Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut o eventuala colaborare de a aduce masini offroad din Anglia ! Am permis de profesionist !

Vizitator Ernest4x4

Postări Recomandate

Vizitator Ernest4x4

Va salut !

Postez acest anunt , in speranta ca voi gasi o persoana interesata in a aduce masini offroad din Anglia pt a le vinde pe piese si accesorii - acolo sunt foarte ieftine fata de una din Europa. Preferabil ar fi sa fiti de undeva din apropierea mea, jud Timis , Arad sau Caras . Eu posed permis de camion + remorca , am experienta in domenia , am fost deja de 20 ori in Anglia. De ce ar fi nevoie : de un camion de adus masini sau o masina serioasa de tractat cu platforma si de un fond pt achizitia masinilor. De la 2 masini in sus devine rentabil. Cine e serios interesat ,pot sa-i ofer si alte detalii. Am un prieten foarte bun din Deva care e de mai de mult in Anglia si se ocupa de masini si ne poate ajuta si el in multe privinte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut o eventuala colaborare de a aduce masini offroad din Anglia ! Am permis de profesionist !

Fa-ne sa intelegem te rugam.

Daca te ocupi deja de asta de ce mai ai nevoie de un colaborator daca e o afacere viabila?

In prezentare ai spus deja

Salut ! sunt Ernest din Timisoara si imi doresc sa intru in clubul vostru . Sunt doar un pasionat si un admirator al offroader-ilor . Am avut mai multe Mitsubishi Pajero MK II pe mana , aduse din Anglia , unele mai preparate altele de sosea. Am stat o vreme buna in Anglia si acolo le gasesti la tot pasul cele preparate de offroad. .......

In alt topic spuneai ca ai piese de la mai multe Pajero dezmembrate.

Daca te-ai gandit sa-ti deschizi o mica taraba aici, nu cred ca ai inceput chiar cu dreptul.

In primul rand, asta este un forum destinat pasionatilor de off-road nu de geambasi.

In al doilea rand, un simplu search in Google iti va arata cateva zeci de anunturi cu persoane sau firme diferite care vand si aduc masini din Anglia. O fac cu succes de ani de zile, pe filiere create in timp si cu costuri minime.

In al treilea rand, nu vad de ce un proprietar de camion care dispune si de "un fond" ar avea nevoie de tine ca asociat. Sunt sute de soferi profesionisti in Romania cu categoriile C si E care au fost macar de cateva ori in Anglia si pe care i-ar putea angaja sa le conduca camionul, nu sa-i ia de asociati.

Acum...na. Asta e parerea mea. Ca opinia publica, asa.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Vizitator Ernest4x4

Re: Caut o eventuala colaborare de a aduce masini offroad din Anglia ! Am permis de profesionist !

Referitor la postarea mea , nu ma milogesc de destepti ca tine ,care se baga in seama in toate discutiile si pretind ca le stiu pe toate. Daca nu esti interesat,nu stiu de ce ai raspuns la mesajul meu, doar ca sa ma ponegresti ? te face asa de fericit ? am vazut ca esti prezent in toate discutiile . Probabil ca esti un Tot - Stiutor .

eu am spus ca mi-am adus mie cateva masini de piese, fiindca am si eu un Pajero si am doar ceva piese disponibile ,daca doreste cineva. Inca nu am facut din asta o afacere, dar vad in asta un potential ,fiindca cunosc ce se poate aduce din Anglia .

De ce nu te iei te toti aia care isi vand piesele aici pe forum ,sau dau anunt ca dezmembreaza masini ? cu aia nu ai treaba ? din pacate e plina tara asta de tipi ca tine , care numai critica pe altii care au o initiativa sau pur si simplu o idee. Ma cam scoti din sarite cu atitudinea ta . Ma abtin cu greu sa-ti spun tot ce am pe suflet. Acest mesaj se refera la cel care e interesat de o colaborare , care are poate o masina si o platforma si vrea sa se implice intr-o treaba din asta .

In rest numai de bine . Cine nu e interesat, sa posteze prin alta parte .

Link spre comentariu

Salutam! Atar din ce inteleg este moderator , cred ca rolul lui (consimtit de noi) este de a tine un echilibru asupra ceea ce se intimpla intr-o anumita sectiune a forumului . Nici un pasionat de 4x4 nu doreste sa citeasca doar anunturi de vinzare , cumparare , colaborare , (asta pentru nu a transforma forumul in mica publicitate) , sunt forumuri unde vinzarea de produse este interzisa . Pe de alta parte cind ai nevoie de o piesa cu dedicatie este bine sa sti ca o poti gasi la pasionati care ocazional mai fac schimburi (mai vind) de piese. Nu cred ca este cazul sa sarim la "arbitru" , eu cred ca el a vrut sa atraga atentia ca acest forum este pentru pasionati nu pentru oportunisti.

• Like 1
Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Ernest4x4, ai inceput cu stangul pe acest forum si tot asa ai si incheiat-o.

Locul tau nu e aici. E pe mercador.ro sau tocmai.ro :wink:

Link spre comentariu

Referitor la postarea mea , nu ma milogesc de destepti ca tine ,care se baga in seama in toate discutiile si pretind ca le stiu pe toate. Daca nu esti interesat,nu stiu de ce ai raspuns la mesajul meu, doar ca sa ma ponegresti ? te face asa de fericit ? am vazut ca esti prezent in toate discutiile . Probabil ca esti un Tot - Stiutor .

eu am spus ca mi-am adus mie cateva masini de piese, fiindca am si eu un Pajero si am doar ceva piese disponibile ,daca doreste cineva. Inca nu am facut din asta o afacere, dar vad in asta un potential ,fiindca cunosc ce se poate aduce din Anglia .

De ce nu te iei te toti aia care isi vand piesele aici pe forum ,sau dau anunt ca dezmembreaza masini ? cu aia nu ai treaba ? din pacate e plina tara asta de tipi ca tine , care numai critica pe altii care au o initiativa sau pur si simplu o idee. Ma cam scoti din sarite cu atitudinea ta . Ma abtin cu greu sa-ti spun tot ce am pe suflet. Acest mesaj se refera la cel care e interesat de o colaborare , care are poate o masina si o platforma si vrea sa se implice intr-o treaba din asta .

In rest numai de bine . Cine nu e interesat, sa posteze prin alta parte .

Ok. Nu sunt nici a tot stiutor, nici nu am nimic personal cu nimeni.

Unu la mana, nu vreau sa ponegresc pe nimeni ci sa-ti reamintesc pe ce tip de forum te-ai inscris si ai postat.

Doi la mana, dupa prezentarea ta, primele postari au fost in sectiuni tehnice in care ofereai spre vanzare altor membri piese de Pajero provenite din dezmembrari. Postari in afara regulamentului de altfel, ce au fost sterse de moderatorii respectivelor sectiuni.

In al treilea rand, atat deschiderea topicului acesta, ca al patrulea tau mesaj pe acest forum, precum si raspunsul tau, mi-au dovedit ca nu m-am inselat in privinta intentiilor domniei tale.

Cam atat. Nimic personal, dar criza este pentru toti, si asta nu justifica invadarea spatiului dedicat unui hobby de absolut oricine care :" nu a facut din asta o afacere, dar vede in asta un potential", cu atat mai putin unul care nu impartaseste aceeasi pasiune cu noi.

Iar in ultimul rand, "nu se va lua nimeni" de membrii forumului, care impartasesc pasiunea pentru acest hobby si care vand piese si accesorii, ocazional, la mica publicitate a forumului, dar nu fac din asta o afacere, tocmai pentru a ajuta alti membri sa aiba acces la piese mai ieftine poate, sau mai greu de gasit, iar ei la randul lor sa "faca loc" astfel sa-si dezvolte sau sa-si "alimenteze" in continuare pasiunea pentru off-road.

Cam asta este spiritul pe care il promovam si incercam sa-l mentinem.

• Like 1
"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare