ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 de cateva zile tot ma uit pe net la eventuale modificari pentru Mitsu al lui piticu.(pajero 90', elicoidale spate, independenta fata, bodylift, OME, gume 34). oricum pe net oferta pentru mitsubishi nu e foarte mare. cu spatele nu pare greu si suspensia stock nu lucreaza rau, cred eu ca trebe scoasa bara stabilizatoare spate si eventual arcuri+amortizoare mai lungi. dar cu fata.. cine are sau a vazut ce se mai poate face ?(bine stiu punem punte rigida.......). a montat cineva bari de torsiune ARB? cum lucreaza? ce avantaje sunt? se pot pune coilovere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 cred ca trebuie gasita o punte fata cum a pus Nelloo :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 da. dar cu punte fata incep modifcari mai mari. e mai usor pe foi, dar nu e ok pe foi. pe elicoidale , trebuie bari panhard etc. s-ar face. dar pana acolo? poate se poate face ceva asa. am vazut in pozele puse de tzuparu de la mures un pajero pe 35-uri. stie cineva cum e modificat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Punte fata de Toyota BJ40, construiesti 2 tiranti jos si un trapez in forma de triunghi sus, arcuri+telescoape in arc tip coil over, construiesti bara panhard. Asta vreau eu sa fac la Pajero-ul meu. Puntea o am deja. Spate, punte Mitsubishi L200 (e mai tare si mai lata decat cea originala deci nu mai ai nevoie de flanshe pe spate plus ca poti pune roti mai mari fara probleme deosebite), pot sa ramana si arcurile cu foi dar puntea sa fie pusa sub arcuri. Castigi vreo 12-14 cm cred. Barile de torsiune ARB nu cred ca rezista la offroad extrem. Evantual la tura. Inaltarea din bari de torsiune e nasoala pt ca daca o intinzi la maxim ca sa fie sus masina, scutura de iti clantzane dantura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 triunghiul se pune doar la puntea spate la puntea fata nu am vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 triunghiul se pune doar la puntea spate la puntea fata nu am vazut. Ai dreptate, mi-am dat si eu seama dupa ce am scris ca triungi am vazut doar pe spate. Atunci pe fata sunt doar tirantii de jos si bara panhard. Eu as mai pune si doi tiranti mai mici in partea de sus a puntii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 triunghiul se pune doar la puntea spate la puntea fata nu am vazut. Ai dreptate, mi-am dat si eu seama dupa ce am scris ca triungi am vazut doar pe spate. Atunci pe fata sunt doar tirantii de jos si bara panhard. Eu as mai pune si doi tiranti mai mici in partea de sus a puntii. nu trebuie, credema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 si totusi.. a vazut cineva bari de torsiune arb la lucru? ce stiu sa faca? coilovere pe bascule? ma gandesc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 si totusi.. a vazut cineva bari de torsiune arb la lucru? ce stiu sa faca? coilovere pe bascule? ma gandesc.. Coilover pe bascule(trapez) e super ok, dar iti mai trebuie cite un tirant pe fiecare parte ca sa nu plece bascula in fata si in spate,dar totusi genul asta de suspensie se preteaza mai mult pentru raid,nu ca n-ar merge in offroad dar are si ea limitele ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 masina lu' cheloo cum e facuta? :?: tot mitsu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 13, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2007 o sa ne interesam.. deci oricum mitsu asta merge f bine si asa cum e. si al lui alpinman daca tot veni vorba. dar cautam mai mult. si cred ca pe coilovere e solutia. oricum la mures am vazut un mitsu pe 35-uri. stie cineva cum e facut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 o sa ne interesam.. deci oricum mitsu asta merge f bine si asa cum e. si al lui alpinman daca tot veni vorba. dar cautam mai mult. si cred ca pe coilovere e solutia. oricum la mures am vazut un mitsu pe 35-uri. stie cineva cum e facut? era rosu????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 13, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2007 ala rosu e al lui cheloo asta:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 dupa cum se vede jantele sint pe 16 si intoarse. daca maresti poza trebuie sa vezi numele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Iti spun eu numele: Fiko Istvan - Kovacs Benedek. Cred ca sunt din Odorheiu Secuiesc, nu sunt insa sigur. Asta-i masina de EXTREM Mai era un Mitsu rosu in totalitate (Cheloo e cu alb pe alocuri), din Timisoara (membru club), insa nu era chiar atat de inalta. Asemanator cu masina lui Cheloo. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 Punte fata de Toyota BJ40, construiesti 2 tiranti jos si un trapez in forma de triunghi sus, arcuri+telescoape in arc tip coil over, construiesti bara panhard. Asta vreau eu sa fac la Pajero-ul meu. Puntea o am deja. Spate, punte Mitsubishi L200 (e mai tare si mai lata decat cea originala deci nu mai ai nevoie de flanshe pe spate plus ca poti pune roti mai mari fara probleme deosebite), pot sa ramana si arcurile cu foi dar puntea sa fie pusa sub arcuri. Castigi vreo 12-14 cm cred. Barile de torsiune ARB nu cred ca rezista la offroad extrem. Evantual la tura. Inaltarea din bari de torsiune e nasoala pt ca daca o intinzi la maxim ca sa fie sus masina, scutura de iti clantzane dantura. cand trimiti si tu poza aia cu trapezul in forma de triunghi .... :P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 o sa ne interesam.. deci oricum mitsu asta merge f bine si asa cum e. si al lui alpinman daca tot veni vorba. dar cautam mai mult. si cred ca pe coilovere e solutia. oricum la mures am vazut un mitsu pe 35-uri. stie cineva cum e facut? nu va prostiti copii, japonezii aia de la mitsubishi au cheltuit ani de zile si milioane ca sa faca suspensia aia asa cum e ... credeti voi ca reusiti ceva mai bine??? daca vrei 35 pe mitsubishi, aveti 2 solutii: 1 decupate aripile , ca sa incapa 2 bodylift +decupate aripile bodyliftul nu trebuie sa te sperie , nu se inrautateste starea masinii(nu se modifica centrul de greutate) cu foarte mult, piesele grele, motor, cutie , sasiu raman la locul lor si cu niste flanse se compenseaza si asta bara stabilizatoare ar fi bine sa fie la locul ei si pe drum si pe offroad asta e parerea mea (semi) avizata :h5 Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Iti spun eu numele: Fiko Istvan - Kovacs Benedek. Cred ca sunt din Odorheiu Secuiesc, nu sunt insa sigur. Asta-i masina de EXTREM Mai era un Mitsu rosu in totalitate (Cheloo e cu alb pe alocuri), din Timisoara (membru club), insa nu era chiar atat de inalta. Asemanator cu masina lui Cheloo. Timisoara?! Esti Sigur? 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 cand trimiti si tu poza aia cu trapezul in forma de triunghi .... :P M-am grabit si am incurcat cu "trapezul" care se pune la puntea spate deasupra, in combinatie cu trianti de jos. In varanta cu arcuri elicoidale. Deci la puntea fata doar doi tiranti si o bara Panchard. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Iti spun eu numele: Fiko Istvan - Kovacs Benedek. Cred ca sunt din Odorheiu Secuiesc, nu sunt insa sigur. Asta-i masina de EXTREM Mai era un Mitsu rosu in totalitate (Cheloo e cu alb pe alocuri), din Timisoara (membru club), insa nu era chiar atat de inalta. Asemanator cu masina lui Cheloo. Timisoara?! Esti Sigur? Scrie pe ea Off Road Club Timis, deci ma gandesc ca da. Tarau Mircea, cred. *Fiko Istvan e din Mures, am gresit eu http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate