atar Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Am de adus o masina de la Madrid in Romania. De preferat cat mai aproape de Galati, dar nu e obligatoriu. Asa incat caut varianta de transport. Tel: 0745 667086 Sorin "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Caut transport Spania (Madrid) - Romania. Ofera mai multe detalii,te rog: tip masina,dimensiuni,greutate... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Caut transport Spania (Madrid) - Romania. Este vorba despre un Freelander 2. Lungime totala 4.500mm, Latime totala 2.005mm (cu oglinzi pliate), Ampatament 2.660mm, Inaltime 1.740mm (cu dimensiunile astea incape lejer intr-o bena de minim 5m de camion, problema e incarcarea). Greutate aprox 1750kg "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Caut transport Spania (Madrid) - Romania. Masina inca asteapta un transportator. Ma poate ajuta cineva? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Caut transport Spania (Madrid) - Romania. Masina inca asteapta un transportator. Ma poate ajuta cineva? Eu am adus masini din toata europa punand anunt pe siteul bursatransport.ro dar iti trebuie firma/cont, poate ai vreun prieten cu furma de transport sa iti publice anuntul si sa te tina la curent. Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Caut transport Spania (Madrid) - Romania. salut, i-am trimis mesajul si numarul tau de telefon unui prieten care se ocupa de transporturi: Ionel este nasul meu si cel mai bun prieten. daca are oportunitate, te suna KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Caut transport Spania (Madrid) - Romania. Din cate cunosc,problema lui @atar este in curs de rezolvare.Ramane sa confirme chiar el acest aspect. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Re: Caut transport Spania (Madrid) - Romania. Din cate cunosc,problema lui @atar este in curs de rezolvare.Ramane sa confirme chiar el acest aspect. Va multumesc mult. Este deja plecata o masina spre Madrid. Urmeaza ca maine dupaamiaza, sau luni dimineata sa incarce. Revin cu confirmarea rezolvarii transportului. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Caut transport Spania (Madrid) - Romania. Masina a ajuns in tara in conditii bune. Daca va avea si altcineva nevoie si nu are alta varianta, incercati la 0727748108 - - Alpha Adi Trans. Eu am fost multumit. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate