Petre Niteanu aka bullbar Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Va rog sa mi montati un troliu pe un def 90. Am troliu, am placa si platesc bine. vreau doar ca alimentarea sa fie separata si lucrarea sa fie facuta ASAP (urgent)! Mulumesc! Astept detalii la telefon 0729660951 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeaandm Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Vezi pe la planet4x4. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Va rog sa mi montati un troliu pe un def 90. Am troliu, am placa si platesc bine. vreau doar ca alimentarea sa fie separata si lucrarea sa fie facuta ASAP (urgent)! Mulumesc! Astept detalii la telefon 0729660951 Nenea Niteanu, usurel. Suspensia ar trebui si ea gadilata un pic ptr. a avea aceasi traire ca bijuterie. Estetic,optic, dupa montarea troliului masina se lasa 1-1,5cm, dar tinuta de drum este schimbata foarte mult. Ptr. montaj ti-l recomand pe Marcel, iar cei de la LROC, sper sa-l confirme. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Marcel alias House 4x4 ..? http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?721-House4x4-ro REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Marcel alias House 4x4 ..? http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?721-House4x4-ro O simpla coincidenta. Marcel de care zic eu a lucrat la Premium, devotat marcii, cu mult simt de raspundere si bun simt. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 (edited) Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? O simpla coincidenta. Marcel de care zic eu a lucrat la Premium, devotat marcii, cu mult simt de raspundere si bun simt. Trebuie sa fie autorizat RAR. Am uitat ca am masina noua :ha: Cica pierd garantia...:uameni Referitor la tinuta de drum...aoleu, cum adica??? Asa de rahat sunt amortizoarele HD??? Trebuie sa mai pun ceva pe masina doar ca sa-i adaug troliul???? Edited February 27, 2013 by Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Trebuie sa fie autorizat RAR. Am uitat ca am masina noua :ha: Cica pierd garantia...:uameni A facut careva o gluma. Cum sa pierzi garantia la masina? Daca troliul este nou, cei ce l-au vandut ar putea ridica pretentii la autorizare Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Nu cred totusi ca e o gluma.... Montarea troliului presupune o interventie pe instalatia electrica originala a masinii, deci se face o modificare pentru care producatorul masinii nu are cum sa ofere garantie din start. Dupa cum stiti, si pentru banal acumulator se pierde garantia daca acesta n-a fost instalat pe masina intr-un service agreat/autorizat. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeaandm Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Ia legatura cu @mihaiB, el are LR in garantie si stiu ca a facut astfel de modificari, insa nu stiu ce si cum cu troliu' S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Ia legatura cu @mihaiB, el are LR in garantie si stiu ca a facut astfel de modificari, insa nu stiu ce si cum cu troliu' S-auzim de bine Cel mai bine si cel mai sanatos ia legatura cu service-ul unde merge ptr. revizii in perioada de garantie. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Cel mai bine si cel mai sanatos ia legatura cu service-ul unde merge ptr. revizii in perioada de garantie. Nenea Petru, treaba sta asa: eu am primit troliul ODATA cu masina! E pe factura de la LR! Nu am un service in care mi fac reviziile pt ca s doar doua in Bucuresti, iar unul nu raspunde la telefon in timp ce pe celalalt nu stiu eu sa-l gasesc. Inteleg ca e o MAREproblema cu mecanicii autorizati si raspunderile acestora fata de o masina noua, dar....chiar asa nu mai stie nimeni sa puna un troliu in Bucuresti si sa fie si LEGAL PUS?:ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Ai sunat si la House4x4 ??? Sau la GTC ??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Ai sunat si la House4x4 ??? Sau la GTC ??? Nu e autorizat LR! Sau e? Habar n-am...vrei sa ma uit in pagini galbene sa iau numarul de acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Nenea Petru, treaba sta asa: eu am primit troliul ODATA cu masina! E pe factura de la LR! Nu am un service in care mi fac reviziile pt ca s doar doua in Bucuresti, iar unul nu raspunde la telefon in timp ce pe celalalt nu stiu eu sa-l gasesc. Inteleg ca e o MAREproblema cu mecanicii autorizati si raspunderile acestora fata de o masina noua, dar....chiar asa nu mai stie nimeni sa puna un troliu in Bucuresti si sa fie si LEGAL PUS?:ha: Aici n-am mai apucat sa citesc. Daca , Catalin(probabil) nu raspunde la telefon, asta nu inseamna ca service-ul este inchis. Eu merg la ei de peste 3 ani si sunt multumit. Te urci in masina si descaleci la ei in ograda. Nu-i mai speria cu autorizatul, lasa-i pe ei sa-ti spuna ce si cum. Sau poate n-am inteles, vrei a-l monta telefonic ? Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Eu cu mecanicii am o relatie ...cum sa zic eu, asa ca si cu femeile :grin: Prin urmare, mi s-a recomandat sa SUN! Am sunat! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Eu cu mecanicii am o relatie ...cum sa zic eu, asa ca si cu femeile :grin: Prin urmare, mi s-a recomandat sa SUN! Am sunat! :grin: Deci, si mecanicii, asa ca si 'femeile", au clienti. Probabil muncea. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strainu Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90? Va rog sa mi montati un troliu pe un def 90. Am troliu, am placa si platesc bine. vreau doar ca alimentarea sa fie separata si lucrarea sa fie facuta ASAP (urgent)! Mulumesc! Astept detalii la telefon 0729660951 Eu l-am montat la AUTOFIT calea chitilei 0728680000 si nu am avut probleme. Dar cu piese aduse de mine . Defender 90 TD5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts