calinvas Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Salutari tuturor . Posed o Toy 90 cu 1KZ te 125 CP , de cand am cumparat masina cand se opreste motorul totul vibreaza foarte deranjant . M-am dus la un amic care vinde piese de Toyota din dezmembrari si avea una cu motor identic la dezmembrat , la oprire motorul se oprea fara NICI o vibratie ...... Eu am zis ca este din pompa de injectie si alte presupuneri .... total gresit . Deoarece astrele mi-au suras Amicul si cu un mecanic se apuca de fenomen S-a inlocuit o supapa DUBLA de vacum care actiona o clapeta mica pe la clapeta mare de admisie aer ... Tot zmucea la oprire , eu deja ma saturasem dar oamenii au insistat . Nu am aflat ce exact au facut dar acuma masina mea se opreste IMPECABIL ceea ce pentru mine este INCREDIBIL ca acei oameni au rezolvat problema . Asa ca cine are un KZ TE care vibreaza grav la oprirea motorului si nu poate dormi linistit din aceasta problema sa-mi dea PM sa il trimit la amicul priceput . Toate bune , Calin P.S> Amicul fantastic avea si un KZ TE cu Intercooler la dezmembrat dar bugetul meu si cei 125 Cai care mie i-mi ajung m-au facut sa nu cumpar acel inetrcooler care este foarte rar pe acest model daca cineva viseaza intercoolere sa-mi dea PM , am inteles ca motorul ajunga la 150 CP si scade consumul cica de la aceea piesa . http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: 1 KZ TE zguduie la oprirea motorului , incredibil dar s-a rezolvat . Daca ma intrebai iti spuneam demult solutia. Acea clapeta taie aerul admis de motor chiar inainte de a taia motorina, pt. a se opri linistit. Dupa ce motorul s-a oprit complet, se deschide. Am vazut caz cu furtunasul de vacuum aferent ros de intercooler (ma refer la Patrol 3.0), cand opreai motorul se rupea masina. In cazul tau nu mai lucra electrovalva probabil, zici ca s-a inlocuit si s-a rezolvat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: 1 KZ TE zguduie la oprirea motorului , incredibil dar s-a rezolvat . Eu am avut problema asta la motorul 1KZTE de pe microbus dar era praf o bucsa care sustinea cutia de viteze. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: 1 KZ TE zguduie la oprirea motorului , incredibil dar s-a rezolvat . Un tampon oare? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Martie 2, 2013 Autor Partajează Postat Martie 2, 2013 (editat) Re: 1 KZ TE zguduie la oprirea motorului , incredibil dar s-a rezolvat . Deoarece acel intercooler a starnit interesul mai multor colegi forumisti postez Nr Amicului Fantastic Razvan care demonteaza Toyote : 0726.151.276 Eu sunt un client multumit al lui si atata tot . Daca promovarea deranjaza se poate sterge postul , eu nu am nici un avantaj personal din aceasta actiune. P.S. Ceva cu clapeta si vacum a fost la mine , tampoanele de la motor erau intregi. Editat Martie 2, 2013 de calinvas 1 http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate