Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cip tuning terrano II

Vizitator laurentiu

Postări Recomandate

Vizitator laurentiu

sal

ma intereseaza pe cineva care face cip tuning pt un nissan terrano II , an 2001, motor 2.4 - 12 v benzina .

masina are stock 116 cp, ceea ce estecam putin desi merge ok.

poate o duc pe undeva pe la 140cp

daca aveti si alte idei de crestere a puterii astept solutii concrete

thnx

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cip tuning terrano II

Nu semnificativ, dar se simte putin la plecare: Elimini tobele de esapament si montezi doar o finala recomandat ceva sport, nu S-Sport. Scoti filtrul de aer si-l inlocuiesti cu unul conic. Preferabil K&N. Daca vrei si snorkel atunci se pune tot filtru conic sport dar cu tot cu protectie de carbon(waterproof). Numai din astea 2 chestii scoti cam aprox un 5-8 cp in plus. Daca ai turbo pe el si te tine buzunarul, te pot combina de un ceas boost si un boost controler. Astfel cresti presiunea in turbosuflanta. De aici se obtine ceva mai mult, aprox 10-30, depinde de cat de mult ii dai. Riscul este: dai prea putin>nu intra turbina, dai prea mult>senzorul de detonatie ishi va face treaba si tot nu va intra turbo. Daca nu ai senzor de detonatie iti spargi tubulatura/galeria de admisie(asta in cel mai bun caz).

Totul depinde de preferintele si buzunarul clientului :grin:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

cauta-l pe Gepetto....poate te rezolva el

A mea e tractor ( diesel ), si la motor am lasat-o asa cum e de la mama ei.

Laurentiu pe unde stai in Buc?

Link spre comentariu

Vizitator laurentiu

multumesc mult pt sfaturi

am auzit de un service pe langa tuborg la iesirea din bucuresti, FIX AUTO se keama

cica instaleaza power box? nu prea stiu ce est eaia, dar ma duc sambata sa vaz despre ce est evb

keep in touch

oricum ma intereseaza si kestia cu tobele si filtrele de are

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare