATTACH] Hai ca sunt chestii care nu conteaza la o astfel de masina. S-auzim de bine Na ca arata chiar a Dracului de bini :) ... si faza cu filmuletul cu Airbag e mortala :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 (editat) Re: Soparla Inca un destept si inca unul http://www.youtube.com/watch?v=HcbAjopKLOs Editat Martie 20, 2013 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Soparla Am gasit 235/85/16 INSA TRUBO, 5 buc cu tot cu jenti la 3.000 ron. A mers cineva cu INSA pe Def? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Soparla Ia uite aici Petre. http://camskill.co.uk/m64b1922s2428p102011/Michelin_Tyres_SUV_4x4_Michelin_4x4_OR_XZL_-_750_R16_116N_XL_TL_Fuel_Eff_%3A_F_Wet_Grip%3A_B_NoiseClass%3A_3_Noise%3A_76dB "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Soparla Pentru ca nu am gasit o sectiune care sa permita deschiderea acestui soi de discutie, am s-o fac aici, in topicul despre Defenderul meu. Iata despre ce e vorba. Direct din showroom l-am luat si la service m-am infiintat. Trei probleme: montarea troliului, montarea snorkel, montare numar fata si montare statie. Ar fi trebuit sa fie floare la ureche pt orice service are se respecta, nu? Ei bine....ia fiti atenti ce a iesit: Daca nu vi se pare nimic aiurea, va garantez ca nu sunteti voi de vina. Ci doar unghiul din care sunt vazute lucrurile :ha: In continuare am sa va arat acele unghiuri care au transformat o masina care ar fi trebui sa fie super jmekera intr-o ........:pt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Soparla Mai intai va voi arata cum este montat - intr-un service dedicat offroadului - priza cablului de troliu! Dupa cum puteti observa si imagina, orice creanga, mal, obstacol va lovi fix in cablul de troliu atasat mufei si care IESE IN AFARA BARII DE PROTECTIE! Funny, nu? :oo Ce credeti ca s-a intamplat? Ati ghicit: S-A SPART! Toata mufa si firele partial smulse! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Soparla IN poza de mai jos puteti observa locul de montare al troliului. Culmea, desi inainte sa plec i-am aratat pe video cum vreau sa fie...a iesit asa :ha: Bineinteles ca nu s-a gandit: UNDE KIL PE VARZA O SA PUNA ASTA SCUTUL PE FATA DACA EU MONTEZ AICI TROLIUL?!? Mai puteti vedea fix cum este pozitionat numarul, adica SUB BARA DE PROTECTIE!! :ypu Pai de ce sa nu stau eu in teren sa adun numare de inmatriculare, de ce sa nu mi rup mufele si sa nu ma enervez ca unghiul de atac este ca al unui Trabant?! Nu v-ati prins de faza cu numarul de inmatriculare???? Acum vedeti ca primul lucru cu care lovesc, pe partea stanga, in teren, este...NUMARULD E INMATRICULARE?:)))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Soparla Toata afacerea a costat "nu va zic" si a fost executata de "nu are importanta"! A...am uitat de montajul statiei :ha::ha::ha::ha: Nenea mecanicul a zis: "nu merge niaieri asa ca iti dau doua benzi cu arici si lipesti pe orice suprafata si pe statie si n-are moarte!" Sambata, in teren", statia si-a gasit moartea! S-a dezlipit din celebrul si laudatul arici si s-a prabusit fix pe podea, peste troliu. Rezultatul? Un buton rupt! Da-l in gura ma-sii! Il cumpar eu si p'ala! Sunt prost rau, nu? :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Soparla Da' ia zi-ne te rugam de dilemele initiale: cum se misca 2.2-ul si TC e chiar asa de nu-ti mai trebuie blocant? Alte impresii (sincere :grin:) dupa primele sute de km... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Soparla Da ia zi-ne te rugam de dilemele initiale: cum se misca 2.2-ul si TC e chiar asa de nu-ti mai trebuie blocant? Alte impresii (sincere :grin:) dupa primele sute de km... N-ai nevoie de niciun blocant daca ai TC. Unii, mai ales cei care au blocant, vor spune ca e o prostie, insa masina asta n-a ramas nicaieri unde nu a ramas si o masina cu doi blocanti. Sunt multe de zis si polemica asta e la nivel international. Eu prefer TC-ul pt ca sunt mai putine utilaje implicate pe traseul comanda/executie in teren! Motorul de 2.2 are 120 de cai, dar jmekeria la modelul meu este CUTIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Re: Soparla De ce te mira ca s-a spart? Chiar daca era montata sub linia barii adica spre interior...mufa aia era expusa la lovituri. Ia-o si muto undeva sub capota sau fix undeva in interior ... iar comanda de la troliu trage-o in masina. Asa nu vei mai avea probleme. Doar o gaura sau doua in plus. Partea cu "montajul intr-un service dedicat offroadului" este usor tendentioasa din partea ta. Parerea mea. 1.Montajul pare unul curat din pozele care le-am vazut eu pe forum. 2.In offroad majoritatea spunem ca noi nu suntem niciodata de vina cand se strica sau rupe ceva...de vina sunt doar mecanicii, electricienii, tinichigii, vopsitorii samd ...Oare? Schimbarea mentalitatii de la punctul doi si putina grija ptr acaret ... te-ar scuti pe viitor de multe probleme si ti-ar tine in buzunar o mare parte din banii care se duc pe acest tip de reparatii. Din acest motiv ...in viziunea mea cred ca in offroad parcurgerea unei distante dintre punctul A si punctul B ...nu ar fi neaparat ideala pe cea mai grea trasa, aia pe care o alegem cu totii din diverse motive. LE Ptr statie ...alege intotdeauna consola sau suport fix ... nu tot felul de improvizatii ...cu arici sau dubluadezivi. Dar iar vorbim aici de gaurele prin masina ...in plus. Editat Aprilie 7, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Soparla De ce te mira ca s-a spart? 2.In offroad majoritatea spunem ca noi nu suntem niciodata de vina cand se strica sau rupe ceva...de vina sunt doar mecanicii, electricienii, tinichigii, vopsitorii samd ...Oare? Ioane, cand oricine vine la mine cu o problema de rezolvat - si aici nu e vorba despre rezolvarea doar pe bani ci si pe prietenie - EU SUNT RESPONSABIL DE REZOLVARE! Nu ma iau dupa el cand rezolv problema, desi in cazul asta eu am aratat ce vreau in mod EXACT! Eu, in meseria mea, sunt profesionist! Nimeni nu lucreaza dupa mine. Nimeni nu scrie dupa mine, mai precis! Spui ca in teren se rup? Pai unde voiai sa se rupa? In sufragerie? Si zici sa l mut eu? O sa l mut, Ioane! O sa l mut daca zici tu :ha::ha::ha: ca d'aia am platit, ca sa l mut eu. Stiu, sunt varza in teren si d'aia s-a rupt pt ca s prost si nu stiu sa fac sa leviteze masina peste maluri sau pur si simplu sa ordon naturii sa nu mi stea in fata! "Atentie crengi din smarcuri: nu mi stati inaintea comenzii de troliu, ca va sparg" :bl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate