viorelvlad Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Deschid acest topic cu intrebarea daca are cineva montat pe masina acesta suspensie ? Cit sunt de fiabile ? Ce probleme a intimpinat cu suspensia? Editat Februarie 26, 2013 de Astral Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Suspensii Coilovere KING Vio, King este brandul cel mai bun, urmat cam pe acelasi loc de Fox si Race Runner. Daca tot este cel mai bun...este si cel mai scump. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Suspensii Coilovere KING Am vrut sa aflu si eu ceva despre aceste suspensii deoarece mi-am achizitionat si eu un set de King de 14 ,pentru spate ,si eram curios sa aflu de la cineva care are montate pe masina si le exploateaza,ce a cazut la ele in acest timp. Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Suspensii Coilovere KING Craiu a avut King suna i si întreabă i, dar a câștigat 2 campionat, poate si din cauza suspensie cine știe, adevarul este ca a si câștigat fără King, nu stiu ce sa zic Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Suspensii Coilovere KING Craiu castiga si fara amortizoare, cred ca si fara arcuri...:gr1 GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate