Klez Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Buna ziua tuturor forumishtilor de aici si tot respectul pentru cei ce l-au creat. Pana acuma asta este cel mai complet forum de 4X4 de care am dat pe siterulie din .ro. Numele meu este Adochitei Vlad,21 ani, din Suceava, de profesie Reprezentant Vanzari la o mica firma + student. De 5 ani si ceva ai mei au luat un Pajero I 2.3 D. Anul acesta am mai luat inca unu la fel, numai ca modelul 2.3 TD din Austria. Cei drept a "construit casa"cel vechi, adica carat ciment, BCA-uri & etc si arata intr-o stare mai putin... impecabila. Tot-odata pe el am invatat sa si conduc pe dealuri (de 2 ori i-am rupt cardanul spate si o data m-am rasturnat). Acum cu cel pe care l-am adus din afara urmeaza sa-i fac transferul de "hartogaraie", si sa-l pastrez pe cel vechi pentru piese....((Moama ce m-am lungit)). In concluzie mai am de asteptat cam inca vreo 2-3 saptamani sa-mi termin masina. Dupa aia sper sa ne intalnim la un munte pe undeva. Oricum,la Bucovina Off sigur ajung, chiar si pe jos. Multa bafta la toti si sa ne auzim de bine. Vreo 2 poze mai recente(de acu 2 luni): OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate