Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cine mi monteaza un troliu pe Def 90?

Petre Niteanu aka bullbar
 Share

Recommended Posts

Re: Cine mi monteaza un troliu pe Def 90?

Va rog sa mi montati un troliu pe un def 90. Am troliu, am placa si platesc bine. vreau doar ca alimentarea sa fie separata si lucrarea sa fie facuta ASAP (urgent)! Mulumesc! Astept detalii la telefon 0729660951

Nenea Niteanu, usurel. Suspensia ar trebui si ea gadilata un pic ptr. a avea aceasi traire ca bijuterie. Estetic,optic, dupa montarea troliului masina se lasa 1-1,5cm, dar tinuta de drum este schimbata foarte mult. Ptr. montaj ti-l recomand pe Marcel, iar cei de la LROC, sper sa-l confirme.

Rubicon 2.8

O simpla coincidenta. Marcel de care zic eu a lucrat la Premium, devotat marcii, cu mult simt de raspundere si bun simt.

Trebuie sa fie autorizat RAR. Am uitat ca am masina noua :ha: Cica pierd garantia...:uameni

Referitor la tinuta de drum...aoleu, cum adica??? Asa de rahat sunt amortizoarele HD??? Trebuie sa mai pun ceva pe masina doar ca sa-i adaug troliul????

Edited by Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Trebuie sa fie autorizat RAR. Am uitat ca am masina noua :ha: Cica pierd garantia...:uameni

A facut careva o gluma. Cum sa pierzi garantia la masina? Daca troliul este nou, cei ce l-au vandut ar putea ridica pretentii la autorizare

Rubicon 2.8

Nu cred totusi ca e o gluma....

Montarea troliului presupune o interventie pe instalatia electrica originala a masinii, deci se face o modificare pentru care producatorul masinii nu are cum sa ofere garantie din start.

Dupa cum stiti, si pentru banal acumulator se pierde garantia daca acesta n-a fost instalat pe masina intr-un service agreat/autorizat.

Ia legatura cu @mihaiB, el are LR in garantie si stiu ca a facut astfel de modificari, insa nu stiu ce si cum cu troliu'

S-auzim de bine

Cel mai bine si cel mai sanatos ia legatura cu service-ul unde merge ptr. revizii in perioada de garantie.

Rubicon 2.8

Cel mai bine si cel mai sanatos ia legatura cu service-ul unde merge ptr. revizii in perioada de garantie.

Nenea Petru, treaba sta asa: eu am primit troliul ODATA cu masina! E pe factura de la LR! Nu am un service in care mi fac reviziile pt ca s doar doua in Bucuresti, iar unul nu raspunde la telefon in timp ce pe celalalt nu stiu eu sa-l gasesc. Inteleg ca e o MAREproblema cu mecanicii autorizati si raspunderile acestora fata de o masina noua, dar....chiar asa nu mai stie nimeni sa puna un troliu in Bucuresti si sa fie si LEGAL PUS?:ha:

Nenea Petru, treaba sta asa: eu am primit troliul ODATA cu masina! E pe factura de la LR! Nu am un service in care mi fac reviziile pt ca s doar doua in Bucuresti, iar unul nu raspunde la telefon in timp ce pe celalalt nu stiu eu sa-l gasesc. Inteleg ca e o MAREproblema cu mecanicii autorizati si raspunderile acestora fata de o masina noua, dar....chiar asa nu mai stie nimeni sa puna un troliu in Bucuresti si sa fie si LEGAL PUS?:ha:

Aici n-am mai apucat sa citesc. Daca , Catalin(probabil) nu raspunde la telefon, asta nu inseamna ca service-ul este inchis. Eu merg la ei de peste 3 ani si sunt multumit. Te urci in masina si descaleci la ei in ograda. Nu-i mai speria cu autorizatul, lasa-i pe ei sa-ti spuna ce si cum. Sau poate n-am inteles, vrei a-l monta telefonic ?

Rubicon 2.8

Eu cu mecanicii am o relatie ...cum sa zic eu, asa ca si cu femeile :grin: Prin urmare, mi s-a recomandat sa SUN! Am sunat! :grin:

Deci, si mecanicii, asa ca si 'femeile", au clienti. Probabil muncea.

Rubicon 2.8

Va rog sa mi montati un troliu pe un def 90. Am troliu, am placa si platesc bine. vreau doar ca alimentarea sa fie separata si lucrarea sa fie facuta ASAP (urgent)! Mulumesc! Astept detalii la telefon 0729660951

Eu l-am montat la AUTOFIT calea chitilei 0728680000 si nu am avut probleme. Dar cu piese aduse de mine .

Defender 90 TD5

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use