House4x4 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 (editat) Salut, doresc sa va prezint Toyota Hilux 2010 la care am adus cateva imbunatatiri: - kit inaltare Terrain Tamer Australia +40mm, incarcare permanenta fata 100kg - bullbar copie ARB - troliu fata Lift Winch 12000Lbs + plasma sintetica - snorkel - roof-rack - Led bar SPOT 100W 8600 lumeni pe roof-rack - proiectoare Led 2x 51W SPOT bara fata - proiector urmarire Xenon comandat prin wirelles (sistem mobil montat pe bullbar fata se monteaza doar in teren) - scuturi otel 2,5 mm motor, diferential, cutie, rezervor - praguri - flanse distantierre 50 mm - hardtop, capitonaj bena - carlig remorcare - colantare negru lucios - sablat, vopsit electrostatic jante gri Numai bine, Marcel by house4x4 Editat Martie 2, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Toyota Hilux up-grade by House 4x4 Foarte frumoasa. Eu as masca firul ala de la proiector. Pe undeva pe la grila radiatorului si prin compartimentul motor. Dar este super masina. Felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Toyota Hilux up-grade by House 4x4 Cred ca proiectorul nu este montat acolo, nu este fix. Are talpa magnetica :). In rest arata foarte bine:1 Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Toyota Hilux up-grade by House 4x4 Salut Domnilor, Jurasic, intr-adevar, vom trage fir prin compartimentul motor iesim prin bullbar si punem o mufa sa conectam cabul acolo, oricum acel proiector va sta pe bullbar doar in teren in rest masina sta in curte si in garaj. D-le Alex, acel proietor este pe suportul fix acolo, proiectorl pe langa magnet are si un suport pe care intra si se scoate pe sina. Este acel proiector care se poate monta in prove barcii. Iar la zecile de ore petrecute pe langa masina, crede-ma. Multumim ptr. aprecieri. Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate